Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

orat? blaznite? v tuhle rocni dobu???? :D

prave z toho je chudak traktorista uplne vodvarenej! ted mu totiz dali traktor john deere, kterej se nikdy nekazi a tudiz nikdy nezastavi, takze se holt musi orat i v zime. nebo jen tak jezdit tam a zpatky. a na pivo pak behem sichty nezbyva cas. no co ti budu povidat, proste skandal! :aut

Odesláno

Taky jsem se těšil na klasické AMR, po prvních třech minutách jsem to chtěl vypnout, ale když v upoutávkách bylo že jedna z reportáží bude o cestě do Alp, tak jsem to do této reportáže vydržel ale rychle jsem to vypnul - ten pořad je prostě hrůza.

Odesláno

Zkoukl jsem kousek na netu, proklikal jsem si pořad a je mi divně:( Letos jsem ještě AMR nestihl, tak doufám, že nebudu mít stejný pocit i příští sobotu...

Odesláno
Původně zaslal: kokylaka

To byla ubohost,už jsem chtěl napsat do ČT,co to odvysílali za stupidní pořad,ale v programu je na 19.1. psáno AUTO-MOTO-REVUE,tak snad to bude při starém.

Má se to s AMR střídat ob týden - já nevydržel a do ČT jsem napsal:

Vážení, musím přiznat, že po skončení vašeho dílka jsem hluboce zalitoval, že jsem neudělal to, o čem jsem během těch úmorných 25 minut několikrát přemýšlel - totiž že jsem nepřepnul na jiný pořad. Opravdu s úctou jsem zavzpomínal na pořady Auto - moto - revue ještě z doby totality, na které se nejen dalo koukat, ale i v člověku něco zanechaly - Vaše dnešní reportáže o "Cestě do Alp" nebo "Den traktoristy" byly podle mě totálně o ničem a kdyby se v pořadu nevyskytly, myslím, že by nikomu nechyběly. Další příšernost byl bezejmenný dav cosi křičící za moderátorem, který pak i moderátora zmlátil - zajímalo by mě jaký měl ten dav smysl??

Každopádně toto byl opravdu nejhorší pořad týkající se motorismu, který jsem ve svém 40ti letém životě viděl a věřím, že už příště ani nenajdu odvahu na něco podobného přepnout.

Každopádně děkuji za uvolnění sobotního brzkého odpoledne - venku je tak krásně

[upravil dne 12/1/2008 Medvěd]

Odesláno

škoda, že jsi zavzpomínal na tu totalitu.. to tam nebýt, tak je to perfektní :)

(a tohle jsem si dovolil napsat jenom proto, že Tě znám)

Odesláno

2chechet: a navic ma GPS se sledovanim polohy a urcite i umi sledovat tankovani, takze uz nehrozi ze se v pracovni dobe nebo o vikendu s firemnim traktorem zajede brachovi na drevo, nebo odleje kanystr do soukromeho naftaka, co? :D

Odesláno
Původně zaslal: robozv

jednoznacne musim napisat ze najlepsia motoristicka relacia v telke je na prime "autosalon" nic sa jej nevyrovna :roker

Tak s tím teda absolutně nesouhlasím! Trapná Čvančarová, na kterou se absolutně nedá koukat a Merunka :roll Evidentně jsou to jenom dvě rádoby vtipný figurky odříkávající text, doslova mi vadí jak neustále prosazují cokoliv co je VW koncern a na francouzích nenechají nitku suchou :grr Co nemůžu vystát je, jak vždycky říkají, že rezerva pod kufrem je špatný řešení. Už jsem viděl v zimě dost nešťastníků, kteří museli na dálnici do sněhu vyskládat všechny tašky z kufru, aby se dostali na náhr.kolo, nedej bože, aby měli v kufru třeba náklad z Bauhausu - stejně kolo, který sundám z auta je špinavý tak co.

A ke všemu ten jejich demen*ní formát 16:9 mám doma dvě TV, ale na žádný to nejde a rozhodně nebudu vyhazovat 20t za novou TV jen proto, že teď jsou v módě plochý obrazovky a wide srceen.

[upravil dne 13.1.08 MichalTalbot]

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Původně zaslal: robozv

jednoznacne musim napisat ze najlepsia motoristicka relacia v telke je na prime "autosalon" nic sa jej nevyrovna :roker

Tak s tím teda absolutně nesouhlasím! Trapná Čvančarová, na kterou se absolutně nedá koukat a Merunka :roll Evidentně jsou to jenom dvě rádoby vtipný figurky odříkávající text, doslova mi vadí jak neustále prosazují cokoliv co je VW koncern a na francouzích nenechají nitku suchou :grr Co nemůžu vystát je, jak vždycky říkají, že rezerva pod kufrem je špatný řešení. Už jsem viděl v zimě dost nešťastníků, kteří museli na dálnici do sněhu vyskládat všechny tašky z kufru, aby se dostali na náhr.kolo, nedej bože, aby měli v kufru třeba náklad z Bauhausu - stejně kolo, který sundám z auta je špinavý tak co.

A ke všemu ten jejich demen*ní formát 16:9 mám doma dvě TV, ale na žádný to nejde a rozhodně nebudu vyhazovat 20t za novou TV jen proto, že teď jsou v módě plochý obrazovky a wide srceen.

[upravil dne 13.1.08 MichalTalbot]

nepisal som nic o moderatoroch ale o TV relácií co sa tyka formatu 16:9 myslim si ze prepinanie tohoto formatu uz maju standardne vsetky TV no ak si proti mojmu nazoru na relaciu napis ktora je lepsia zacnem ju sledovat

Odesláno

Je fakt, že z toho šuntu co v televizích o autech a dopravní problematice vůbec je, je ta PRIMA asi nejlepší - nicméně je fakt, že původní Auto-moto-revue (předrevoluční - moderoval Dolejš a nějaký sportovní komentátor v brýlích, ale jméno už si fakt po těch 20 letech nevybavím) se momentálně nic nevyrovná.

Podobný pocit mám třeba i ze Světa motorů - za totáče jsem kupoval každý číslo, mám i spoustu kompletních ročníků schovaných, dnes už Svět motorů kupuju ze setrvačnosti a uteče-li mi nějaké číslo, nijak mě to nerozhází (což tedy před revolucí nehrozilo).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...