Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak se musím pochlubit, že se mi povedlo zprovoznit tempomat na bráchově 307. Doplnila se jen páčka a spínač na brzdovým pedálu. Potom aktivace přes dia V ŘJ a BSI. Tempomat maká bezchybně. Jen mě zarazilo, že funguje až na 4 rychlostní stupeň, ale to je u MUXu prý normální.

Auto: 307, 2002, Motor: RHY.

Odesláno

Hm, tiez by ma zaujimalo kvoli comu to je. Mne na automate funguje tempomat od 40km/h bez ohladu na zaradenu rychlost. Otcovi na manuale funguje tiez az od 4 rychlosti.

Odesláno

No ja som bol v peugeote tampomat mi aj zapli ale nefunguje..testoval aj packu ale ta nereagovala a packa je urcite dobra..nema niekto z blizkeho okolia BB dia ze by sa na to pozrel?

Odesláno

Tak tempomatik uz fachci vdaka pitovi..sikovny to chalan este mi aj packu opravil:super:super:super

[upravil dne 15/4/12 18:33 od freew]

Odesláno

Cafte borci. Ak niekto potrebuje aktivovat tempomat z okolia PN. Tak posuvam kontakt na cloveka co ma diagnostiku Peugeot aj Citroen. Opravil airbag a aktivovat tempomat.:papa diagnostikapsa@gmail.com

[upravil dne 19/4/12 05:54 od laco007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...