Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak som sa aj ja namotal a dal som kvôli ochrane chladiča tahokov a chrómovú mriežku na masku;) Nárazník som dole dať nemusel, rozobral som spodné kryty motora a nárazníka a vsunul tahokov zozadu, prichytil o nárazník rýchloviazacími páskami a čuduj sa svete nedrnčí ani sa neohýba:super Len som netrafil U profil chrómovej lišty a tak budem musieť mriežku prelepovať znova :grr

Odesláno

Nazdar Páni, tak som sa konečne včera v tom teple dostal k montáži mriežky z ťahokovu pred chladič. Prikladám foto.

[upravil dne 12/6/10 Judes]

Odesláno

Ďalšie foto.

Pre tých čo majú ostrekovače svetiel, treba odpojiť prívodovú hadičku (čo mi poradil Přema) ktorá trčí spod nádržky.

Odesláno

Na ľavej strane odpojiť konektor, nebudem popisovať nakoľko to už bolo rozoberané kolegami predomnou.

Pokračuje foto samotných ostrekovačou svetiel (sú Českej výroby), na hornej je ľavý a na spodnej pravý ostrekovač.

PS: Na tej hornej snímke v ľavom hornom rohu je vidno tú poistku na ktorú si treba vyrobiť prípravok ktorý už bol spomínaný.

Odesláno

Ďalšie foto.

Po namontovaní tej mriežky som chcel skompletizovať prednú časť vozidla a zabraňovala mi v tom taká dosadacia plocha z vnútornej strany nárazníka,

ktorá je zobrazená na spodnom obrázku. Preto som musel vyrezať otvory v samotnej mriežke.

Odesláno

Jsem na tebe zvedavej s chlazenim a klimou.

Tahokov se \"zavira cca v 80km\" a proudi pres nej daleko min vzduchu ....

Původně zaslal: Judes

Ďalšie foto.

A konečný efekt ktorý už dobre poznáte. :papa :papa :papa

Odesláno

S chladením by problém nemal biť, skôr problém nastane keď počas cesty (povedzme na dovolenke) schytáš do chladiča, ventilátora, medzichladiča kameň, to už je problém.

PS: Ťahokov som mal na Felícii 1.9D 10 rokov žiaden problém s chladením nebol.

Odesláno

neoznačenej panel na silnici pod horizontem a ještě před zatáčkou,přivolaná policie mi ještě dala pokutu za to,že jsem to nepředvídal,mazec,že... ale jinak tu masku jsem si dělal minulou sobotu

Odesláno

v řiti je nárazník,mřížka,železná výstuha pod nárazníkem a polámaná sahara,mazec,jo a ješě se mi udělala na plášti bublina,no prostě na mašli,ještě že jsem jel s maminou,to by mi jinak nikdo nevěřil,ach jo

Odesláno

Ou, tak to zamrzí :fnuk to je fakt na mašli. S tou pokutou mě to nepřekavapuje, mě přimo před auto spadl balvan a já ho trefil. Kolo v pr.. náprava a trochu šrámů na nárazníků, padající kamení tam označeno nebylo a stejně mi chtěli dát pokutu, na konec sem je tedy ukecal. Naštěstí to bylo asi před 12 lety ještě s fávem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...