Syro Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Zdravím Vás. Neviem prečo , ale po skontrolovaní oleja a zasunutí mierky až na doraz sa mi stáva, že po prejdení pár kilometrov a opätovnom otvorení kapoty mám vysunutú mierku na olej. Stáva sa to este niekomu a čím by to mohlo byť? Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Mě to dělaly špatné ty malé 4 silenbloky co mi drží kryt motoru,třepal se a klepal do měrky až vyjela,po výměně je vše ok....ale nevím co máš za rok a za motor...???? Citovat
MatrixChose Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Přema Mě to dělaly špatné ty malé 4 silenbloky co mi drží kryt motoru,třepal se a klepal do měrky až vyjela,po výměně je vše ok....ale nevím co máš za rok a za motor...???? Presne tak, me to delalo to same. Citovat
Marcel505 Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Nebo je ta měrka otlačená a v zimě, jak ztuhne, prostě nedrží v díře... Citovat
Syro Odesláno 2. leden 2008 Autor Odesláno 2. leden 2008 Chlapi DIKY! Mňa to akosi nenapadlo , ze by to mohla byt taka prkotina ako je uvolneny kryt motora!!! Ináč všetko dobré v novom ročku - okrem iného aj málo závad!!! Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: Syro Chlapi DIKY! Mňa to akosi nenapadlo , ze by to mohla byt taka prkotina ako je uvolneny kryt motora!!! Ináč všetko dobré v novom ročku - okrem iného aj málo závad!!! Nemáš zač.....:papa:papa Citovat
roxbury7 Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 podobné som mal aj ja. díkes za rady:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Me to tez vyjizdi, zkusim vymenit ty drzaky krytu a nebo ho na zkousku sundat. Citovat
Kawko20 Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Kawko20 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS No to je fakt řešení "olepit" nějakou páskou měrku oleje,to tě musí bavit.....:potlesk:potlesk:grr "SÁM BYCH TO LÍP NEVYŘEŠIL" [upravil dne 7-1-08 Přema] Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Kawko20 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS No to je fakt řešení olepit nějakou páskou měrku oleje,to tě musí bavit.....:potlesk:potlesk:grr Skoda, ze to neresi pricinu ale pouze dusledek Citovat
myryn Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Kawko20 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS No to je fakt řešení "olepit" nějakou páskou měrku oleje,to tě musí bavit.....:potlesk:potlesk:grr "SÁM BYCH TO LÍP NEVYŘEŠIL" [upravil dne 7-1-08 Přema] Uf.uf - "dobrej nápad" - stejně tak jsem si i já mohl přidrátovat výfuk - místo výměny /když byl blbě vařenej od bývalýho majitele a měl sílu stěny papíru/ nebo místo klínovýho řemenu dát dámskou punčochu jak se to dřív dělalo na dojetí. :( Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Kawko20 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS No to je fakt řešení "olepit" nějakou páskou měrku oleje,to tě musí bavit.....:potlesk:potlesk:grr "SÁM BYCH TO LÍP NEVYŘEŠIL" [upravil dne 7-1-08 Přema] Uf.uf - "dobrej nápad" - stejně tak jsem si i já mohl přidrátovat výfuk - místo výměny /když byl blbě vařenej od bývalýho majitele a měl sílu stěny papíru/ nebo místo klínovýho řemenu dát dámskou punčochu jak se to dřív dělalo na dojetí. :( A kdyz nestartuje tak roztahovat a nebo bydlim preci z kopce a ono to dole naskoci, ze? Citovat
myryn Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Kawko20 NAZDAR , MAL SOM TEN ISTY PROBLEM A VYRIESIL SOM TO OLEPENIM ZATKY IZOLACNOU PASKOU. ODVTEDY JE PO PROBLEME. VYSKUSAJ TO A UVIDIS No to je fakt řešení "olepit" nějakou páskou měrku oleje,to tě musí bavit.....:potlesk:potlesk:grr "SÁM BYCH TO LÍP NEVYŘEŠIL" [upravil dne 7-1-08 Přema] Uf.uf - "dobrej nápad" - stejně tak jsem si i já mohl přidrátovat výfuk - místo výměny /když byl blbě vařenej od bývalýho majitele a měl sílu stěny papíru/ nebo místo klínovýho řemenu dát dámskou punčochu jak se to dřív dělalo na dojetí. :( A kdyz nestartuje tak roztahovat a nebo bydlim preci z kopce a ono to dole naskoci, ze? Jo, jo naskočí - ale jen do tý doby co rozvoďák zoubky přeskočí .. Citovat
MatrixChose Odesláno 7. leden 2008 Odesláno 7. leden 2008 Původně zaslal: myryn Jo, jo naskočí - ale jen do tý doby co rozvoďák zoubky přeskočí .. Ten se obmota izolepou a ... jen je to uz trosku Citovat
subin Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Kawko20 TAK SI NASERTE ! to:Kawko20 chovej se slušně Citovat
Guest servisman Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: Kawko20 TAK SI NASERTE ! klídek chlape zde se trestá Citovat
OK406 Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Na měrce je jeden a nebo dva těsnící kroužky. Tak ty vyměnit. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: OK406 Na měrce je jeden a nebo dva těsnící kroužky. Tak ty vyměnit. nevím ale žádné jsem tam neviděl,co jsem koukal na katalog tam tam nic není Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.