Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodám Panasonic Lumix dmc-fz30: pouze průzkum - EDIT 5.7.08 -je tu z toho sranda dražba:)

Recommended Posts

Odesláno

Jo, to jsem četl (že FZ30 má lepší fotky než FZ50) a dokonce jsem to zde na diskusi již napsal. Já to ale nedokážu porovnat. Neměl jsem v ruce ani jedno ani druhý. Jediný co můžu podle testů a ukázkových fotek z jednoho serveru porovnat je můj Olymp C740. Docela pěkný recenze mají na www.fotoaparat.cz. Moc se mi líbí porovnání šumů při různých citlivostech a VELMI mě zarazilo, že i relativně kvalitní zrcadlovky jsou od ISO 400 zašuměný jako prase.

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Jo, to jsem četl (že FZ30 má lepší fotky než FZ50) a dokonce jsem to zde na diskusi již napsal. Já to ale nedokážu porovnat. Neměl jsem v ruce ani jedno ani druhý. Jediný co můžu podle testů a ukázkových fotek z jednoho serveru porovnat je můj Olymp C740. Docela pěkný recenze mají na www.fotoaparat.cz. Moc se mi líbí porovnání šumů při různých citlivostech a VELMI mě zarazilo, že i relativně kvalitní zrcadlovky jsou od ISO 400 zašuměný jako prase.

Na recenze je to dobrý tady - http://www.dpreview.com/ , ale stejně nemužeš nikdy vědět jestli si tu recenzi někdo nezaplatil aby to v porovnání nevyšlo lépe než konkurence:(
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

UPs. JE NA PRODEJ. Panasonic DMC FZ 30 Kompletní balení, original krabice, + SD karta 1GB Ultra II, + Brašna Samsonite + Zoner Photo studio 7

Cena je na dohodě, začneme na 8000,-

Stav je vynikající, nikde ani škrabaneček, barva stříbrná

[upravil dne 4/7/08 Radek Hurvajz]

[upravil dne 5/7/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

KLEP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prodáno Pe.Trovi za 9500,- Kč - finance si spolu hezky srovnejte

No Předseda to odklepnul a Tajemník to zacvakne, to nam to pěkně funguje, tak Peťo, kam to mam poslat, dej adresu

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No Předseda to odklepnul a Tajemník to zacvakne, to nam to pěkně funguje, tak Peťo, kam to mam poslat, dej adresu

Helča Svobodová

Čechova 5/224

Praha 7 – Bubeneč

170 00

prosim na dobirku

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Helča Svobodová

Čechova 5/224

Praha 7 – Bubeneč

170 00

prosim na dobirku

Počkej, ty jsi přebral předsedovi manželku:o že u ní ted bydlíš

Odesláno

Syčáku, moje žena si to určitě neobjednala, mimoto není Helča (tzn. že by na poště dopadla jako onehdá já,když mi nejmenovaný člen klubu poslal doporučeně cosi a na adresu napsal Miroslav Medvěd Svoboda - vysvětlovat na poště proč nemám Medvěd v občasence a vyhádat si zásilku byl úkol téměř nad mé síly) a vůbec, mi na Letný ještě minimálně měsíc nebudeme, takže se zásilka Radkovi vrátí

Stejně ale jsem přesvědčenej, že Tvou adresu vypátrá a pak budeš vysvětlovat dětem, jak si mají dát foťák k večeři.

Odesláno

Syčáku, moje žena si to určitě neobjednala, mimoto není Helča (tzn. že by na poště dopadla jako onehdá já,když mi nejmenovaný člen klubu poslal doporučeně cosi a na adresu napsal Miroslav Medvěd Svoboda - vysvětlovat na poště proč nemám Medvěd v občasence a vyhádat si zásilku byl úkol téměř nad mé síly) a vůbec, mi na Letný ještě minimálně měsíc nebudeme, takže se zásilka Radkovi vrátí

Stejně ale jsem přesvědčenej, že Tvou adresu vypátrá a pak budeš vysvětlovat dětem, jak si mají dát foťák k večeři.

:aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...