Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Steiner

Tak co, chlapi, nový řemen nebo ne? Tohle mi ještě poraďte, prosím, a dám vám všem pokoj :)

Jinak dík za rady. :papa

podivej se na drzky, jestli nebudou potrhany nebo popraskany tak bych ho nechal, remenici mam treti aremen furt ten samej a v poho

[upravil dne 26/12/07 buml]

Odesláno

Vem si ho opět v Hulíne bude za bezva cenu. ;) Ty dvě tři stovky už Tě nevytrhnou.

Jinak Buml, jako taxík bych si taky radši vzal Octavii TDI. S tím souhlasím. V létě jsem byl v Řecku a po Atenách jsem jezdil tágem právě Oktávkou TDI 81kW měla na tachu něco málo přes půl mega kolem 527tisíc a nevěřím tomu, že to auto vidělo nějakou dálnici, většinu bych řek, že najezdilo po Aténách a v zácpách brzda plyn jaké tam jsou a musím říct, že místní taxikáři oproti jim (nic proti Tobě) jsou přizdisráči co neumí řídit. Takové procpávání špuntem nedrzou formou jsem u nás nikdy neviděl o cenách se ani nebudu radši bavit.

Jinak pokud se bavíte o pohodlí, zkuste se svízt někdy na hydře u Citrouše a nebudete chtít vlízt do ničeho jinýho. :D

Odesláno

Ešte jedna doplňujúca otázočka - je rozdiel medzi remenicou na 90k a 110k verziu? Mne totiž vedúci predaja n.d. u nás v Peugeote tvrdil, že je a presviedčal ma, že tá prvá varianta je pevná, teda neodpružená... Čo Vy na to? Nerád by som totiž vysolil 3.500,- za niečo, čo je v poriadku... :myslim

Skúšal som aj test kriedou, ale riska zatiaľ rozhodená nie je. Mám tam ale napadané piliny a rachoce to teda riadne...:grr

Odesláno

Nevím jak u Pežotů ale Xantie má stejnou řemenici jak na 90k tak i na 110k verzi. Ale jelikož je to motor ze stejného koncernu tak bych si troufnul říct, že to bude stejný i u Pežotu. Podívej se do servisních manuálů na netu, tam to najdeš........

Odesláno

No aj som si myslel, ale nedovolil som si presviedčať vedúceho predaja náhr. dielov priamo v Peugeote... :roker

Tvrdil mi totiž, že on osobne mal 406 HDI 110k a vraj ju musel meniť tiež a stála 8.500,- :o. Potom kukol do systému a vraj tá moja je pevná a vychádza 3.200,-... Tak ho asi pôjdem poučiť!!! :potlesk

Odesláno

Podle mě je tato řemenice 66kW HDI též odpružená a skládá se ze 2 dílů. Myslím, že právě to tlumení vibrací (gumové) je v háji a proto řemenice hází jak prase a odírá se. Pjajčík v Přerově mě strašil s cenou 6-7 tis. Kč s dílem přímo od Peugeota. Dnes budu mít novou řemenici Akron (cena asi 3100 Kč) a řemen z Hulína (asi 400 Kč), zítra opravuju. Dám pak vědět. Tu zatracenou mrchu si schovám na památku! :papa

Odesláno
Původně zaslal: Steiner

Podle mě je tato řemenice 66kW HDI též odpružená a skládá se ze 2 dílů. Myslím, že právě to tlumení vibrací (gumové) je v háji a proto řemenice hází jak prase a odírá se. Pjajčík v Přerově mě strašil s cenou 6-7 tis. Kč s dílem přímo od Peugeota. Dnes budu mít novou řemenici Akron (cena asi 3100 Kč) a řemen z Hulína (asi 400 Kč), zítra opravuju. Dám pak vědět. Tu zatracenou mrchu si schovám na památku! :papa

Presne ako píšeš, pozeral som na ňu a robil som risku a je určite zložená z 2 dielov. Mne ale nehádže, zato rachoce ako sa patrí. Včera som ešte chcel pozisťovať ceny u iných predajcov, všade je ale ešte tento týžden zavreté. Každopádne v Peugeote mi ju ponúkali za 3.200,-, takže keď nezoženiem nič lacnejšie, tak ju tiež pôjdem bud. týždeň objednať. Chcem ešte cez víkend ten remeň zhodiť a skontrolovať všetky ostatné kladky a ložiská, keby ale nebola taká kosa!!! :roll

No nič, každopádne daj vedieť, čo sa zmenilo po výmene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...