Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Čeněk

Tak se pochlubte, kolik dokáží benzíňáky. Přece tu naftu nenecháme vyhrát......:D

aby mně pak někdo nekamenoval že jezdím jako prase :D

Při cestě ze Šebetova 257 dle tacho... E60 530i u 250 (omezovač) nestíhala... :D

to auto (406 Coupe) ale na takovou rychlost není stavěné... už se spíše vznášelo...

a kolko tak moze ist 152 kw motor?neskusal som to este.a cez zimu ani nevyskusam.budem musiet cakat na jar:grr

Odesláno

Daj si na youtube vyhladat peugeot 406 a pri niektorych videach ani verit nebudes co tie nase auta dokazu... :))

Priklad:

...a to nie je vsetko... :D

Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: Čeněk

Tak se pochlubte, kolik dokáží benzíňáky. Přece tu naftu nenecháme vyhrát......:D

aby mně pak někdo nekamenoval že jezdím jako prase :D

Při cestě ze Šebetova 257 dle tacho... E60 530i u 250 (omezovač) nestíhala... :D

to auto (406 Coupe) ale na takovou rychlost není stavěné... už se spíše vznášelo...

a kolko tak moze ist 152 kw motor?neskusal som to este.a cez zimu ani nevyskusam.budem musiet cakat na jar:grr

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Přema

tak frantíci teď v dieslu dost ztrácejí... to, co předvádí BMW s jeho diesly je celkem mazec... verze 3.0sd v X3 je něco neskutečného... 210KW je dost dobré... a co pak ten nový čtyřválec že?... BMW rulezz:roker

HDI = Hodně Drahá Investice :D:D:D

ták, a rukavice je hozena... :aut

Tak to si nenechám líbit....:grr:grr:grr počkej až pojedeš se mnou do prahy,uvidíš co dokáže Hodně drahá investice.....:grr:grr:grr

:DNo já nevim, aby to neviděl jen v zrcátkách:aut:D:D:D

TAKY NĚKDY ZAMÁVÁM BENZÍNÁKU ZADNÍM STĚRAČEM A NECHCI ZNÁT TU JEHO:papa:papa:papa:roker:roker SPOTŘEBU TO MI HO JE POTOM MOC LÍTO

Odesláno
Původně zaslal: BIBOP

TAKY NĚKDY ZAMÁVÁM BENZÍNÁKU ZADNÍM STĚRAČEM A NECHCI ZNÁT TU JEHO:papa:papa:papa:roker:roker SPOTŘEBU TO MI HO JE POTOM MOC LÍTO

Pokud se chceš povozit tak nemužeš koukat na spotřebu;)

[upravil dne 8/12/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak to si nenechám líbit....:grr:grr:grr počkej až pojedeš se mnou do prahy,uvidíš co dokáže Hodně drahá investice.....:grr:grr:grr

Postavte vedle mě 2 litrového benzináka ze stejnou váhou a uvidíme kdo z koho rád si s ním pohraji......:P:P:P

[upravil dne 8-12-07 Přema]

oka, seženu Focus ST, nebo EVO popř. WRX.... to jsou taky jen dvoulitry s obdobným přeplňováním... :aut:aut:aut:aut

hehe... :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: BIBOP

Pokud se chceš povozit tak nemužeš koukat na spotřebu;)

[upravil dne 8/12/07 Radek Hurvajz]

Přesně tak, kdo si koupí větší objem, tak nesmí na spotřebu hledět... je ale pravda, že 2.2HDi s chipem má skoro stejnou dynamiku za polovinu nákladů než V6...

ale o to tady nejde...

Zvuk V6 je prostě úžasný... ;)

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Rozdíl mezi 140kw verzí na dálnici není moc znát... oba jedou téměř stejně... 152kw má trošku jiné zpřevodování a jinou charakteristiku...

více o podobném srovnání je na :

406 coupe club

Odesláno

Postavte vedle mě 2 litrového benzináka ze stejnou váhou a uvidíme kdo z koho rád si s ním pohraji......:P:P:P

[upravil dne 8-12-07 Přema]

oka, seženu Focus ST, nebo EVO popř. WRX.... to jsou taky jen dvoulitry s obdobným přeplňováním... :aut:aut:aut:aut

hehe... :mrk

Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D:D

Odesláno

Když si čtu tyhle řádky,tak mě napadá,že z vás maj dopraváci radost:potlesk Já to u svýho radši ani nezkoušel,ale měl sem možnost svest se v rs6ce a to je fakt masakr.Na maximálku sem se nedostal-provoz:grr,ale i tak 260

Odesláno

Peto Focus ST je 5 ti válec s obsahem 2,5 l samo že v turbu.....:aut:aut:aut:aut a bavme se o normálních 2 litrech tak jako je třeba peugeot a ne o origo sportovních autech typu ST,EVO a WRX já nemám sportáka tak tak to ber,zrovna ted jsem dojel z OV a na zpáteční cestě se na mě tlačil někdo s audi A6 2,5 TDI bez červeného I a tak jsem ho nechal předjet a potom jsem na něho začal tlačit a nějak to hošánek nedal do 150 se držel a potom jsem mu ujel.....:D:D:D

myslel jsem toho starého focuse... ten byl tuším 2.0... ono ale nejde srovnávat přeplňovaný diesiel s nepřeplňovaným benzínem :)

ale musí se uznat, že ti to jede opravdu moc dobře... :super

Odesláno

myslel jsem toho starého focuse... ten byl tuším 2.0... ono ale nejde srovnávat přeplňovaný diesiel s nepřeplňovaným benzínem :)

ale musí se uznat, že ti to jede opravdu moc dobře... :super

dík....:super:super:super...jo ten starý je 2 litr já myslel nového....:myslim:myslim:myslim:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Pe.Tr

a ja vytahnu stovku za 12 sec heč!:P:D:papa

To jsem na základce snad taky běhal

to už je ale dááááááááávno viď taťko:D

Odesláno

ONO MÁ TDI RYCHLÝ NÁSTUP PROTOŽE MÁ UZKÉ TORBO OPROTI HDI ALE PŘI VELKÉ RYCHLOSTI JIM DOJDE DECH PROTO TI UHNUL. PROTO JIM TY TURBA ODCHAZEJ PROTOŽE PŘI RYCHLEJŠÍ JÍZDĚ MAJÍ OBROSKÉ OTÁČKY TURBA A TO DOSTÁVÁ NA PRDEL. TAK ŽE DŘÍV UDĚLÁ TLAK TDI ALE JINAK HDI JE HDI. TEN PROBLEM PEUGEOT VYŘEŠIL BITURBEM PRVNÍ JEDE TURBO S MENŠÍM PRŮMĚTEM OKAMŽITÝ TLAK A PODLE RYCHLOSTI SEPNE TURBU S VELKÝO OTVOREM A TLAČÍ HODNĚ VZDUCH VE VELKÉM TLAKU . TAK MI TO BYLO VYSVĚTLENO.:roker:papa TAK PŘÍŠTÍ AUTÍČKO BITURBO

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...