aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: MatrixChose Tak jeste ze se mu vlastne nic nestalo.. Původně zaslal: aaischa dostane v tomhle případě kolega s 505kou prašule z povinýho ručení, když on jasně nehodu nezavinil, a nakostil to ten Baworák ? I kdyz treba dostane prachy, tak skoda ty 505, zase tolik jich neni Jo, něco z povinnýho toho Bawa dostane, ale tahle 505 byl rok 85, takže si vem kolik může tak dostat... No shání jiný, ale zatím se nic hezkýho neobjevilo... fakt k tomu nemam slov, tyhle chytráky co si jezděj jak chtěj, a tatínek jim koupínový nebo maj samy haldu peněz bych nejrači... tak ať snad dobře pořídí... Citovat
@re Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: aaischa fakt k tomu nemam slov, tyhle chytráky co si jezděj jak chtěj, a tatínek jim koupínový nebo maj samy haldu peněz bych nejrači... tak ať snad dobře pořídí... jak už bylo tady napsáno, auto přehlédnout může každý! Já jsem také přehlédnul cyklistu, stane se, bohužel... prostě člověk není neomylný! a hned jej odsuzovat jen proto, že řídí bmw a je mladý? bohužel v česku hodně lidí (hodně, né všichni!!!) posuzují člověka podle auta a věku!!! to mě pěkně sere! co na tom, že má 25ti letý kluk auto za dva milióny? pokud je člověk chytrý, tak ať má třeba rolls royce v 18cti! Osobně znám 22letého kluka, kterému otec koupil novou M3 E92 která stojí dva mega a je naprosto v pohodě... Já osobně mám v plánu si koupit E46 M3 který stojí 800tisíc a je mi 25 let... vydělám si na to sám... už to vidím, jak se na mně budou ostatní dívat... už jen to, že mám 406 coupé, hodně lidí špatně snáší a to mi hlava nebere... lidi, vzbuďte se!!!! :o:o ps. hlavně, že se nikomu nic nestalo... pokud se mačkají jen plechy, je to "malá věc"... škoda toho pažouta Citovat
Marcel505 Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: aaischa fakt k tomu nemam slov, tyhle chytráky co si jezděj jak chtěj, a tatínek jim koupínový nebo maj samy haldu peněz bych nejrači... tak ať snad dobře pořídí... jak už bylo tady napsáno, auto přehlédnout může každý! Já jsem také přehlédnul cyklistu, stane se, bohužel... prostě člověk není neomylný! a hned jej odsuzovat jen proto, že řídí bmw a je mladý? bohužel v česku hodně lidí (hodně, né všichni!!!) posuzují člověka podle auta a věku!!! to mě pěkně sere! co na tom, že má 25ti letý kluk auto za dva milióny? pokud je člověk chytrý, tak ať má třeba rolls royce v 18cti! Osobně znám 22letého kluka, kterému otec koupil novou M3 E92 která stojí dva mega a je naprosto v pohodě... Já osobně mám v plánu si koupit E46 M3 který stojí 800tisíc a je mi 25 let... vydělám si na to sám... už to vidím, jak se na mně budou ostatní dívat... už jen to, že mám 406 coupé, hodně lidí špatně snáší a to mi hlava nebere... lidi, vzbuďte se!!!! :o:o ps. hlavně, že se nikomu nic nestalo... pokud se mačkají jen plechy, je to "malá věc"... škoda toho pažouta Ok, souhlasím s tebou, jen nevím, jak to přesně bylo - s kamarádem jsem mluvil jen přes telefon, neprobírali jsme to do detailů, tak nevím, jestli mladík dělal frajera i potom nebo přiznal svou vinu. A k tomu vlastnictví - bohužel hodně lidí (ne všichni :-) ) se chovají k cizímu majetku jako prasata, jinak to nejde říct. Není to moje, tak co mě co zajímá jestli vezmu díru nebo díry tři; či zda přejedu tady obrubník jedou nebo několikrát... Za to když si to auto někdo pořídí ze svého, určitě se k němu bude chovat jinak - ví, jak bylo těžké si na něj vydělat. Každopádně @re díky za příspěvek. Citovat
aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: aaischa fakt k tomu nemam slov, tyhle chytráky co si jezděj jak chtěj, a tatínek jim koupínový nebo maj samy haldu peněz bych nejrači... tak ať snad dobře pořídí... jak už bylo tady napsáno, auto přehlédnout může každý! Já jsem také přehlédnul cyklistu, stane se, bohužel... prostě člověk není neomylný! a hned jej odsuzovat jen proto, že řídí bmw a je mladý? bohužel v česku hodně lidí (hodně, né všichni!!!) posuzují člověka podle auta a věku!!! to mě pěkně sere! co na tom, že má 25ti letý kluk auto za dva milióny? pokud je člověk chytrý, tak ať má třeba rolls royce v 18cti! Osobně znám 22letého kluka, kterému otec koupil novou M3 E92 která stojí dva mega a je naprosto v pohodě... Já osobně mám v plánu si koupit E46 M3 který stojí 800tisíc a je mi 25 let... vydělám si na to sám... už to vidím, jak se na mně budou ostatní dívat... už jen to, že mám 406 coupé, hodně lidí špatně snáší a to mi hlava nebere... lidi, vzbuďte se!!!! :o:o ps. hlavně, že se nikomu nic nestalo... pokud se mačkají jen plechy, je to "malá věc"... škoda toho pažouta těžko soudit, bohužel zkušenost už je taková tak to mínění moc nepřidá, když aspoň věčinou po Praze, hodně lidí s Meďákama, drahejma Audinama, BMWčkama jezděj dost nic moc, párkrát mi to hodili rovou před auto, a podobný věci, zatimco věčina lidí s normálnějšíma autama jedou líp, ale taky se najdou draci s Š120 který se svejma řidičskejma schopnostma nedorovnaj nikomu... tak s 406kou si myslim že to tak hrozný neni, na tom nevidim nic špatnýho, těžkou soudit, to co si dovolej lidi v Praze si často jinde nikdo nedovolí,stačí nemít pražskou značku nejlíp něco extrémně z jinýho kraje a člověk často pocejtí na laku svýho auta a podobně... p.s. to že řidič BMW zmizel z místa neni zrovna známka solidního jednání aspon se mi tak zdá, jestli nepospíchal na nejakou zivotne nutnou schůzku... [upravil dne 20.12.2007 aaischa] Citovat
Béďa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 @re: opravdu si nemyslim ze v tom je nejaka zavist nebo tak neco, Marcel psal ze dotycny naskocil do jineho auta a odjel.. z toho vypliva ze ikdyz za nehodu zjevne mohl tak ho to moc neinteresovalo a zachoval se presne jako ty lidi ktere tady tak usilovne branis, ale mas pravdu v tom ze ne vsichni jsou stejny.. Citovat
@re Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: @re Původně zaslal: aaischa fakt k tomu nemam slov, tyhle chytráky co si jezděj jak chtěj, a tatínek jim koupínový nebo maj samy haldu peněz bych nejrači... tak ať snad dobře pořídí... jak už bylo tady napsáno, auto přehlédnout může každý! Já jsem také přehlédnul cyklistu, stane se, bohužel... prostě člověk není neomylný! a hned jej odsuzovat jen proto, že řídí bmw a je mladý? bohužel v česku hodně lidí (hodně, né všichni!!!) posuzují člověka podle auta a věku!!! to mě pěkně sere! co na tom, že má 25ti letý kluk auto za dva milióny? pokud je člověk chytrý, tak ať má třeba rolls royce v 18cti! Osobně znám 22letého kluka, kterému otec koupil novou M3 E92 která stojí dva mega a je naprosto v pohodě... Já osobně mám v plánu si koupit E46 M3 který stojí 800tisíc a je mi 25 let... vydělám si na to sám... už to vidím, jak se na mně budou ostatní dívat... už jen to, že mám 406 coupé, hodně lidí špatně snáší a to mi hlava nebere... lidi, vzbuďte se!!!! :o:o ps. hlavně, že se nikomu nic nestalo... pokud se mačkají jen plechy, je to "malá věc"... škoda toho pažouta Ok, souhlasím s tebou, jen nevím, jak to přesně bylo - s kamarádem jsem mluvil jen přes telefon, neprobírali jsme to do detailů, tak nevím, jestli mladík dělal frajera i potom