Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to sice k nevire ale ackoli sem Bedovi psal ze vyhral a uz se dal zapojovat nechtel tak me Vase vykony stejne inspirovaly a musel sem si pred spanim jeste zaparkovat :D

Parking_3935.jpg

Odesláno

Btw. vcera sem si nevsiml ze sem mel 1 crash .. tak sem to opravil ale nechapu vteriny jak to pocita.. mel jsem to 5/4/2/2 coz je dohromady 13s .. pekne to fixluje :super

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Btw. vcera sem si nevsiml ze sem mel 1 crash .. tak sem to opravil ale nechapu vteriny jak to pocita.. mel jsem to 5/4/2/2 coz je dohromady 13s .. pekne to fixluje :super

počítajú sa Ti aj desatiny sekundy, aj keď sa nezobrazujú :super

[upravil dne 23.11.2007 tomingo]

post-0-1410959722318_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tomingo

Původně zaslal: AKCZ

počítajú sa Ti aj desatiny sekundy, aj keď sa nezobrazujú :super

Taky me to pak napadlo.. ale jak tak koukam tak ses rychlejsi .. presnejsi .. a mas o 5 bodu min? :myslim

Odesláno

AKCZ: tých 5 bodov mi strhli za príliš mnoho vulgárnych výrazov, použitých počas každého ťukesu :D

Pe.Tr: ide to čelne a je to oveľa rýchlejšie. plný plyn a v správnom okamžiku plný ľavý! :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...