Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neonové miminko  

1. 1. Neonové miminko

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pata

nadhera ... az mam slzu v oku :(:roll:roll:roll .... uz se tesim na ten sraz :super:D:D:D

Jo Neone, Pata má pravdu, taky mě to dostalo...:papa Hrdej táta a jeho malej synáček:super Tak ať roste a víš co jsem Ti psal..co ho nemáš učit:D:super

Odesláno

Já jsem jedna sudička,

co rozdává přáníčka…

Leč múza nelíbá denně,

nosím také opožděné…

Zde je jedno zapomnělé,

trochu skromné, avšak vřelé…

Honí se mi bez ustání,

v mé hlavičce samá přání,

co teď přát dřív,

nemám zdání…

Všechna věru krásná jsou,

do SMS se nevejdou…

A tak přeji kratičce,

tatínkovi, mamičce,

hlavně tomu uzlíčku,

malinkému sluníčku…

Moře lásky, štěstí dosti,

jak v dětství, tak v dospělosti…

Hlavně zdraví, to se ví,

ať jej „život“ nebolí…

Pámbíčkovo požehnání,

všem dost lásky na rozdání,

ať splní se vám ta nejtajnější přání…

240827lt9.gif

Odesláno

Neonku, já děkuji za SMSku, byl jsem celý týden na návštěvě bez NETu a tak mě potěšila obzvlášť. Gratulaci mohu jen zopakovat a nabídnout Ti mé poradenské služby, dokud si to novorozenectví pamatuji :D

Odesláno

Připojujeme se s Peťou ke gratulacím a mamince i malému přejeme hodně štěstíčka, zdravíčka a ať malý roste jako z vody. Pyšný otec se nezapře, moc vám to na společné fotečce sluší......:o)))

Odesláno

Ahoj. Tak po menší odmlce se o5 hlásím ... :)

Předem díky všem za přání, jak zde na fóru, tak formou SMSek a díky všem, kteří dorazili na zapití mimča minulý čtvrtek (především MK405 a Béďa – vážím si, z jaké dálky jste přijeli!!!) a omlouvám se, že jsem se vám moc nevěnoval, ale tuto frázi jsem říkal každému – sám jsem nečekal, že dorazí tolik lidí a po tolika roztroušených skupinkách. Gratulace které zde píšete patří především ADÉLCE, protože to ona je ta frajerka, která to vše zvládla na jedničku. Já byl jenom takový ten asistent a podpora.

Teď písnu, jak to vše vlastně bylo.

