bigosak Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml no o odhaleni:D:D:D Já nic nevidím, kdo se odhaluje, že by Hurvajz:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Napoveda : auto proslo jedinečnou tuning upravou:roker Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: buml no o odhaleni:D:D:D Já nic nevidím, kdo se odhaluje, že by Hurvajz:D:DChceš do držky:D:D:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Napoveda : auto proslo jedinečnou tuning upravou:roker Ty s tim máš něco společnýho ,viď??? Citovat
bigosak Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: buml no o odhaleni:D:D:D Já nic nevidím, kdo se odhaluje, že by Hurvajz:D:DChceš do držky:D:D:D:D:D Nééééé:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Napoveda : auto proslo jedinečnou tuning upravou:roker Ty s tim máš něco společnýho ,viď??? ...neumim cesky... Citovat
buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Napoveda : auto proslo jedinečnou tuning upravou:roker Ty s tim máš něco společnýho ,viď??? zdyt ma old model;) Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Napoveda : auto proslo jedinečnou tuning upravou:roker Ty s tim máš něco společnýho ,viď??? ...neumim cesky... Tohle na mě neplatí... A jak teda umíš, když nééé česky??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 No tak to by mě teda nenapadlo:super:D:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml zdyt ma old model;) Však má mít odl model.... Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak to by mě teda nenapadlo:super:D:D:D:D Ty už to víš taky??? Tak povídej... Edit: Mam takovej pocit, jakobych o něco přišel... [upravil dne 17/1/08 Stifler] Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: buml zdyt ma old model;) Však má mít odl model.... ano ja mam old model v benzinu ale Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: buml zdyt ma old model;) Však má mít odl model.... ano ja mam old model v benzinu ale jj, to vim, že máš old model v benzínu. Já tim, že s tim máš něco společnýho, nemyslel, že je to tvoje auto, ale jak jsi psal,m žeto prošlo jedinečnou úpravou, tak jsem tim chtěl říct, že ses na tom třeba podílel, nebo aspoň že osobně znáš toho VolksWagena... Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: buml zdyt ma old model;) Však má mít odl model.... ano ja mam old model v benzinu ale jj, to vim, že máš old model v benzínu. Já tim, že s tim máš něco společnýho, nemyslel, že je to tvoje auto, ale jak jsi psal,m žeto prošlo jedinečnou úpravou, tak jsem tim chtěl říct, že ses na tom třeba podílel, nebo aspoň že osobně znáš toho VolksWagena... s upravou toho vozu nemam nic společneho , respektive melsem ale dotycnemu se to nelibilo tak to demontoval:P Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr s upravou toho vozu nemam nic společneho , respektive melsem ale dotycnemu se to nelibilo tak to demontoval:P Aha, nebyla to ta přední čirá optika z new modelu na tom old modelu? Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr s upravou toho vozu nemam nic společneho , respektive melsem ale dotycnemu se to nelibilo tak to demontoval:P Aha, nebyla to ta přední čirá optika z new modelu na tom old modelu? Stifflere , zitra vratiš odznak:D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Stifflere , zitra vratiš odznak:D:D:D Nevrátim, já už vim řešení..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.