jozefsv Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Čeněk Tak se pochlubte, kolik dokáží benzíňáky. Přece tu naftu nenecháme vyhrát...... aby mně pak někdo nekamenoval že jezdím jako prase Při cestě ze Šebetova 257 dle tacho... E60 530i u 250 (omezovač) nestíhala... to auto (406 Coupe) ale na takovou rychlost není stavěné... už se spíše vznášelo... a kolko tak moze ist 152 kw motor?neskusal som to este.a cez zimu ani nevyskusam.budem musiet cakat na jar:grr Citovat
kadaver Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Daj si na youtube vyhladat peugeot 406 a pri niektorych videach ani verit nebudes co tie nase auta dokazu... ) Priklad: ...a to nie je vsetko... Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: @re Původně zaslal: Čeněk Tak se pochlubte, kolik dokáží benzíňáky. Přece tu naftu nenecháme vyhrát...... aby mně pak někdo nekamenoval že jezdím jako prase Při cestě ze Šebetova 257 dle tacho... E60 530i u 250 (omezovač) nestíhala... to auto (406 Coupe) ale na takovou rychlost není stavěné... už se spíše vznášelo... a kolko tak moze ist 152 kw motor?neskusal som to este.a cez zimu ani nevyskusam.budem musiet cakat na jar:grr Citovat
BIBOP Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Přema Původně zaslal: @re tak frantíci teď v dieslu dost ztrácejí... to, co předvádí BMW s jeho diesly je celkem mazec... verze 3.0sd v X3 je něco neskutečného... 210KW je dost dobré... a co pak ten nový čtyřválec že?... BMW rulezz:roker HDI = Hodně Drahá Investice :D:D ták, a rukavice je hozena... Tak to si nenechám líbit....:grr:grr počkej až pojedeš se mnou do prahy,uvidíš co dokáže Hodně drahá investice.....:grr:grr :DNo já nevim, aby to neviděl jen v zrcátkách:aut:D:D:D TAKY NĚKDY ZAMÁVÁM BENZÍNÁKU ZADNÍM STĚRAČEM A NECHCI ZNÁT TU JEHO:papa:papa:papa:roker:roker SPOTŘEBU TO MI HO JE POTOM MOC LÍTO Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: BIBOP TAKY NĚKDY ZAMÁVÁM BENZÍNÁKU ZADNÍM STĚRAČEM A NECHCI ZNÁT TU JEHO:papa:papa:papa:roker:roker SPOTŘEBU TO MI HO JE POTOM MOC LÍTO Pokud se chceš povozit tak nemužeš koukat na spotřebu;) [upravil dne 8/12/07 Radek Hurvajz] Citovat
BIBOP Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 TANY NEŠLO O SPOTŘEBU ALE O TO ŽE JIM UJEDU A ONI VE SNAZE MĚ DOHONIT MAJÍ V NÁDRŽI VÍR:D:D:D:D:D Citovat
@re Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Přema Tak to si nenechám líbit....:grr:grr počkej až pojedeš se mnou do prahy,uvidíš co dokáže Hodně drahá investice.....:grr:grr Postavte vedle mě 2 litrového benzináka ze stejnou váhou a uvidíme kdo z koho rád si s ním pohraji......:P:P [upravil dne 8-12-07 Přema] oka, seženu Focus ST, nebo EVO popř. WRX.... to jsou taky jen dvoulitry s obdobným přeplňováním... :aut:aut:aut hehe... Citovat
@re Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: BIBOP TAKY NĚKDY ZAMÁVÁM BENZÍNÁKU ZADNÍM STĚRAČEM A NECHCI ZNÁT TU JEHO:papa:papa:papa:roker:roker SPOTŘEBU TO MI HO JE POTOM MOC LÍTO Pokud se chceš povozit tak nemužeš koukat na spotřebu;) [upravil dne 8/12/07 Radek Hurvajz] Přesně tak, kdo si koupí větší objem, tak nesmí na spotřebu hledět... je ale pravda, že 2.2HDi s chipem má skoro stejnou dynamiku za polovinu nákladů než V6... ale o to tady nejde... Zvuk V6 je prostě úžasný... Citovat