V úterý 22.1 byla Adél na předběžné kontrole, kde si vyčkala od 8mi od rána do 13 hodin odpoledne a doktor řekl, že si myslí, že na další kontrolu již nebude zapotřebí chodit. Při vyšetření vyteklo Adél spoustu krve a doktor tvrdil, že je to v pořádku (až později v porodnici jsme zjistili, že to znamenalo „prasknutí vody!“ (jedné časti). Do noci do jedné hodiny jsem se učil na další den na zkoušku, kterou jsem měl mít od 7:30, od 9:00 jsem měl jít do práce. Ve 2 ráno mě Adél vzbudila, že má kontrakce po 5ti minutách. Hodinku a něco jsme počítali (já každých 5 minut usnul a vzbudilo mě až zmáčknutí Adélčiný ruky, jak ji svírala bolestí. Tak jsme udělali poslední foto mamči s bříškem a jeli jsme do porodky. Byl jsem rád, že to bylo v noci a že nebyl provoz. Odeslal jsem SMS do školy a do práce, aby na mě nečekali, že je menší změna plánu... :) V 5:00 nás přijali na FN Bulovka a mně řekli, ať čekám venku, kde jsem čekal do 6:15!! na chodbě, což bylo nejhorší čekání v životě, protože jsem nevěděl, co se vevnitř děje. V 6:15 pro mě přišla sestra, že jdeme na to ... trošku jsem se rozklepal, oblékl plášť a došel na porodní sál, kde jsem už začínal natahovat, protože mi vadí pohled na někoho, kdo trpí a já mu nemohu pomoci ... Porodní sál mě překvapil, jak byl kultivovaný (stěny barevné, krásné závěsy, obrazy, rádio, kožený gauč, hned vedle sprcha, balón na hopsání, prostě LUXUS skoro jako doma). To samé personál -> perfektní!! Hodní, vstřícní, opravdu překvapující na dnešní dobu!!! Takže pakliže někdo očekává potomka a neví kam jít rodit a nemá to daleko, tak FN BULOVKA mohu jen doporučit (měla kdysi špatnou pověst, ale je to pasééé – opravdu). Od těch 6:15 měla Adél dost silné kontrakce a kdyby měl jít malej normálně hlavičkou, jako ostatní děti, už by mohla v podstatě začít rodit, protože byla již otevřená na 7cm, což prý stačí, ale náš Kryštík šel koncem pánevním a tam je zapotřebí 8-10cm, takže jsme museli kontrakce pouze prodýchávát a to pěkně dlouho až do 11:30 (zapomoci nějakých utěšujících léků – nikoli EPIDURAL!!), kdy přišel doktor a řekl, tak jdeme na to!!! Viděl, že tam máme CD Freddieho Mercuryho a řekl: „pusťte Freddieho, ať má malej radost“. Po 4 kontrakcích na boku a 3 na zádech se nám v 11:55 ukázal náš Kryšťa v celé jeho kráse – zdravej a silnej! Já se rozbrečel, jak malej kluk a Adélce se ulevilo. Váhu měl 3.16kg a měřil 50cm (zjištěno až třetí den – když se mimča rtodí zadečkem, tak je neměří). Hodinu a půl jsme ho měli u sebe, hnedka se napojil na prs a byl spokojen! Ve 2 nám ho vzali na vyšetření na novorozenecký a já jel domu a čekal mě kolotoč telefonů, SMS a gratulací, ale byl to nej zážitek, co jsem kdy měl (nestačila ani paměť na SMSky a 3x jsem musel dobíjet telefon). :-D

Pak jsem v 6 jel za mýma láskama do porodky a Adél už měla první noc malého u sebe, až se doktoři divili, že po porodu zadečkem a únavě na to má Adél sílu a náladu ( ve 3 ho teda vrátila kvůli pláči, ale to ji naprosto chápu - > v 7si ho opět vzala k sobě). Pak jsem zaplatil 500,- za přítomnost u porodu, 300,- za parkování v areálu. A v den propuštění (sobota) 180,- za hospitalizaci Adél a stejnou sumu i za Kryšťu ... tak se nám Tom Julínků poměje ... :-D

Pár názorných fotek pro ukázku (prostě normální mimčo ... :-D) Díky Radkovi Hurvajzovi jsou takto v kupě! Je na nich poslední fotka Adél a bříška, první přebalování, porodní sál, první Kryšťova fotka v životě, první přebalování, první cesta Peugeotem (velké díky patří medvědí rodince za „vajíčko“), první fotka s dědoušem a babčou, první foto doma a první kuknutí do objektivu (cca 4minuty na světě).

A vítězem ankety je PATA ... uhodl vše, tak se připrav na flašku a i na hlídání -> dám Ti adresu, protože už mu začali „prdíky“ a dokáže brečet (dost) klidně 4 hoďky v kuse s malejma přestávkama ... tak se těš ... :-D

TAKŽE DÍKY MOC VŠEM ZA GRATULAČKY A TOBĚ, ADÉL DÍKY ZA KRYŠTÍKA ... JSTE NEJLEPŠÍ!!!

[upravil dne 1/2/2008 Neon]

post-0-14109598775384_thumb.jpg

Odesláno

:papaahoj rodinko. Tak ještě jednou Vám třem gratulujem. Tu možnost jít k porodu jsem měl 2krát,ale neodvážil jsem se. Mohu říci,že toho dnes docela lituju. Fotky máte moooc pěkné:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Teď jdeme zatím spinkat každý sám...:):(

Neone v kterým supermarketu jsi to zrovna nakupoval? :D

Gratuluji k nádhernýmu špuntovi :super

[upravil dne 1/2/2008 Driver]

post-0-14109598776361_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...