terarus Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 jinač jaká může být spotřeba když je tam lpg?nejlépe pokud někdo napíše kč/km ,není to nebezpečné když dojde k havárce a prorazí se nádrž s plynem? a jakej je rozdíl v rychlosti mezi benzinem a lpg? Citovat
terarus Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 jinak by mi ještě někdo mohl říct podle čeho volir zda zrovna pojedu na benzin nebo na plyn Citovat
Guest servisman Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 nastartovat benzin pak plyn,ale někde se děje automaticky to ti poradí co na něj jezdí. Citovat
MatrixChose Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 Spotrebu nevim, nechtel bych to a to prave z duvodu ty nebezpecnosti. Tohle bouchne, benzin muze taky ale nafta ne. O neco linejsi to bude nez benzin to je jasny. Starty a studeny jizdy na benzin, po zahrati na plyn. Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 mam 1,8 benzin v kombi a předjíždět se nebojím:D:papa Citovat
terarus Odesláno 19. prosinec 2007 Autor Odesláno 19. prosinec 2007 no já mam momentálně 205tku diesla a taky se předjíždět nebojim ale někdy mi ten výkon opravdu chybí Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. prosinec 2007 Odesláno 19. prosinec 2007 No k tomu plynu, Peugeot se prodával s original plynem z výroby, a životnost nádrže je 10 let, pak se musí vyměnit, není to zrovna levné, tak na to pozor, možná se někdo ozve co ndrž měnil, u 9 let starýho auta bych asi plyn nechtěl, leda koupit benzinový a plyn si nechat udělat novej;) Citovat
kadaver Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Pokial su plynove nadrze original alebo kvalitna znackova dorabka, tak je nadrz "tvarovatelna" pri naraze. Pri testoch explodovala plynova nadrz o dost neskor ako benzinova. Problem s exploziou je velmi zriedkavy a to tiez vacsinou iba pri neprofesionalnej montazi! Ale teraz ja uz fandim HDi. Původně zaslal: terarus jinač jaká může být spotřeba když je tam lpg?nejlépe pokud někdo napíše kč/km ,není to nebezpečné když dojde k havárce a prorazí se nádrž s plynem? a jakej je rozdíl v rychlosti mezi benzinem a lpg? [upravil dne 21.12.07 kadaver] Citovat
Kekros Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 mně se zdá , že to mam líný ( sice mi drobátko zlobí motor , ale zase to neni tak vážný ). Chtěl bych se někdy projet v jiný 1.8 , abych věděl, jakto jede když je všechno ok Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 a nezdá se ti to jenom?? Citovat
Kekros Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 no někdy možná jo , taky se mi občas zdá, že se motor chytí a táhne jak ďas, ale pak taky ten volnoběh je sotva na 500 otáček , to se stává jednou za čas nevim co tomu je , ale v tu chvílí to tahá fakt pěkně Citovat
Kekros Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 tuhle mi říkal známej, že měl co dělat a kamarádem který má taky 1.8 a já zase měl co dělat, abych s tíhal jeho , nevim asi náladovej motor Citovat
Guest servisman Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 třeba lepší benzinek a nebo jak ses vyspal.Pokud to drobet honím jede dobře,ale taky občas krokem. Citovat
Kekros Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 no ono záleží jak mi to chytne, někdy to právě chytne dobře a někdy už to má malý otáčky a táhá to hned za plynem , to ale potom koukam jestli mi nevyměnili motor , nejsem totiž zvyklej, že mi to jde hned za plynem. Občas se mi stávalo za studena že jsem jel tak 2 m a pak se to chytlo , a celý ty dva metry jsem měl nohu až za půlkou plynu , fakt nevim , proto bych se právě chtěl svezt v jiný 1.8 ,mně se zdá že mam drobátko nepovedenejkus ,už jsem do toho nacpal docela dost peněz a zy chvíli tomu zase něco nejde , ale už jsem si zvyk . Jinak jako jezdí to pořád, to zase nemůžu říct ,že ne Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: Kekros no ono záleží jak mi to chytne, někdy to právě chytne dobře a někdy už to má malý otáčky a táhá to hned za plynem , to ale potom koukam jestli mi nevyměnili motor , nejsem totiž zvyklej, že mi to jde hned za plynem. Občas se mi stávalo za studena že jsem jel tak 2 m a pak se to chytlo , a celý ty dva metry jsem měl nohu až za půlkou plynu , fakt nevim , proto bych se právě chtěl svezt v jiný 1.8 ,mně se zdá že mam drobátko nepovedenejkus ,už jsem do toho nacpal docela dost peněz a zy chvíli tomu zase něco nejde , ale už jsem si zvyk . Jinak jako jezdí to pořád, to zase nemůžu říct ,že ne no mě to zas jede nejak lip , mě přijde že to 1,8 neni ale na dvoulitra to taky nema , bych to viděl ze tam mam dvoulitra bez turba:D Citovat
Kekros Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 no jestli je ta spotřeba aktuální , tak si myslim že to máš rozlítaný docela dobře , já to zase tolik nehonim , já se rád kocham , nejspíš to bude tim , ale někdy mi fakt udivuje , že ten motor jede líp, než bych čekal Citovat
Guest servisman Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Pěkně napsáno pokud bych se řídil radama co je napsáno ,co se doporučuje,tak bych jezdil jak de....,připomíná mi to rozhovor dívky s matkou kdy říkala pokud je za tebou fronta tak odboč na odpočivadlo ,aby tě předjeliy,aby za tebou nebyla fronta:) Prostě jezdím jak potřebuji pokud budu jezdit jen podle toho kolik auto spotřebuje chodím pěšky:aut Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Mě žere 2000ccm benzín 10 litránků, ale plynu. Jinak se svižností jsem docela spokojený. Není to raketa ani s tímto motorem, auto je prostě těžký, ale zase pohodlný. Citovat
maverick.petr Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 moje 1,9 TD si bere dlouhodobe kolem 6l/100km kombinovaně, dálka s lehkou nohou se da jet za 5l/100km, a s těžkou nohou se mi nepovedlo víc jak 8l/100km - já vím- závoďák to není Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.