jurias Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 Taky bych chtěl dodělat do r.2007... Volal sem do Peugeotu a prej to maji zakazane dodělavat... Tak sem zkusil jinej P a tam prej dodělaji heh no ale co chci říct, cena pačky 1500-2000 + hodka práce 600 což když tady čtu je celkem normalni cenovka... Ale co ještě říkal že je to bez omezovače (to mi neva) ale taky že tempomat zle použít při rychlosti nad 50km/h že pod tuto rychlost nefunguje...??? Taky to tak mate??? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 taky to tak máme . . . a funguje od 4 převodového stupně . . .kup páčku a najdi někoho kdo má DIA edit: Přerov? který ? [upravil dne 11/7/14 16:23 od Gabriel 307] Citovat
jurias Odesláno 12. červenec 2014 Odesláno 12. červenec 2014 Přerov (u Olomouce) Pačku mi muže objednat v obchodě za 2068,-... Znamej má známého co na to má DIA v Olmiku tak snad to po neděli dopadne... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 13. červenec 2014 Odesláno 13. červenec 2014 Tak se mi párkrát o víkendu stalo, že to nešlo nahodit ani pauzou ani vypnutím a zapnutím...asi tak po pěti minutách opětovného zapnutí a vypnutí se to rozjelo... Citovat
jjer Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 hardhouse.trip : funguje mi ti už asi 3 roky, minulý týden zazlobil, stačilo ale prošlapat spojku a brzdu a bylo to v pořádku. Asi zalehlý kontakt na některém pedálu Citovat
LikeableBoy Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Zdravím všechny příznivce Peugeotu. Jsem na fóru nový a stejně tak jsem nový majitel 307 SW. Chtěl bych se zeptat na nejasnost ohledně tempomatu. V autě byl už z výroby (podle Service Box) a v manuálu i tady čtu, že na nějakém displeji (pravděpodobně u budíků) by se měli zobrazovat informace z tempomatu, ale to se mi nedaří vyvolat. Tempomat funguje, že jde nastavit podle aktuální rychlosti a tlačítky zespodu lze přidávat či ubírat rychlost, ale to je tak vše. Jediné co mě napadlo je, že na ovládání tepomatu na kolečku mám jen polohu \"0\" a \"1\", v knížce jsem se dočetl ještě o Cruise a Limit. Citovat
307rg Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 pokiaľ viem tak u starších modelov, čo je aj tvoj prípad, tak tam žiadne údaje nevypisuje, to vypisujú iba novšie modely, ktoré majú okrem funkcie tempomatu aj funkciu limitéru, t.j., že si môžeš nastaviť aj rýchlosť, ktorú už auto neprekročí Citovat
tomikzlesa Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 2000,- za páčku, to je síla :-) zkuste napsat na lovecosob@azet.sk já ji od něho kupoval za 800,- a psal že jich má víc Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 teď jsem na to koukal v SB OEM 6242Z9 bez limiteru 2067,55 Kč ja kupoval taky v Peugeotu za cca 1600,- Citovat
jurias Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 No páčka už dorazila, tak ted už jen namontovat povolit a vyrazit... Zřejmě podražili pažouťáci... Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Na Aukru je nová páčka za 799,- kdyby někdo potřeboval. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 pokiaľ viem tak u starších modelov, čo je aj tvoj prípad, tak tam žiadne údaje nevypisuje, to vypisujú iba novšie modely, ktoré majú okrem funkcie tempomatu aj funkciu limitéru, t.j., že si môžeš nastaviť aj rýchlosť, ktorú už auto neprekročí A nezáleží spíš na typu ŘJ? Já mám taky před faceliftem (2004) a údaje mi to ukazuje... Citovat
punkac Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Takže včera jsem navštívil HonzuZ, proklepl mi celé auto a co je důležité, mám tempomat plus spoustu jiných věciček, jako možnost zaknutí vozu po rozjezdu a aktivovaný CD changer. tempomat je bez limiteru a bez zobrazení na dyspleji (sice se zobrazil ale nefungoval, tak se dala jiná možnost a hle - funguje) Takže dodám páčku a dreimal hoch Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 hardhouse.trip : funguje mi ti už asi 3 roky, minulý týden zazlobil, stačilo ale prošlapat spojku a brzdu a bylo to v pořádku. Asi zalehlý kontakt na některém pedálu No, zajímavé je, že když jsem jel na dálnici, kolem 120 km/h, tak mi to šlo zapnout asi až tak na posedmé, po opakovaném zapínání a vypínání tempomatu kolečkem. Pokud jsem to zkusil na okresce při 70 km/h na čtyřku, tak to fungovalo vždycky a bez problému. Při poslední cestě na dálnici ve čtvrtek mi to opět fungovalo... Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Takže dnes dorazila páčka, funguje to perfektně, jen když si nastavím třeba 110 a pak to pauzou nebo brzdou či spojkou vyruším, tak to nejde, respektiva snaha tam je cca 1 vteřinu a hned se vypne. Přišel jsem na to, že to má přímou souvislost s bržděním motorem. Tj, brzdím motorem a chci zapnout tempomat - to nelze, ale přidám plyn, aby auto bylo v tahu a hned to jde Mám jeden dotaz či spíše prosbu.... Nemohli byste sem někdo vyfotit ten spodní plast pod volantem, nevím, kolik se má vyříznout na páčku a nechci tam udělat sloní díru Kdyby byla fotka i s nějakým okotováním škvíry pro páčku tempomatu, pomohlo by to určitě všem Citovat
307rg Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 ono to tak má fungovať, že keď to vyrušíš brzdou, spojkou alebo pauzou tak sa to zruší, (pauzu myslím, že stačí stačiť znova a malo by to pokračovať) je to kvôli bezpečnosti ináč by bola jazda so zapnutým tempomatom celkom dosť nebezpečná... rozmery otvoru by som sa nečudoval, keby tu aj v tomto celkom dlhom vlákne niekde boli ale tak narýchlo som našiel toto foto u španielských kolegov: Citovat
punkac Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 307rg: blbě jsem to napsal..... modelová situace je ta že třeba jedu po okresce 100 km v hodině na pětku... Tempomat bez problému tuto rychlost udržuje, ale jakmile přijde dlouhé klesání, kde motor supluje brzdy, tempomat vypne, ptám se jeli toto normální? Po tom ho chci zapnout ať pauzou nebo tlačítkama +- na vteřinku se zapne a hned zase vypne. Když ale přidám trochu plyn (stačí míti pocitově nohu na plynu), tempomat se hned chytí. Toto se děje na pátý rychlostní stupeň cca 3200 otáček v minutě... HonzaZ: Toto by vysvětlovalo to, jak mi hned tempomat u tebe vypnul, zkoušel jsem ho z kopce, kde auto brzdilo motorem, pak jsme zrušili možnost zobrazení a šlo to, ale jeli jsme do kopce a motor byl v tahu... Nemohli bchom to ještě zkusit s tím zobrazením? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 To chování je docela zvláštní. To víš, ten motor NFU bývá problematický. Samozřejmě, pokud budeš mít cestu do Prahy, tak na to můžeme mrknout, není problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.