Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

36. Priglsraz 17.1. 2008  

1. 1. 36. Priglsraz 17.1. 2008

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Tak, ze bych se konecne zas po dlouhe dobe ukazal? Sice jdu druhy den rano do prace, ale na "chvili" by to melo jit...

těch pracantů bude více ;)

Odesláno
Původně zaslal: KoNG

Původně zaslal: f3Rd@

Tak, ze bych se konecne zas po dlouhe dobe ukazal? Sice jdu druhy den rano do prace, ale na "chvili" by to melo jit...

těch pracantů bude více ;)

Jojo...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

Permonik7: muzu te vzit jestli chces, minule jsi me brala ty tak tentokrate muzu ja... ;)

Já mohu též už jsem psal SZ ;)
Odesláno
Původně zaslal: permonik7

KoNG: Mne jsi psal SZ? Nic zatim nedoslo:(

Hmm to je divný neva šoupnu to sem psal jsem, že z Olomouce tě mohu klidně vyzvednout počítám s tím, že pojedu kpo 16 hodině z práce rovnou na sraz

[upravil dne 12.1.2008 KoNG]

Odesláno

KoNG: Dekuji moc za nabidku, ale jsem z Unicova, takze bych musela nechat auto v Olomouci, coz se mi moc nechce... Jeste to promyslim a uvidim, nejak to urcite vymyslim;)

[upravil dne 12/1/08 permonik7]

Odesláno

Dodo: minulwe se libilo tak si to dame repete, zvlast kdyz to bude jinde... Prosim napis nejakou adresu kde to tam je aby jsme nebloudili... ;)

Permonik: kdyby jsi chtela muzes nechat auto u nas na dvore nebo se otocim do unicova to me na te ceste do brna nezabije :P

Odesláno

Dodo: Minule to bylo moc fajn, proto bych se rada pridala i tentokrat;)

Escaper: A v kolik pojedes tam a v kolik zpatky? Na dvore necham auto urco radsi nez nekde ve meste na parkovisti...

Odesláno

Já pojedu podle GPS, jinak bych zřejmě někde zakufroval jelikož Brno neznám až tak detailně :) Escapr kdyžtak se mužeme někde srazit a frčet spolu tam ;)

Odesláno

V pátek mám volno a jedu už ve čtvrtek do Brna. Tak jsem rád, že se to sešlo i s Prigl srazem a přijedeme se na Vás s Aluškou taky podívat. :papa:papa:papa

[upravil dne 12/1/08 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...