Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji poradit!!! Mám v autě originál autorádio a chci jej vyměnit za jiné, ale mám dojem, že ten ISO rámeček, který inzerují na internetu je malý a nevyplní celý prostor po výjmutí origo autorádia. Nebo se pletu? :myslim Díky za info.

post-0-14109597225134_thumb.jpg

Odesláno

Děkuji za foto. Už jen vybrat to pravé rádio a pustit se do montáže. Jo a ještě by mě zajimalo jak propojit autorádio s ovládáním pod volantem? Viděl jsem nějakou redukci, ale myslím že stálo kolem tisíce a to se mi zdá celkem hodně.

Odesláno
Původně zaslal: blažena

Děkuji za foto. Už jen vybrat to pravé rádio a pustit se do montáže. Jo a ještě by mě zajimalo jak propojit autorádio s ovládáním pod volantem? Viděl jsem nějakou redukci, ale myslím že stálo kolem tisíce a to se mi zdá celkem hodně.

Máš 3 možnosti.

1 - koupíš tu redukci

2 - oželíš ovládání

3 - jsi zručný kutil a redukci si vyrobíš doma

:papa:papa:papa

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: mitch.mb

A co moznost 3? Jak na to? Radio JVC KD-G333 ???

No k tomu potřebuješ schéma jakým stylem funguje ovládání pod volantem a co vyžaduje ono rádio za signály. Pak už jen vyrobit adaptér. ;)

Ale to už je pro zdatnější elektromechaniky. :)

Odesláno

No ja prave myslel estli na to uz neco existuje treba schema jak to udelat seznam soucastek apod. ... Ze bych si to jenom nechal slozit...

Tak to na to jinak prdim zas tak tolik to nepotrebuju

Odesláno

vetsinou tyhle ovladani pod volantem fungujou na principu kombinace ruznych hodnot odporu, takze by se muselo jedine zmerit originalni ovladani od daneho radia a pak podle toho nakoupit odpory a spravne je seradit do odporove site

Odesláno
Původně zaslal: blažena

Potřebuji poradit!!! Mám v autě originál autorádio a chci jej vyměnit za jiné, ale mám dojem, že ten ISO rámeček, který inzerují na internetu je malý a nevyplní celý prostor po výjmutí origo autorádia. Nebo se pletu? :myslim Díky za info.

mozna bych vedel o nekom kdo by vymenil ten ramecek pro montaz neoriginalniho radia za ten ramecek co je pod originalnim radiem - clen KDO ho shani protoze bude do auta davat origos misto neorigos radia :D uz jsem ho upozornil na tenhle dotaz, tak zitra se asi ozve ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...