Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Zdárek. Nevíte náhodou, zda-li se prodávají dětské autosedačky s logem lva? Tedy originální dětské autosedačk Peugeot? Díky Citovat
Dundee Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Se mrkni na peugeot.cz, tam v sekci příslušenství najdeš všechno, co se dá od peugeota koupit;) Citovat
Mila_S Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Se mrkni na peugeot.cz, tam v sekci příslušenství najdeš všechno, co se dá od peugeota koupit;) Asi sem blbej, ale můžeš mi naznačit, kde na stránkách www.peugeot.cz najdu příslušenství? Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 nojooooo:aut vůbec, ale vůbec mi to nedocvaklo:) Citovat
Stifler Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Mila_S Asi sem blbej, ale můžeš mi naznačit, kde na stránkách www.peugeot.cz najdu příslušenství? Nemyslel náhodou místo Peugeot.cz-->servicebox? Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 . . . . tak vůbec nic . . . . Citovat
Dundee Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Dundee Se mrkni na peugeot.cz, tam v sekci příslušenství najdeš všechno, co se dá od peugeota koupit;) Asi sem blbej, ale můžeš mi naznačit, kde na stránkách www.peugeot.cz najdu příslušenství? Tak sorry za mystifikaci, ale dřív měli trošku obsáhlejší "Butik". A navíc se to jmenovalo jinak a bylo tam víc předmětů Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Mě se docela líbila sedačka FERARRI prodávaná tuším v PUNTANELE (určitě nějaká prodejna hraček v TESCU Letňany), bohužel moje drahá polovička mé nadšení nesdílela, takže máme nějakou jinou (tuším MAXI COSSI, někde je tu a naší dětské sesli vlákno). Citovat
Mila_S Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Mě se docela líbila sedačka FERARRI prodávaná tuším v PUNTANELE (určitě nějaká prodejna hraček v TESCU Letňany), bohužel moje drahá polovička mé nadšení nesdílela, takže máme nějakou jinou (tuším MAXI COSSI, někde je tu a naší dětské sesli vlákno). No medvěde, já jsem to pochopil tak, že Honzovi z Nera ani tak nejde o kvalitu, jako o to, že to bude mít lvíčka, že? :D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Honza z Nera . . . . tak vůbec nic . . . . kdo hledá najde aneb Pe.Tr je od fochu:D takže pro prcky Citovat
Dundee Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Pe.Tr: Za kolik jsou ty poslední dvě (pro větší a podsedák)? I když mi jde spíš o ten podsedák, "střední" sedačku máme:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Pe.Tr: Za kolik jsou ty poslední dvě (pro větší a podsedák)? I když mi jde spíš o ten podsedák, "střední" sedačku máme:myslim cenik na doplnky mam jen v praci tak zitra to tu doplnim ale jen pro představu , origo sedačka do 36 kil zacvakavaci do isofixu na 807 stoji 15500,- :papa Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 velice děkuji, jsi opravdu chlapec šikovný, ale ta cena je ehmm tak trochu nicméně, je tam něco do 5tis a v kilové hodnotě 9-36kg? nespěchá to, rád si počkám do zítra:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Honza z Nera velice děkuji, jsi opravdu chlapec šikovný, ale ta cena je ehmm tak trochu nicméně, je tam něco do 5tis a v kilové hodnotě 9-36kg? nespěchá to, rád si počkám do zítra:D mrknu ,pisnu . Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: Medvěd Mě se docela líbila sedačka FERARRI prodávaná tuším v PUNTANELE (určitě nějaká prodejna hraček v TESCU Letňany), bohužel moje drahá polovička mé nadšení nesdílela, takže máme nějakou jinou (tuším MAXI COSSI, někde je tu a naší dětské sesli vlákno). No medvěde, já jsem to pochopil tak, že Honzovi z Nera ani tak nejde o kvalitu, jako o to, že to bude mít lvíčka, že? :D:D no to nééééé, v žádném případě, jestli to bude opravdu jen o lvu, jako že bezpečnost nula, tak to ani omylem. nejsem kaskadér. Citovat
Ticcino Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 No, nic proti sedačkám s logem lva, ale za 5000 bych vzal nějakýho Roemera a za dvě stovky nechal přišít to zvířátko. PS: ta sedačka "pro prcky" jak postoval Pe.Tr je na pohled fakt hrozná... Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 takže ta první sedačka - vajíčko 964888 9995,- druha 9648D2 7770,- a podsedák 9648E1 552,- ceny jsou s dph . takže přijímám objednávky:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.