Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jinač jaká může být spotřeba když je tam lpg?nejlépe pokud někdo napíše kč/km ,není to nebezpečné když dojde k havárce a prorazí se nádrž s plynem? a jakej je rozdíl v rychlosti mezi benzinem a lpg?

Guest servisman
Odesláno

nastartovat benzin pak plyn,ale někde se děje automaticky to ti poradí co na něj jezdí.

Odesláno

Spotrebu nevim, nechtel bych to a to prave z duvodu ty nebezpecnosti. Tohle bouchne, benzin muze taky ale nafta ne. O neco linejsi to bude nez benzin to je jasny. Starty a studeny jizdy na benzin, po zahrati na plyn.

Odesláno

No k tomu plynu, Peugeot se prodával s original plynem z výroby, a životnost nádrže je 10 let, pak se musí vyměnit, není to zrovna levné, tak na to pozor, možná se někdo ozve co ndrž měnil, u 9 let starýho auta bych asi plyn nechtěl, leda koupit benzinový a plyn si nechat udělat novej;)

Odesláno

Pokial su plynove nadrze original alebo kvalitna znackova dorabka, tak je nadrz "tvarovatelna" pri naraze. Pri testoch explodovala plynova nadrz o dost neskor ako benzinova. Problem s exploziou je velmi zriedkavy a to tiez vacsinou iba pri neprofesionalnej montazi! Ale teraz ja uz fandim HDi. :D

:papa

Původně zaslal: terarus

jinač jaká může být spotřeba když je tam lpg?nejlépe pokud někdo napíše kč/km ,není to nebezpečné když dojde k havárce a prorazí se nádrž s plynem? a jakej je rozdíl v rychlosti mezi benzinem a lpg?

[upravil dne 21.12.07 kadaver]

Odesláno

mně se zdá , že to mam líný ( sice mi drobátko zlobí motor , ale zase to neni tak vážný :D ). Chtěl bych se někdy projet v jiný 1.8 , abych věděl, jakto jede když je všechno ok :D

Odesláno

no někdy možná jo , taky se mi občas zdá, že se motor chytí a táhne jak ďas, ale pak taky ten volnoběh je sotva na 500 otáček , to se stává jednou za čas nevim co tomu je , ale v tu chvílí to tahá fakt pěkně :)

Guest servisman
Odesláno

třeba lepší benzinek a nebo jak ses vyspal.Pokud to drobet honím jede dobře,ale taky občas krokem.

Odesláno

no ono záleží jak mi to chytne, někdy to právě chytne dobře a někdy už to má malý otáčky a táhá to hned za plynem , to ale potom koukam jestli mi nevyměnili motor :D, nejsem totiž zvyklej, že mi to jde hned za plynem. Občas se mi stávalo za studena že jsem jel tak 2 m a pak se to chytlo , a celý ty dva metry jsem měl nohu až za půlkou plynu :D , fakt nevim , proto bych se právě chtěl svezt v jiný 1.8 ,mně se zdá že mam drobátko nepovedenejkus ,už jsem do toho nacpal docela dost peněz a zy chvíli tomu zase něco nejde :( , ale už jsem si zvyk :D. Jinak jako jezdí to pořád, to zase nemůžu říct ,že ne :D

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

no ono záleží jak mi to chytne, někdy to právě chytne dobře a někdy už to má malý otáčky a táhá to hned za plynem , to ale potom koukam jestli mi nevyměnili motor :D, nejsem totiž zvyklej, že mi to jde hned za plynem. Občas se mi stávalo za studena že jsem jel tak 2 m a pak se to chytlo , a celý ty dva metry jsem měl nohu až za půlkou plynu :D , fakt nevim , proto bych se právě chtěl svezt v jiný 1.8 ,mně se zdá že mam drobátko nepovedenejkus ,už jsem do toho nacpal docela dost peněz a zy chvíli tomu zase něco nejde :( , ale už jsem si zvyk :D. Jinak jako jezdí to pořád, to zase nemůžu říct ,že ne :D

no mě to zas jede nejak lip , mě přijde že to 1,8 neni ale na dvoulitra to taky nema , bych to viděl ze tam mam dvoulitra bez turba:D

Odesláno

no jestli je ta spotřeba aktuální , tak si myslim že to máš rozlítaný docela dobře :super , já to zase tolik nehonim , já se rád kocham , nejspíš to bude tim :myslim , ale někdy mi fakt udivuje , že ten motor jede líp, než bych čekal :super

• O 4 týdny později...
Guest servisman
Odesláno

Pěkně napsáno pokud bych se řídil radama co je napsáno ,co se doporučuje,tak bych jezdil jak de....,připomíná mi to rozhovor dívky s matkou kdy říkala pokud je za tebou fronta tak odboč na odpočivadlo ,aby tě předjeliy,aby za tebou nebyla fronta:)

Prostě jezdím jak potřebuji pokud budu jezdit jen podle toho kolik auto spotřebuje chodím pěšky:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...