nebo přiznal svou vinu. A k tomu vlastnictví - bohužel hodně lidí (ne všichni :-) ) se chovají k cizímu majetku jako prasata, jinak to nejde říct. Není to moje, tak co mě co zajímá jestli vezmu díru nebo díry tři; či zda přejedu tady obrubník jedou nebo několikrát... Za to když si to auto někdo pořídí ze svého, určitě se k němu bude chovat jinak - ví, jak bylo těžké si na něj vydělat. Každopádně @re díky za příspěvek. s tím vlastnictvím máš 100% pravdu... to mi taky hlava nebere... a už vůbec nechápu, jak může někomu dělat dobře poškozovaní cizího majetku... ale to je off topic... Citovat
aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa @re: opravdu si nemyslim ze v tom je nejaka zavist nebo tak neco, Marcel psal ze dotycny naskocil do jineho auta a odjel.. z toho vypliva ze ikdyz za nehodu zjevne mohl tak ho to moc neinteresovalo a zachoval se presne jako ty lidi ktere tady tak usilovne branis, ale mas pravdu v tom ze ne vsichni jsou stejny.. taks me predbeh než sem to napísal tak už to tu je od tebe... Citovat
@re Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa @re: opravdu si nemyslim ze v tom je nejaka zavist nebo tak neco, Marcel psal ze dotycny naskocil do jineho auta a odjel.. z toho vypliva ze ikdyz za nehodu zjevne mohl tak ho to moc neinteresovalo a zachoval se presne jako ty lidi ktere tady tak usilovne branis, ale mas pravdu v tom ze ne vsichni jsou stejny.. já ho nebráním, jen píšu, že když někdo mladý jede v drahém autě, okamžitě ho někteří "odsoudí" a to mi vadí... to že ujel je prasárna Citovat
aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Béďa @re: opravdu si nemyslim ze v tom je nejaka zavist nebo tak neco, Marcel psal ze dotycny naskocil do jineho auta a odjel.. z toho vypliva ze ikdyz za nehodu zjevne mohl tak ho to moc neinteresovalo a zachoval se presne jako ty lidi ktere tady tak usilovne branis, ale mas pravdu v tom ze ne vsichni jsou stejny.. já ho nebráním, jen píšu, že když někdo mladý jede v drahém autě, okamžitě ho někteří "odsoudí" a to mi vadí... to že ujel je prasárna vážim si lidí který si na to vydělaj sami, nebo prostě i kdyby ne tak se k tomu postavěj ferově, viz pár lidí z bejvalý školy od rodičů dostali auta cenově něco k 100 000,- a maj přístup taťka to zaplatí, atd... Citovat
Marcel505 Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: aaischa p.s. to že řidič BMW zmizel z místa neni zrovna známka solidního jednání aspon se mi tak zdá, jestli nepospíchal na nejakou zivotne nutnou schůzku... Tak on po té pokutě hned zmizel, ne že by utekl z místa nehody... Původně zaslal: @re s tím vlastnictvím máš 100% pravdu... to mi taky hlava nebere... a už vůbec nechápu, jak může někomu dělat dobře poškozovaní cizího majetku... ale to je off topic... Si řeknou jen toto: "No tak co, je to služební auto, tak proč nejet jako magor..." "Nu co, je to zkušební jízda tak si to musím pořádně vyzkoušet..." @re: Přehlédnutí cyklisty - byl osvětlený a měl odrazku? Já takhle málem sejmul nějakýho k***é*a, kterej jel na kolínský jak opilej, v 19h a naprosto bez světel, d***l. Měl jsem chuť vystoupit a vysvětlit mu to... Citovat
