chechet Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Původně zaslal: Vvitty orat? blaznite? v tuhle rocni dobu???? prave z toho je chudak traktorista uplne vodvarenej! ted mu totiz dali traktor john deere, kterej se nikdy nekazi a tudiz nikdy nezastavi, takze se holt musi orat i v zime. nebo jen tak jezdit tam a zpatky. a na pivo pak behem sichty nezbyva cas. no co ti budu povidat, proste skandal! Citovat
tomyka Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 ja som sledoval Totalcar ale nejak to zrusili Citovat
Trundik Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Taky jsem se těšil na klasické AMR, po prvních třech minutách jsem to chtěl vypnout, ale když v upoutávkách bylo že jedna z reportáží bude o cestě do Alp, tak jsem to do této reportáže vydržel ale rychle jsem to vypnul - ten pořad je prostě hrůza. Citovat
vix Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 byl by někde odkaz? - hlavně pro ty, co nemají "normálně" televizi ? Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2008 Autor Odesláno 12. leden 2008 http://www.ceskatelevize.cz/program/10169664527-12.01.2008-12:35-1.html Citovat
kokylaka Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 To byla ubohost,už jsem chtěl napsat do ČT,co to odvysílali za stupidní pořad,ale v programu je na 19.1. psáno AUTO-MOTO-REVUE,tak snad to bude při starém. Citovat
Dundee Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Zkoukl jsem kousek na netu, proklikal jsem si pořad a je mi divně Letos jsem ještě AMR nestihl, tak doufám, že nebudu mít stejný pocit i příští sobotu... Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2008 Autor Odesláno 12. leden 2008 Původně zaslal: kokylaka To byla ubohost,už jsem chtěl napsat do ČT,co to odvysílali za stupidní pořad,ale v programu je na 19.1. psáno AUTO-MOTO-REVUE,tak snad to bude při starém. Má se to s AMR střídat ob týden - já nevydržel a do ČT jsem napsal: Vážení, musím přiznat, že po skončení vašeho dílka jsem hluboce zalitoval, že jsem neudělal to, o čem jsem během těch úmorných 25 minut několikrát přemýšlel - totiž že jsem nepřepnul na jiný pořad. Opravdu s úctou jsem zavzpomínal na pořady Auto - moto - revue ještě z doby totality, na které se nejen dalo koukat, ale i v člověku něco zanechaly - Vaše dnešní reportáže o "Cestě do Alp" nebo "Den traktoristy" byly podle mě totálně o ničem a kdyby se v pořadu nevyskytly, myslím, že by nikomu nechyběly. Další příšernost byl bezejmenný dav cosi křičící za moderátorem, který pak i moderátora zmlátil - zajímalo by mě jaký měl ten dav smysl?? Každopádně toto byl opravdu nejhorší pořad týkající se motorismu, který jsem ve svém 40ti letém životě viděl a věřím, že už příště ani nenajdu odvahu na něco podobného přepnout. Každopádně děkuji za uvolnění sobotního brzkého odpoledne - venku je tak krásně [upravil dne 12/1/2008 Medvěd] Citovat
vix Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 škoda, že jsi zavzpomínal na tu totalitu.. to tam nebýt, tak je to perfektní (a tohle jsem si dovolil napsat jenom proto, že Tě znám) Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2008 Autor Odesláno 12. leden 2008 Když ono Auto-moto-revue bylo opravdu za toho totáče mnohem lepší, než jakákoli náhražka po revoluci Citovat
MichalTalbot Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 Jj, já tam psal už minulý týden samozřejmě v podobném duchu. Citovat
Marlin Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 napiseme jim at vysilaji Top Gear. Myslim ze by s nim meli vetsi sledovanost, nez cokoliv na Nove... Citovat
