Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

6. olomoucký sraz  

1. 1. 6. olomoucký sraz

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všichni :papa

Po dlouhé pauze jsem se také zúčastnil srázku a bylo to moc fajn.Na bowlingu byla sranda a "srazové jídlo" bylo opravdu "mlsné" :D

Přidávám také nějaké fotečky i když trochu opožděně,asi před hodinkou jsem dorazil domů :D:papa

p1000996rs4.jpg

p1000997gf0.jpg

p1000998zn9.jpg

p1000999wp5.jpg

p1010001qr6.jpg

p1010002dz2.jpg

[upravil dne 20.1.08 Pepito]

Odesláno

Ahojte,fotky máte moc pěkný!:superŠkoda,že mi to tentokrát nevyšlo-jeden z mála srazů,kde měly konečně 206ky převahu:roker

A jaký je to srazový jídlo(ať se můžu těšit)?:papa

Odesláno
Původně zaslal: Zdeny

Ahojte,fotky máte moc pěkný!:superŠkoda,že mi to tentokrát nevyšlo-jeden z mála srazů,kde měly konečně 206ky převahu:roker

Jo 206 tentokráte bodovali ;) Srazový jídlo je vynikající 180g masa akorát si už nevzpomenu na ten název grilovaná pánev? (3 druhy masa, obloha, hranolky, horčice, a něco jako čalamáda), ale po bowlingu to do mě padlo jak do studny :o

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Původně zaslal: Zdeny

Jo 206 tentokráte bodovali ;) Srazový jídlo je vynikající 180g masa akorát si už nevzpomenu na ten název grilovaná pánev? (3 druhy masa, obloha, hranolky, horčice, a něco jako čalamáda), ale po bowlingu to do mě padlo jak do studny :o

Hmm,mlask...dal bych si říct:super

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Jídlo bylo vskutku luxusní a jmenovalo se Grilovaný mls:super Akorat to priste vidi na polovicni porci;)

Kdy je další Olomouc?:mrk...slint slint:papa

Odesláno

Ještě veřejná pochvala obsluze :super, která tentokráte překvapila (akorát ty horké maliny mohly být teplejší – ale to bylo asi tím, že jsme ho pořád honili :myslim).

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Jídlo bylo vskutku luxusní a jmenovalo se Grilovaný mls:super Akorat to priste vidi na polovicni porci;)

:aut jo pro tebe dětskou ;) ale nakonec jsi se s tím poprala jako pořádnej chlap :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...