@re Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 @re: Přehlédnutí cyklisty - byl osvětlený a měl odrazku? Já takhle málem sejmul nějakýho k***é*a, kterej jel na kolínský jak opilej, v 19h a naprosto bez světel, d***l. Měl jsem chuť vystoupit a vysvětlit mu to... ono to bylo v poledne. Zastavil jsem za autobusem, který zastavil v cestě a ne na zastávce, prže se opravovala. Vystupovali lidi, chodili přes cestu, z protisměru projížděly auta a na druhé straně stáli lidé čekající na bus z protisměru. Bylo kolem 13:00 kdy hodně svítilo slunko... počkal jsem až všichni přejdou, až projedou autem a začal jsem odbočovat. No a do zadní části auta mi narazil cyklista a přeletěl. Naštěstí se mu nic nestalo. Já ho vůbec neviděl... splynul mi s lidmi kteří čekali na zastávce... dopadlo to dobře... ťuk ťuk... o neosvětlených cyklistech, kteří jezdí v noci z hospody raději pomlčím... si vyloženě o sražení říkají... Citovat
aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: aaischa p.s. to že řidič BMW zmizel z místa neni zrovna známka solidního jednání aspon se mi tak zdá, jestli nepospíchal na nejakou zivotne nutnou schůzku... Tak on po té pokutě hned zmizel, ne že by utekl z místa nehody... Původně zaslal: @re s tím vlastnictvím máš 100% pravdu... to mi taky hlava nebere... a už vůbec nechápu, jak může někomu dělat dobře poškozovaní cizího majetku... ale to je off topic... Si řeknou jen toto: "No tak co, je to služební auto, tak proč nejet jako magor..." "Nu co, je to zkušební jízda tak si to musím pořádně vyzkoušet..." @re: Přehlédnutí cyklisty - byl osvětlený a měl odrazku? Já takhle málem sejmul nějakýho k***é*a, kterej jel na kolínský jak opilej, v 19h a naprosto bez světel, d***l. Měl jsem chuť vystoupit a vysvětlit mu to... tak to je něco jinýho tak to část z toho beru zpět, ale zrovna u služebního auta bych si dával pozor, páč v případě mojí viny by to asi na profesnim postupu nepřidalo Citovat
Béďa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: @re já ho nebráním, jen píšu, že když někdo mladý jede v drahém autě, okamžitě ho někteří "odsoudí" a to mi vadí... to že ujel je prasárna v tom pripade s tebou souhlasim.. taky jsem mlady mam sice radove auto do 100tis. ale lidi ktery me uz jen za to nemusej se taky par najde.. njn, ty mas a ja ne, tak te nebudu mit rad, jak proste.. jen tady na klubu si myslim ze tohle zatim tak nejak nefunguje, bavit se tady muze clovek jak s 505kou tak 407kou proste je to fuk, proto se mi tady libi.. Citovat
aaischa Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: @re já ho nebráním, jen píšu, že když někdo mladý jede v drahém autě, okamžitě ho někteří "odsoudí" a to mi vadí... to že ujel je prasárna v tom pripade s tebou souhlasim.. taky jsem mlady mam sice radove auto do 100tis. ale lidi ktery me uz jen za to nemusej se taky par najde.. njn, ty mas a ja ne, tak te nebudu mit rad, jak proste.. jen tady na klubu si myslim ze tohle zatim tak nejak nefunguje, bavit se tady muze clovek jak s 505kou tak 407kou proste je to fuk, proto se mi tady libi.. tady je to fajn a doufám že taky zustane horší zkušenost mam s jednim dosti známim motorkářskym forem kde mít něco od "čínskejch" výrobců ikdyž to na dojíždění do práce stačí tě odsuzuje k častýmu posměchu narážkám a rady lepčí jak hoď to ze skály se často člověk nedočká, tady si vážim toho že je tu halda lidí kerý nemaj nic proti 20let starejm, nebo třeba i víc autům, sice na to má každej svůj názor treba uz jenom kuli bezpecnosti atd, ale i naopak nikdo nemá problém s pěknejma novejma 307SW atd.. věčinou to tomu druhýmu eště přejem Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Ještě že Sharlatan nerozstřelil tu svou bílou krasavici, tý by byla fakt škoda. Jinak co se týče náhrady od pojišťovny, její výši bych viděl tak na weekendový pobyt pro dva na horách (a v ne moc drahém hotelu). Co se týče toho, že mlaďas je v BMW a lidem to tu neskutečně vadí - mě zase děsně vadí sortýrování lidí podle auta nebo podle SPZ - to je přece