Vvitty Odesláno 12. leden 2008 Odesláno 12. leden 2008 2chechet: a navic ma GPS se sledovanim polohy a urcite i umi sledovat tankovani, takze uz nehrozi ze se v pracovni dobe nebo o vikendu s firemnim traktorem zajede brachovi na drevo, nebo odleje kanystr do soukromeho naftaka, co? Citovat
lape Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: vix byl by někde odkaz? - hlavně pro ty, co nemají "normálně" televizi ? tady to máš ale je to děs http://www.ceskatelevize.cz/program/ams/ Citovat
robozv Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 jednoznacne musim napisat ze najlepsia motoristicka relacia v telke je na prime "autosalon" nic sa jej nevyrovna Citovat
MichalTalbot Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: robozv jednoznacne musim napisat ze najlepsia motoristicka relacia v telke je na prime "autosalon" nic sa jej nevyrovna Tak s tím teda absolutně nesouhlasím! Trapná Čvančarová, na kterou se absolutně nedá koukat a Merunka Evidentně jsou to jenom dvě rádoby vtipný figurky odříkávající text, doslova mi vadí jak neustále prosazují cokoliv co je VW koncern a na francouzích nenechají nitku suchou Co nemůžu vystát je, jak vždycky říkají, že rezerva pod kufrem je špatný řešení. Už jsem viděl v zimě dost nešťastníků, kteří museli na dálnici do sněhu vyskládat všechny tašky z kufru, aby se dostali na náhr.kolo, nedej bože, aby měli v kufru třeba náklad z Bauhausu - stejně kolo, který sundám z auta je špinavý tak co. A ke všemu ten jejich demen*ní formát 16:9 mám doma dvě TV, ale na žádný to nejde a rozhodně nebudu vyhazovat 20t za novou TV jen proto, že teď jsou v módě plochý obrazovky a wide srceen. [upravil dne 13.1.08 MichalTalbot] Citovat
robozv Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: robozv jednoznacne musim napisat ze najlepsia motoristicka relacia v telke je na prime "autosalon" nic sa jej nevyrovna Tak s tím teda absolutně nesouhlasím! Trapná Čvančarová, na kterou se absolutně nedá koukat a Merunka Evidentně jsou to jenom dvě rádoby vtipný figurky odříkávající text, doslova mi vadí jak neustále prosazují cokoliv co je VW koncern a na francouzích nenechají nitku suchou Co nemůžu vystát je, jak vždycky říkají, že rezerva pod kufrem je špatný řešení. Už jsem viděl v zimě dost nešťastníků, kteří museli na dálnici do sněhu vyskládat všechny tašky z kufru, aby se dostali na náhr.kolo, nedej bože, aby měli v kufru třeba náklad z Bauhausu - stejně kolo, který sundám z auta je špinavý tak co. A ke všemu ten jejich demen*ní formát 16:9 mám doma dvě TV, ale na žádný to nejde a rozhodně nebudu vyhazovat 20t za novou TV jen proto, že teď jsou v módě plochý obrazovky a wide srceen. [upravil dne 13.1.08 MichalTalbot] nepisal som nic o moderatoroch ale o TV relácií co sa tyka formatu 16:9 myslim si ze prepinanie tohoto formatu uz maju standardne vsetky TV no ak si proti mojmu nazoru na relaciu napis ktora je lepsia zacnem ju sledovat Citovat
MichalTalbot Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Ale ne, nemyslel jsem to nijak proti Tobě bohužel, po té, co teď AMR nahradili tím nesmyslem, asi už nebudu mít na co koukat... Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2008 Autor Odesláno 13. leden 2008 Je fakt, že z toho šuntu co v televizích o autech a dopravní problematice vůbec je, je ta PRIMA asi nejlepší - nicméně je fakt, že původní Auto-moto-revue (předrevoluční - moderoval Dolejš a nějaký sportovní komentátor v brýlích, ale jméno už si fakt po těch 20 letech nevybavím) se momentálně nic nevyrovná. Podobný pocit mám třeba i ze Světa motorů - za totáče jsem kupoval každý číslo, mám i spoustu kompletních ročníků schovaných, dnes už Svět motorů kupuju ze setrvačnosti a uteče-li mi nějaké číslo, nijak mě to nerozhází (což tedy před revolucí nehrozilo). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.