Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

co v tom mas za motor chlape?

215 zapomen, i 205 tam nejdou bez vytazeni blatniku nebo aspon seriznuti lemu....

Vvitty 205 jdou. Moje auto je důkaz místo slibů :)

[upravil dne 2.1.08 Kvasky]

Odesláno

tak to jsi hodne dobre poladil ET :)

me to i s vytazenym a riznutym lemem pri plnem nakladu obcas drhnulo... nez jsem to nechal srovnat :)

a jinak ty 195/45 je preklep, ne? :) spis 195/55, kdyz uz ...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

tak to jsi hodne dobre poladil ET :)

me to i s vytazenym a riznutym lemem pri plnem nakladu obcas drhnulo... nez jsem to nechal srovnat :)

a jinak ty 195/45 je preklep, ne? :) spis 195/55, kdyz uz ...

195/55 jo,ale na 15´. 195/45 nebo 195/40 na 16:papa

[upravil dne 3/1/08 marty777]

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: dzavel

Přesně tak, Marty má vytažený lemy. Já mám kola 7,5x16 +205/45-R16 ET 13. V předu v pohodě a vzadu je to jen tak tak.

Já lemy netahal, ale jen jsem vyrobil dozadu dorazy.

Pokud máš ráfek 7" tak si myslím, že to nebude nějakej problém to tam dostat. Ale pneu 215 bude už horší. Doporučoval bych 195/45 nebo 205/45

Můžeš prosím hodit nějakou fotku svých kol na autě? Zvažuji taky 16, ale nechci ať to někde drhne:).

Není ET13 málo? Četl jsem tady na foru, že doporučujou ET15.

Jak si vyrobil dorazy?

Dík

Málo to není. Klidně může bejt ET i míň. Měl jsem na zadku 2mm podložky, takže ET11. Jinak doraz není nic složitýho. Stačí šikovnmej soustružník a je to. Já si vytočil ze silonu válec vysokej asi 40mm (přesně nevím, ale klíďo oměřím) a do něj vyvrtal díru. A přidělal jsem to mezi tu misku co je zadní dorazová guma a kastli. Tím jsem jen zvýšil doraz. Rozumíme si? Pokud ne, nafotím.

Tak jsem natrvdlej, ale nerozumím:myslim. Myslíš, že by i 195 měly problém se vejít?

OT: Autu 16 sluší:super

[upravil dne 3/1/08 dzavel]

Odesláno

Přesně tak, Marty má vytažený lemy. Já mám kola 7,5x16 +205/45-R16 ET 13. V předu v pohodě a vzadu je to jen tak tak.

Já lemy netahal, ale jen jsem vyrobil dozadu dorazy.

Pokud máš ráfek 7" tak si myslím, že to nebude nějakej problém to tam dostat. Ale pneu 215 bude už horší. Doporučoval bych 195/45 nebo 205/45

Můžeš prosím hodit nějakou fotku svých kol na autě? Zvažuji taky 16, ale nechci ať to někde drhne:).

Není ET13 málo? Četl jsem tady na foru, že doporučujou ET15.

Jak si vyrobil dorazy?

Dík

Málo to není. Klidně může bejt ET i míň. Měl jsem na zadku 2mm podložky, takže ET11. Jinak doraz není nic složitýho. Stačí šikovnmej soustružník a je to. Já si vytočil ze silonu válec vysokej asi 40mm (přesně nevím, ale klíďo oměřím) a do něj vyvrtal díru. A přidělal jsem to mezi tu misku co je zadní dorazová guma a kastli. Tím jsem jen zvýšil doraz. Rozumíme si? Pokud ne, nafotím.

Tak jsem natrvdlej, ale nerozumím:myslim. Myslíš, že by i 195 měly problém se vejít?

OT: Autu 16 sluší:super

[upravil dne 3/1/08 dzavel]

195/45-R16 myslím bez problémů a 195/55-R15 jsou v TP takže taky bez problémů. Jinak 306ka má málo hluboký zadní podběhy, čli by byly lepší ráfky 7" než 7,5".

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,já mám 215/40 r16 + 2cm podložky v předu i v zadu a nemám vytaženo nic;)

• O 5 měsíců později...
Odesláno

NJN suško jenomže co to máš za vyriantu. Naní to náhodou GTIčko? Mám takovej pocit že u GTIčka je to řešený vzadu trochu prostorněji protože má natáčení zadní nápravy

Odesláno

2.0 16V 99kW 205/40/R16 + podlozky

bez vytazeni lemu

Dotz BRANDS HATCH 7Jx16 4x108 ET15 + pneu Goodyear 205/40/R16

podvozek V-MAXX PEUGEOT 306 Cabrio XSi / S16 / 2.0HDI 1993+, snížení P40-75,ZTorzní tyč,60PE02: 9000 kc s dph

[upravil dne 1.7.2008 Tunny]

[upravil dne 1.7.2008 Tunny]

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Onďas

NJN suško jenomže co to máš za vyriantu. Naní to náhodou GTIčko? Mám takovej pocit že u GTIčka je to řešený vzadu trochu prostorněji protože má natáčení zadní nápravy

Kdepak neni to GTI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...