Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Takže si zajeď na ten Bohdalec, vpředu před STK je taková malá budka, v které sedí ti magistrátní technici. Tam zaklepeš, předložíš jim TP a ten protokol z evidenčky, a požádáš, ať ti opraví typ motoru dle skutečnosti. A taky, když už, ať opraví ten překlep v rozměru gum. Technik se podívá na to auto, a pak ti na to napíše papír, se kterým půjdeš normálně k přepážkám na převod, a v rámci převodu ti to dle toho papíru od magistrátního technika opraví. Toť vše.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Takže si zajeď na ten Bohdalec, vpředu před STK je taková malá budka, v které sedí ti magistrátní technici. Tam zaklepeš, předložíš jim TP a ten protokol z evidenčky, a požádáš, ať ti opraví typ motoru dle skutečnosti. A taky, když už, ať opraví ten překlep v rozměru gum. Technik se podívá na to auto, a pak ti na to napíše papír, se kterým půjdeš normálně k přepážkám na převod, a v rámci převodu ti to dle toho papíru od magistrátního technika opraví. Toť vše.

super, dík za zištění, znamená to že mi to převedou? nebo kuli tomu vejfuku to budu muset vzít po opravě TP znova na EK, podle toho co píšeš změněj a rovnou s tim na magistrát a bude to ok ?

Odesláno
Původně zaslal: oddie

tak šikovný technik mi řek že bez vyjádření peugeotu že tam patří typ motoru 161A co tam mam mi to nedá :( takže jedu na evidenčku někam pryč, nebo to nechám přehlásit s protokolem z STK...

Odesláno

Upozorňuji,nečetl jsem všechny příspěvky,ale musím napsat svoji skušenost.Před pár roky jsem koupil citroena BX-při kontrole před podpisem vše OK-nevěděl jsem jak frantíci razej VIN,takže vše OK.(VIN byl přeražen) Při podpisu a prodejce nechal servat štítek s typem a číslem motoru.Musel jsem doněj ještě investovat,takže na přepis šel až asi za dva měsíce,tam zjištěno to co je viz výše.Navíc úředník v minulosti zvoral přepis a nevymazal č.motoru (motor napsali do TP 1,4 ve skut.150J),paradoxně tatáž úřednice nemohla opravit svoji chybu a napsat správný typ.Přeražené VIN zkoumala policie po 1/4 roce dali vědět že není z trestné činnosti.Potom skrz typ motoru k autor.servisu,kde ofotili můj motor (dnes už téměř rarita-monoblok 1,4 ccm,karburátor,spol.náplň oleje -motor a převodovka) a naštěstí tam měli na opravě stejný a ten ofotili taky a s vysvětlením zaslali zástupci citroenu do Prahy.Po týdnu vyrozumění o typu motoru za litr-s tím na úřad,kde na tomto základě v TP opravili a potom už jen na STK-úředně vyrazit náhradní technologií VIN a pak teprve přihlásit na sebe.

Odesláno

PS ještě jsem zapomněl,ale evidenční kontrola je jen a pouze evidenční.TZN provádí se na ní kontrola evidence-VIN kód na autě a TP zda sedí a totéž na motoru pokud není výmaz čísla motoru a kontrola typu motoru.Byl jsem již na evidenčce s několika auty a vždy jim stačilo otevřít kapotu-všechna měla VIN v motorovém prostoru.Ani nikomu co vím při evidenční nekoukali na gumy a další věci v autě.Nezasedl si na tebe mechanik,nemstí se tím za něco?

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

PS ještě jsem zapomněl,ale evidenční kontrola je jen a pouze evidenční.TZN provádí se na ní kontrola evidence-VIN kód na autě a TP zda sedí a totéž na motoru pokud není výmaz čísla motoru a kontrola typu motoru.Byl jsem již na evidenčce s několika auty a vždy jim stačilo otevřít kapotu-všechna měla VIN v motorovém prostoru.Ani nikomu co vím při evidenční nekoukali na gumy a další věci v autě.Nezasedl si na tebe mechanik,nemstí se tím za něco?

toho mechanika sem nikdy nevidel neznam ho ale nelíbilo se mu moje autí, je dost "opravovaný" na dost místech sem přelakovával tak je trošku flekáč ale nerezne to je pro mě hlavní holt on asi má něco dražšího a tohle se mu nelíbilo...

takže v utery jedu do peugeotu kde uz mam domluveno že vemu auto tp, technik jukne na motor dá nějakej papír kerej nechá schválit tohle bude za 500,- s tim pak pojedu za magistrátnim technikem ten zajistí opravu v TP, a pak evidenčka... nebo mě eště nechaj někde dát nový číslo motoru ? či to nechaj jenom s tim typem a bude to ok ?

no tahanice jak prase no...

Odesláno

VYŘEŠENO

od rána od 9ti sem byl navstivit stk bohdalec, tam byl nagelovanej technik ten se semnou nebavil vůbec, že ať si to vyřešim v Klatovech kde je auto registrovaný že ho to nezajímá, tak nic našel sem adresu technika na vysočanech tak sem jel tam ten mi řek, že mi to taky neudělá a poslal mě zase jinam, tak sem ankonec jel na stk motol, na evidenčku abych neměl žádný vady typu blbý kola vejfuk.. tak mi to dal hodnej pán mi napsal do evidenčky že sedí číslo motoru a jenom typ je špatně napsanej, atk sem to vzal nahoru tam mi ochotnej pán poradil dal nějakej formulář a už mam nový značky je to přepsaný, číslo motoru smazaly z evidence v techničáku ho škrtly, a dopsaly že číslo motoru není evidováno zkutečný typ 161A....

Guest servisman
Odesláno

sláva konečně klídek:potleskaž na to běhání to ti nezávidím ,ale stálo to za to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...