Stifler Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Do tohoho koberce bych s "Přemou" (pokud by souhlasil) uvedeného "docenta" zabalil do kufru umístil - a na nejbližší skládce docenta trotla vyhodil. !!! A neni lepší ho hodit na dno Orlické přehrady??? Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Jak pracovat? To se v noci nedělá Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 a můžete to brát jako další indicii. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Tak si to shrnem, má modrou 406 Kombi ve specialním Tuningu, a v noci pracuje:myslim Kdopak to muže být Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak si to shrnem, má modrou 406 Kombi ve specialním Tuningu, a v noci pracuje:myslim Kdopak to muže být FANTOMAS !!! PS: Nebude nejlepší, když se Kurt podívá na IP adresy a srovná to s ostatníma? Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 pozor, v noci pouze z pátku na sobotu. Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Nachápu jak se ekologicky tříděj trotli/pochopitelně nemám na mysli Vás/ - jedná se snad o : - zvlášť kopýtka - zvlášť peří - zvlášť zobáky - zvlášť kožky Děkuji za info. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak si to shrnem, má modrou 406 Kombi ve specialním Tuningu, a v noci pracuje:myslim Kdopak to muže být FANTOMAS !!! PS: Nebude nejlepší, když se Kurt podívá na IP adresy a srovná to s ostatníma? Hm copak mu to pomuže, když bude chytrej tak pojede třeba přes mobil jako VW a jako ????????? pojede přes svuj NET;) Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hm copak mu to pomuže, když bude chytrej tak pojede třeba přes mobil jako VW a jako ????????? pojede přes svuj NET;) Ale von(a) chce, aby byl(a) odhalen(a) [upravil dne 18.1.08 Peta] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: VolksWagen v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Nachápu jak se ekologicky tříděj trotli/pochopitelně nemám na mysli Vás/ - jedná se snad o : - zvlášť kopýtka - zvlášť peří - zvlášť zobáky - zvlášť kožky Děkuji za info. Co to meleš:myslim:D:D:D Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Uf. uf admi.s.r.o - by to již dááááááááááááávno mohl sdělit!!! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Radek Hurvajz Hm copak mu to pomuže, když bude chytrej tak pojede třeba přes mobil jako VW a jako ????????? pojede přes svuj NET;) Ale von(a) chce, aby byl(a) odhalen(a) [upravil dne 18.1.08 Peta] To sice chce ale taky chce aby jsme přemejšleli, a ne aby Kurt pohybem myši zjistil kdo že to je Citovat
Péťa Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: myryn Původně zaslal: VolksWagen v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Nachápu jak se ekologicky tříděj trotli/pochopitelně nemám na mysli Vás/ - jedná se snad o : - zvlášť kopýtka - zvlášť peří - zvlášť zobáky - zvlášť kožky Děkuji za info. Co to meleš:myslim:D:D:D A zvlášť ponožky !!! Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: myryn Původně zaslal: VolksWagen v tom případě prosím řádně ekologicky roztřídit. nic bylo mi s vámi dobře, ale musím chvíli pracovat. Nachápu jak se ekologicky tříděj trotli/pochopitelně nemám na mysli Vás/ - jedná se snad o : - zvlášť kopýtka - zvlášť peří - zvlášť zobáky - zvlášť kožky Děkuji za info. Co to meleš:myslim:D:D:D Ekologické třídění - vždyť to sám požaduje /mám zato ,že je dokonce upřesněný nějakým zákonem Sb./ ale to bych musel najít. :papa [upravil dne 19.1.2008 myryn] Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 musím přiznat, že většina těch, kteří mě již odhalili, tvrdí, že ode mě by to nečekali. že bych vypadal tak seriózně? při pohledu do zrcadla na svou holou hlavu, nevim, nevim Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen musím přiznat, že většina těch, kteří mě již odhalili, tvrdí, že ode mě by to nečekali. že bych vypadal tak seriózně? při pohledu do zrcadla na svou holou hlavu, nevim, nevim Holou hlavu....:potlesk:potlesk:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.