Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Všechny zdraví, uvažuji o výměně autorádia, originál hraje dobře, ale moc nedrží rádia a nemá MP3. Excistuje nějaké lepší rádio,aby byly informace na displeji a šlo ovládat taky u volantu,díky Harry

Odesláno
Původně zaslal: Hary

Všechny zdraví, uvažuji o výměně autorádia, originál hraje dobře, ale moc nedrží rádia a nemá MP3. Excistuje nějaké lepší rádio,aby byly informace na displeji a šlo ovládat taky u volantu,díky Harry

jak mam rozumet pojmu "nedrzi radia" a jakej typ radia tam mas?

Odesláno

Myslel jsem signál rádia, čistě hraje většinou jenom ve městě, ale na okrskách ztrácí na kvalitě, jezdím ještě s Hyundaiem, kde je 10let staré rádio a tam signál té samé stanice hraje o dost líp,H

Odesláno

Skoro na každé značkové rádio jdou dokoupit redukce jak na ovládání pod volantem, tak i na zobrazování údajů v kapličce. Je ale otázka ceny. Nejlevnější jsou údajně na Panasonic. Řešilo se to tu už mnohokrát. Já osobně mám dobré zkušenosti s touto firmou: www.autohifijanecek.cz - zavolej a uvidíš. Určitě ale bude podobně specializovaná firma i v Ostravě.

Odesláno
Původně zaslal: sarbi

Já si nechám origo,alespon nebudu lákat zloděje:aut

moja rec ja tiez nevymenim origo za ine lebo origo sa nekradnu (aleaspon minimalne) a prehrávanie MP3 som vyriesil vysielacom :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja som to originalne radio vyhodil, dal som tam Alpine CDA 9853R a hraje to o hodne lepsie, je to narez, akurat tie repro treba vymenit...... alebo aspon odzvucit, bo strasne strpaju......

original radia byvaju v tychto nizkych triedach aut totalne sunty.....sem tam aj v tych vysokych.....

Ale toto origo je odpad.... samozrejme panel vyberam, bo by mi tam dlho nevydrzalo,a hned by ho niekto slohol.....

Odesláno
Původně zaslal: dizzi

ja mam tiez origoa nechcem ho menil,ale chcem dat k nemu subwoofer a neviem ako ho tam pripojit ked radio nema vystup...:myslim

ja jsem pouzil line transformer USBlaster 1083 (viz. obrazek) a funguje to dobre

[upravil dne 7.12.2007 Karel99]

post-0-14109597311862_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...