Přejít na obsah

rastikt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

O uživateli rastikt

  • Datum narození 13.1.1973

rastikt's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. tak už mi to urobili,konečne je ticho. Za nahratie chceli v Poprade 1489,-Sk.
  2. Prave tam mi to zapli .Nahrali mi novy soft do BSI a od vtedy to pípa pri prekročení 125 km/h.
  3. Zdravím ,nevie niekto ako sa vypne alebo nejako nastaví iná rýchlosť na zvukové (pípanie) signalizovanie prekročenej rýchlosti ?
  4. Nazdar ,ja som to menil.Na spodnom ramene to nie je problém.Koleso dole,odšrubuješ spodný čap,ďalej vykrútiš matice čo držia rameno a vyberieš ho von.Potom musíš niejakým spôsobom vybrať tie staré silentbloky von.Ja som ich vybil a vyrezal.Potom som nabil nove a poskladal som všetko späť.Odvtedy pokoj.
  5. s palubným počítačom som mal aj ja problém.Dá sa to opraviť tak,že vyberieš ten spínač na konci páčky(tenkým šrubovakom vypáčiš zo spodu),potom stiahneš prepínač stieračov dole z páčky a všetko sa ti rozsipe.há-há,takže pozor,aby si vedel,ako to tam bolo zložené.Ja som mal prasknutý kovový prúžok,ktorým sa prepína PC.Dopájkoval som zbytok toho kovového pliešku a poskladal späť.Doteraz funguje. Tr valo mi to asi 2dni,kým som to spravil,tak,aby to presne dosadalo,kde má.Ak si trocha tecnicky zdatný,tak pri rozobraní zistíš,ako to funguje.
  6. rastikt

    El. okna

    Nastav si dorazi hore a dole.Zapni zapaľovanie a podrž spínač v polohe hore až kým ti tak trochu cvakne vo dverach a to iste zopakuj aj dole.Potom by to malo fungovať.
  7. No pokiaľ viem tak sa odporúča vymeniť bateriu za silnešiu.Mne sa stalo po namontovaní xenonov,že sa mi zrazu rozsvietili všetky kontrolky a auto zdochlo.Asi to bolo naopak,ešte že som vchadzal do dvora.Vymenil som baterku a odvtedy bez problémov.
  8. rastikt

    Naviják na rezervu

    Asi to maš už opravené,ale keď nie tak to ide jednoducho od spodu vybrať.Je tam prišrubovaný 3 skrutkami.Tie povoliš a z hora v kufri odoberieš ten plastový kružok ,kde sa vklada kľuka na naviják a cele to zide dole.Potom ho rozoberieš a vnutri je lanko ,ktoré ti určite zišlo z toho kolečka na ktoré sa navija.pekne ho navinieš na novo a je to.: aut tak v skratke
  9. rastikt

    Dodelani tempomatu do 307

    Mam r.v. 10/2002.Robili mi to v peugeote v Poprade.
  10. rastikt

    Dodelani tempomatu do 307

    Tak ja ho mám dorobený.Funguje to tak ,že kúpiš pačku tempomatu v peugeote a tu ti daju do tej zdierky ,ktora tam je pripravená na to.Páčka stala 2700,- Sk aj s montážou a zapnutím tempomatu v BSI.Ešte jedna vec:montujú tam ešte jeden spínač na brzdy.takže sú tam dva.Všetko v tej cene.
  11. rastikt

    AUTORADIO DO 307

    čítal som aj o Kenwoode,mal by ísť aj displej s ovládaním pod volantom.Ele ten interfejs je dosť drahý,asi 4000,-sk.
  12. rastikt

    klepanie v predu

    Presne tak môže to byť ten čap.Ako píše Bohumil
  13. rastikt

    Spotreba podľa PP

    no mne to tiež ukazuje asi o 0,5-0,7 l viac.
  14. rastikt

    UPGRADE 307

    Asi existuje niečo ako registrácia vozidiel na polícií.Odtiaľ to maju určite.Tak mi to povedali v Peugeote.
  15. rastikt

    "JAK NA TO" příručka pro 307

    tak a jdeme po vas.mizerove.
×
×
  • Vytvořit...