hovadina a v tom souhlasím s @re - podle mě je nejdůležitější jak dotyčný jede a věřte mi, že při svých denodenních cestách po republice Ty kokoty vidím ve všech typech vozů a s RZkami z celé republiky. Odpor k pražákům za volantem nechápu (i když na venkově je velice okatý - zkuste si třeba v Brně změnit pruh s Ačkem na RZ, to Vám garantuju, že Vám nejmíň 10 brňáků vokáže, že taky uměj šlápnout na plyn), vysvětluju si ho snad jedině tak, že pražští řidiči jsou už z provozu prostě vycvičení moc se nerozkoukávat a jet (systém NEDÁŠ??? - DOSTANEŠ !!!), protože jinak bychom se po Praze opravdu nehnuli, zatímco v takových Poděbradech (NEBRAT OSOBNĚ!!!) když budu na každý křižovatce čekat dokud nebude z obou dvou obzorů zcela vymeteno, tak celé město projedu maximálně o 10 minut později. Suma sumárum - hlavně, že to odnesly opravdu jen plechy - to, že mlaďas nedal přednost je blbý, ale pokud nejde o život . . . . Každopádně i já bych na něj byl asi pěkně nas*anej a pokud by se choval nějak arogantně, tak bych mu to dal pěkně vyžrat. Citovat
@re Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: aaischa tady je to fajn a doufám že taky zustane horší zkušenost mam s jednim dosti známim motorkářskym forem kde mít něco od "čínskejch" výrobců ikdyž to na dojíždění do práce stačí tě odsuzuje k častýmu posměchu narážkám a rady lepčí jak hoď to ze skály se často člověk nedočká, tady si vážim toho že je tu halda lidí kerý nemaj nic proti 20let starejm, nebo třeba i víc autům, sice na to má každej svůj názor treba uz jenom kuli bezpecnosti atd, ale i naopak nikdo nemá problém s pěknejma novejma 307SW atd.. věčinou to tomu druhýmu eště přejem Naprostý souhlas... lidé z tohoto fóra jsou fakt skvělí. Srazy úžasné... vedení taky super... tady se mi moc líbí... a i když někdy prodám peginu, rád zde zůstanu... Jinač k těm značkám: auto, resp.jeho značka za řidiče nemůže... Citovat
Pata Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Naprostý souhlas... lidé z tohoto fóra jsou fakt skvělí. Srazy úžasné... vedení taky super... tady se mi moc líbí... a i když někdy prodám peginu, rád zde zůstanu... Podepisuju v plnem rozsahu :potlesk:potlesk Citovat
Dundee Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd zkuste si třeba v Brně změnit pruh s Ačkem na RZ, to Vám garantuju, že Vám nejmíň 10 brňáků vokáže, že taky uměj šlápnout na plyn), vysvětluju si ho snad jedině tak, že pražští řidiči jsou už z provozu prostě vycvičení moc se nerozkoukávat a jet (systém NEDÁŠ??? - DOSTANEŠ !!!), protože jinak bychom se po Praze opravdu nehnuli Ne nadarmo se říká: "chceš-li se v Praze někam dostat, chovej se jako Pražák";) Je to pravda, člověk se nesmí moc bát dostat se tam, kam potřebuje... K tomu sortování- znám pár týpků s megakárama, kteý jsou v pohodě a honě těch, který se s lidma vlastnícíma auta s cenou pod 200 nebaví Je těžký se ubránit takový reakci, když má člověk s takovýma lidma osobí zkušenost:( (stejně jako se nedivim, že lidi mlátěj sniťáky- taky jsem jednomu chtěl rozmlátit ciferník, ale to je docela OT) Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Dundee .....( (stejně jako se nedivim, že lidi mlátěj sniťáky- taky jsem jednomu chtěl rozmlátit ciferník, ale to je docela OT) Ty taky??? viz. Citovat
MatrixChose Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Dundee .....( (stejně jako se nedivim, že lidi mlátěj sniťáky- taky jsem jednomu chtěl rozmlátit ciferník, ale to je docela OT) Ty taky??? viz. Jeden to strhnul do myho taty, takze taky vz.: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.