Haness Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Zajímalo by mě , co se dá vyčíst z VINu. Dík... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Haness Zajímalo by mě , co se dá vyčíst z VINu. Dík... Zaregistruj se tady, http://public.servicebox.peugeot.com/ pak si zvol nahradní díly a nahoře zadej vin, vlevo máš specifikace a tam je vše o tvym autě Citovat
Guest servisman Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 plno věcí asi na 3-4 stránky výbava a podobně Citovat
Haness Odesláno 17. leden 2008 Autor Odesláno 17. leden 2008 Dik,nasel jsem tam vse o vozu,ale co vyctu z VINu stale nevim. Citovat
buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 z vin vyctes vyrobce, typ podvozku a jeho vyrobni cislo Citovat
Ferry Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml z vin vyctes vyrobce, typ podvozku a jeho vyrobni cislo taky typ motoru , např. LFY - 1.8 16V, RFN 2.016V novej typ atd. [upravil dne 17/1/08 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: buml z vin vyctes vyrobce, typ podvozku a jeho vyrobni cislo taky typ motoru , např. LFY - 1.8 16V, RFN 2.016V novej typ atd. [upravil dne 17/1/08 Ferry] Přesně tak a třeba taky odkud to bylo auto. Linku nebo modelou řadu tušim. Citovat
lumpma Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Haness Zajímalo by mě , co se dá vyčíst z VINu. Dík... Zaregistruj se tady, http://public.servicebox.peugeot.com/ pak si zvol nahradní díly a nahoře zadej vin, vlevo máš specifikace a tam je vše o tvym autě Tak jsem se tam zaregistroval dostal jsem jmeno a heslo na mail. Ted kdyz se prihlasim a klepnu na bezplatne sluzby tak mi to hodi hlasku ze se musim nejdriv zaregistrovat.O jake registraci to mluvi?? Citovat
zustipetr Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Zdravím všechny a mel bych dotázek. Pročetl jsem zde všechno možné o VIN a rad bych se zeptal zda tedy v českym servisu peugeot mám šanci zjistit něco z historie auta z dovozu, posl. servis, stav km atd. Nebo mě pošlou v servisu do háje? Chci byt aspoň trochu pripraveny. Uvažuju o koupi 406 r.v 98, 99 [upravil dne 23/1/08 zustipetr] Citovat
Ferry Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: zustipetr Zdravím všechny a mel bych dotázek. Pročetl jsem zde všechno možné o VIN a rad bych se zeptal zda tedy v českym servisu peugeot mám šanci zjistit něco z historie auta z dovozu, posl. servis, stav km atd. Nebo mě pošlou v servisu do háje? Chci byt aspoň trochu pripraveny. Uvažuju o koupi 406 r.v 98, 99 [upravil dne 23/1/08 zustipetr] myslim ze pokud bys zavolal do toho autorizovaneho servisu kde bylo auto servisovano ( pokud tedy bylo ) tak by ti mohli neco vic k historii rict, aspon vim ze zahranicni autorizovany servisy to info poskytli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.