Pe.Tr Odesláno 2. leden 2008 Autor Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: p406b sporak se pripojuje specialni pruznou hadici,mozna ze jsou i delsi nez metr. To by bylo nejjednodusi reseni. fakt? to viš ja žiju furt v tom že jen za pomoci trubek Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 na trubky se vyser. Hele. To každá ženská, co bydlí s chlapem chce překuchat kuchyň , koupelnu , Op , ložnici ....vlastně celej barák? Citovat
KoudaK Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Jo taky doma něco mám na cd od baustoff mettal... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2008 Autor Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: kobra na trubky se vyser. Hele. To každá ženská, co bydlí s chlapem chce překuchat kuchyň , koupelnu , Op , ložnici ....vlastně celej barák? jen kuchyň . Zatim teda... Citovat
kobra Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 ale to kuchyňské studio zkus. Medvěd psal, že při pohledu na vnady obchodnice měl mrazení v zádech. A to je dobrý , ne ? Citovat
p406b Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 sem se zapotil nez jsem na to prisel jak to udelat, tohle ti spousta studii ani nenabydne Citovat
p406b Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 pokud by jsi si neco dodelaval tak si najdi nejakou prodejnu pro truhlare-velkoobchod co dela i desky atd.,tam vetsinu veci nakoupis levneji nez v Baumaxu apod. i o 50% Citovat
Pata Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Původně zaslal: p406b pokud by jsi si neco dodelaval tak si najdi nejakou prodejnu pro truhlare-velkoobchod co dela i desky atd.,tam vetsinu veci nakoupis levneji nez v Baumaxu apod. i o 50% No nejlevneji nakoupis u stolare nebo truhlare jako takoveho, tezko sezenes lepsi cenu, nez clovek, ktery bere mesicne materialu za par desitek tisic Pak se vyplati si to nechat i narezat, pripadne ohranit a dostanes material v dobre cene pripraveny na montaz Citovat
p406b Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 ty velkoobchody ti desky vetšinou i nařežou a ty je jen olepis hranama a svrtas k sobe. A maj lacinejsi i kovani a dalsi veci. Soused je truhlar a kdyz mu reknu ,ze potrebuju lamino,tak me posle do toho velkoob. ze tam me to narezou lacinejc. On mi rezal jen zkoseny rohy,to oni nedelaj. Citovat
buml Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 no sic mam zakaz, ale citim se v tomto smeru momentalne nejpovolanejsi:D:aut:D. kohout na plyn je doopravdy od leve zdi cca 27cm a az ke kohoutu je klasicka zelezna trubka. 1) asi by nebylo dobre nechavat kohout za lednici, ze 2) stavitel nebyl uplnej blbec, takze pri rekonstrukci i myslel a skrz tu levou zed (nakej levnej porobeton ala Ytong) je trubka bedena ve vetsi trubce, takze moznost vymenen9 za del39 nen9 problem 3) sporak je napojen sporakovou hadici tusim 1.5m 4) pokud zakaz i nadale trva jiz se vyjadrovat nebudu, a to ani po icq opulnoci:aut:aut:aut EDIT > jeste si dovolim te upozornit, ze i vim kdo ti to udela:papa [upravil dne 3/1/08 buml] Citovat
Vvitty Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 2p406b: nejhorsi je ze ty panty na rohovou vychytavku jsou drahy jak ..... jinak pokud je dost mista, tak v IKEA se do toho da koupit v dratenych doplncich takovej dratenej 3/4kotouc, pridelanej otocne na tyci a zpristupnis si tak i veci vzadu. Bohuzel, minumalni velikost dveri je pak 60 2petr: az te prestane bavit tam cpat typovky z ikea, tak si prijed ke me pro PRO100 teda pokud ti to bude delat nejakej truhlar.... predpokladam, ze do te mistnosti ma prijit i jidelna? [upravil dne 3.1.08 Vvitty] Citovat
Béďa Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 kdybys schanel nejakyho sikovnyho truhlare tak bych o jednom vedel.. za rozumnej peniz si myslim ze urcite neco vymysli.. tak kdyby nahodou, staci se ozvat.. Citovat
p406b Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 jo dratenej program je hezkej,ale vyuzitelnost kubatury je dost mala a protoze mam atip tak jsem to zavrhl. Ty panty na obr staly - ty mezi dvirky 40,- za par a ty s uhlem otevreni 170' 75,- za par tak co je drahy:D. Jo 170' v Hornbachu byl za 150,- proto jsem psal o tech velkoobchodech pro truhlare. a takhle to vypada a pristup je v poho az dozadu a nebrani to ani mycce, a je to za par korun Citovat
p406b Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 a tady ten pant,ale ten jen tak nekde nemaj a stal 40,- za par Citovat
Neon Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Ještě, jak to vypadá v reálu, ale stále ještě není úplně hotovo ... Jinak ten plyn napojíš zapomoci FLEXIhadice - dělají maximálně 1,5m dlouhé, ale dá se jich zapojit do sebe víc - dělají na ně i spojky, pak to obtáhneš takovou bílou páskou a hotovka.. A ta 1,5metrová stojí kolem 600,- ... Vvitty: vim o tom ,ale ještě se nám to nestalo Ale nebylo na ni jinde místo. Původně měla být v tom komínku, co je lednice nad troubou, ale pak by nebylo kam dát lednici a kdyby zase stála na lince, tak by zabírala místo tam a líplá jenom pod linkou se mi moc nelíbí. A ještě zbyla varianta na baru, ale ten má jenom 1m a taky by to ubralo moc místa ... Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 Původně zaslal: Neon Ještě, jak to vypadá v reálu, ale stále ještě není úplně hotovo ... Jinak ten plyn napojíš zapomoci FLEXIhadice - dělají maximálně 1,5m dlouhé, ale dá se jich zapojit do sebe víc - dělají na ně i spojky, pak to obtáhneš takovou bílou páskou a hotovka.. A ta 1,5metrová stojí kolem 600,- ... Vvitty: vim o tom ,ale ještě se nám to nestalo Ale nebylo na ni jinde místo. Původně měla být v tom komínku, co je lednice nad troubou, ale pak by nebylo kam dát lednici a kdyby zase stála na lince, tak by zabírala místo tam a líplá jenom pod linkou se mi moc nelíbí. A ještě zbyla varianta na baru, ale ten má jenom 1m a taky by to ubralo moc místa ... Ty si čteš v kuchyni takové tlusté knihy??? To musí být minimálně Tři mušketýři (pokud mi budeš tvrdit, že je to kuchařka - tak tomu nevěřím, všiml jsem si, že máš živou). Citovat
PaloLM Odesláno 3. leden 2008 Odesláno 3. leden 2008 nechcem rýpať ale dúfam že luster je zapojený podľa platných noriem:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.