@re Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: jozefsv a kolko tak moze ist 152 kw motor?neskusal som to este.a cez zimu ani nevyskusam.budem musiet cakat na jar:grr Rozdíl mezi 140kw verzí na dálnici není moc znát... oba jedou téměř stejně... 152kw má trošku jiné zpřevodování a jinou charakteristiku... více o podobném srovnání je na : 406 coupe club Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Tak to si nenechám líbit....:grr:grr počkej až pojedeš se mnou do prahy,uvidíš co dokáže Hodně drahá investice.....:grr:grr Postavte vedle mě 2 litrového benzináka ze stejnou váhou a uvidíme kdo z koho rád si s ním pohraji......:P:P [upravil dne 8-12-07 Přema] oka, seženu Focus ST, nebo EVO popř. WRX.... to jsou taky jen dvoulitry s obdobným přeplňováním... :aut:aut:aut hehe... Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D Citovat
subin Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Když si čtu tyhle řádky,tak mě napadá,že z vás maj dopraváci radost:potlesk Já to u svýho radši ani nezkoušel,ale měl sem možnost svest se v rs6ce a to je fakt masakr.Na maximálku sem se nedostal-provoz:grr,ale i tak 260 Citovat
Miku Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Já mám taky dvoulitra benziňáka (s turbínkou ) , v TP mám psanou max. 210km (jede o dost víc ). Citovat
@re Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Přema Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D myslel jsem toho starého focuse... ten byl tuším 2.0... ono ale nejde srovnávat přeplňovaný diesiel s nepřeplňovaným benzínem ale musí se uznat, že ti to jede opravdu moc dobře... Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Přema Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D myslel jsem toho starého focuse... ten byl tuším 2.0... ono ale nejde srovnávat přeplňovaný diesiel s nepřeplňovaným benzínem ale musí se uznat, že ti to jede opravdu moc dobře... dík....:super:super...jo ten starý je 2 litr já myslel nového....:myslim:myslim:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 a ja vytahnu stovku za 12 sec heč!:papa Citovat
Přema Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Jo a Peto co ta Praha???? Už se to blíží.....vem i mladou at se baby nenudí..... Citovat
Medvěd Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr a ja vytahnu stovku za 12 sec heč!:papa To jsem na základce snad taky běhal Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. prosinec 2007 Odesláno 8. prosinec 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr a ja vytahnu stovku za 12 sec heč!:papa To jsem na základce snad taky běhal to už je ale dááááááááávno viď taťko:D Citovat
Přema Odesláno 9. prosinec 2007 Odesláno 9. prosinec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr a ja vytahnu stovku za 12 sec heč!:papa a já za 10,5...........:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
BIBOP Odesláno 9. prosinec 2007 Odesláno 9. prosinec 2007 Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D ONO MÁ TDI RYCHLÝ NÁSTUP PROTOŽE MÁ UZKÉ TORBO OPROTI HDI ALE PŘI VELKÉ RYCHLOSTI JIM DOJDE DECH PROTO TI UHNUL. PROTO JIM TY TURBA ODCHAZEJ PROTOŽE PŘI RYCHLEJŠÍ JÍZDĚ MAJÍ OBROSKÉ OTÁČKY TURBA A TO DOSTÁVÁ NA PRDEL. TAK ŽE DŘÍV UDĚLÁ TLAK TDI ALE JINAK HDI JE HDI. TEN PROBLEM PEUGEOT VYŘEŠIL BITURBEM PRVNÍ JEDE TURBO S MENŠÍM PRŮMĚTEM OKAMŽITÝ TLAK A PODLE RYCHLOSTI SEPNE TURBU S VELKÝO OTVOREM A TLAČÍ HODNĚ VZDUCH VE VELKÉM TLAKU . TAK MI TO BYLO VYSVĚTLENO. TAK PŘÍŠTÍ AUTÍČKO BITURBO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.