Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož se auta asi letos nedočkám, tak jsem se rozhodl, že opráším staré horské kolo a naučím se znovu jezdit :aut:D Mám tam i starý tachometr SIGMASPORT BC301, ale měl vybytou baterku. Po výměně je potřeba tam něco nastavit, aby to znovu počítalo a já nevím, co a jak?!?!:nevim

Matně si pamatuju, že to bylo něco s průměrem kola a vzdálenosti čidla od středu kola, ale ...

Můžete mi prosím někdo poradit???:mad:

post-0-1410959860745_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

nastavoval se tam obvod kola,vzdálenost od středu je jedno.Počítá to otáčky kola a převádí na rychlost a ujetou dráhu

Odesláno

je tam treba nastavit obvod kola, cili kolik ujedes cm na jedno otoceni kola, nejjednodussi je, postav kolo nekam na rovinu, udelej si kridou caru na zem a zaroven na plast kola, pak s kolem popojdi aby se otocilo presne o jedno otoceni, udelej na zemi druhou caru a pak zmer vzdalenost mezi tema carama na zemi, hodnotu v cm zadas do computeru ;)

Odesláno

Paráda:super Díky moc!

Já tam zkusmo něco nastavil, ale ukazovalo to rychlost 250km a to nebude přesný... Řekl bych, že jsem jel o něco málo míň:aut:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

u jednoho jsem nastavoval ne cm ale mm,tak vyzkoušet:papa

Guest servisman
Odesláno

No hlásí pěkná počasí bez sněhu tak můžeš začít na kole hned:D na kole jsem neseděl ani nepamatuji,snad to je dva tři roky :D

Odesláno

Sem na tom trošku líp. V létě jsme byli s mladou na chalupě a tam trošku jezdili ... Ale taky žádná sláva:aut :)

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Paráda:super Díky moc!

Já tam zkusmo něco nastavil, ale ukazovalo to rychlost 250km a to nebude přesný... Řekl bych, že jsem jel o něco málo míň:aut:D:D:D

Možná máš "dobrej záběr v nohách".......... :P :P

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Sem na tom trošku líp. V létě jsme byli s mladou na chalupě a tam trošku jezdili ... Ale taky žádná sláva:aut :)

Tak to jsem na tom s kolem ještě líp. V květnu ještě s manželkou okolí Lago di Garda, v srpnu stále ještě s manželkou francouzské Pyreneje, v září už s milenkou zase Garda :D

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Tak to jsem na tom s kolem ještě líp. V květnu ještě s manželkou okolí Lago di Garda, v srpnu stále ještě s manželkou francouzské Pyreneje, v září už s milenkou zase Garda :D

Takže do tvého výčtu chybí už jenom "květen, Šumava, sám" :D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: oddie

Takže do tvého výčtu chybí už jenom "květen, Šumava, sám" :D:D:aut

Jako myslíš květen letos, jo? Tak to ho..., v květnu jedu s Medvědem do Rumunska :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...