patko79 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Tak som sa aj ja namotal a dal som kvôli ochrane chladiča tahokov a chrómovú mriežku na masku;) Nárazník som dole dať nemusel, rozobral som spodné kryty motora a nárazníka a vsunul tahokov zozadu, prichytil o nárazník rýchloviazacími páskami a čuduj sa svete nedrnčí ani sa neohýba:super Len som netrafil U profil chrómovej lišty a tak budem musieť mriežku prelepovať znova Citovat
roxbury7 Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tak už aj ja som nahodil chrómovú mriežku. išlo to tam parádne.. cena 7,5Eur. je to cca 2,80 metra len horizontálne. prikladám aj foto:super Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Nazdar Páni, tak som sa konečne včera v tom teple dostal k montáži mriežky z ťahokovu pred chladič. Prikladám foto. [upravil dne 12/6/10 Judes] Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ďalšie foto. Pre tých čo majú ostrekovače svetiel, treba odpojiť prívodovú hadičku (čo mi poradil Přema) ktorá trčí spod nádržky. Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Na ľavej strane odpojiť konektor, nebudem popisovať nakoľko to už bolo rozoberané kolegami predomnou. Pokračuje foto samotných ostrekovačou svetiel (sú Českej výroby), na hornej je ľavý a na spodnej pravý ostrekovač. PS: Na tej hornej snímke v ľavom hornom rohu je vidno tú poistku na ktorú si treba vyrobiť prípravok ktorý už bol spomínaný. [upravil dne 12/6/10 Judes] Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ďalšie foto. Po namontovaní tej mriežky som chcel skompletizovať prednú časť vozidla a zabraňovala mi v tom taká dosadacia plocha z vnútornej strany nárazníka, ktorá je zobrazená na spodnom obrázku. Preto som musel vyrezať otvory v samotnej mriežke. [upravil dne 12/6/10 Judes] Citovat
Judes Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ďalšie foto. A konečný efekt ktorý už dobre poznáte. :papa Citovat
patko79 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Pekne, pekne, ale rovnaký výsledok som dosiahol bez skladania nárazníka a trvalo mi to cca 35 minút:P Citovat
pp205 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Jsem na tebe zvedavej s chlazenim a klimou. Tahokov se \"zavira cca v 80km\" a proudi pres nej daleko min vzduchu .... Původně zaslal: Judes Ďalšie foto. A konečný efekt ktorý už dobre poznáte. :papa Citovat
HonzaZ Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Mám tam tahokov už přes dva roky a nikdy problém s chlazením. Citovat
patko79 Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Mám ten istý tahokov ako Judes síce len cez dva týždne, včera pri teplote 34 stupňov jazda cca 150 km priemerne 100km/h a úplne v pohode žiaden problém Citovat
Judes Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 S chladením by problém nemal biť, skôr problém nastane keď počas cesty (povedzme na dovolenke) schytáš do chladiča, ventilátora, medzichladiča kameň, to už je problém. PS: Ťahokov som mal na Felícii 1.9D 10 rokov žiaden problém s chladením nebol. Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 ty voe to si ten beton neviděl:myslim,odskakal to jen náraznik či i náprava,disk atd Citovat
Jurko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 neoznačenej panel na silnici pod horizontem a ještě před zatáčkou,přivolaná policie mi ještě dala pokutu za to,že jsem to nepředvídal,mazec,že... ale jinak tu masku jsem si dělal minulou sobotu Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 co ještě všechno to odskákalo,co chladič,sahary ,náprava, disk taky v prdeli? Citovat
Jurko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 v řiti je nárazník,mřížka,železná výstuha pod nárazníkem a polámaná sahara,mazec,jo a ješě se mi udělala na plášti bublina,no prostě na mašli,ještě že jsem jel s maminou,to by mi jinak nikdo nevěřil,ach jo Citovat
Brizan Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Ou, tak to zamrzí to je fakt na mašli. S tou pokutou mě to nepřekavapuje, mě přimo před auto spadl balvan a já ho trefil. Kolo v pr.. náprava a trochu šrámů na nárazníků, padající kamení tam označeno nebylo a stejně mi chtěli dát pokutu, na konec sem je tedy ukecal. Naštěstí to bylo asi před 12 lety ještě s fávem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.