Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1. bouračka v životě - prej opraveno

Recommended Posts

Odesláno

Driver: Hele, radši si běž pořadně nahřát stěny bytu, ať se ti nezkroutí podlaha, jo ... :aut:D

Pe.tr: Vše při starém ... Dnes mu budu muset zavolat. O víkendu se neozval ... Asi dělá na tom fačku:D

Rozčilovat se už nebudu. Prostě ho pak jenom sejmu:nevim

[upravil dne 16.1.08 MJSytic]

Odesláno

Tak auto je ve stavu horším než blbém , zjištěno že oba přední nosníky jsou zlomené v urovni uchyceni tlumičů. Takže MJ se ještě minimalně měsíc bude krčit v 106tce , ˇale s luxusnima koberečkama:D

post-0-14109598578831_thumb.jpg

Odesláno

Pe.Tr: A to si ten mechoš nevšiml toho, že jsou ty nosníky pod uchycením blatníků zohýbaný? Je to celkem okatý...

Přijde mi trochu divný i to, do jakých míst je ten předek stříkanej (jako by části blatníků byly sundaný při lakování):myslim

Odesláno
Původně zaslal: buml

a ma to cenu to vubec davat do kupy, vzdyt ta oprava prijde na vic nez koupit jiny:(

ja bych z nej vytlouk prachy a pryc stim

už jsou v tom nasypany dost prachy a navic je to tak opravene (myslim to predchozi zbastleni a nastřik vseho i kabelu) že je to prodejny max tak za 40 tisic , na dily to nema cenu . ted uz bude investice jen za praci za montaz demontaz motoru , kvuli rovnani za tepla, to vyndavani dela jina firma proto ty penize, ten co to nalakoval blbe to strikne znovu gratis a ten bastlir taky nedostane ani korunu . jinak to auto se po oprave dojezdi do smrti pac to senevyplati cokoliv stim špekulovat.

Dundee: u strany rozvodu to videt je u strany prevodovky jen ze spoda pac je nad tim drzak prevodovky.

jinak samozrejme po kazde bouracce takove teda, se dava auto na stolici a tam se na takove ohnti přijde , ale pokud je to oprava samodomo tak je to - no asi tak no.

Odesláno

tak to je husty, njn co clovek nadela, tak hlavne aby uz to dali dokupy tak jak to ma bejt;)

počítá se cca měsic ,ale i to mi přijde že se nestihne:(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Dundee: u strany rozvodu to videt je u strany prevodovky jen ze spoda pac je nad tim drzak prevodovky.

...pokud je to oprava samodomo tak je to - no asi tak no.

No vidíš, já kdybych si toho všiml (jakože u těch rozvodů je to fakt do očí bijící), tak okamžitě sundám oba blatníky, abych si to prohlídl pořádně. Spíš bych je sundal už z principu, že se určitě neohne jen blatník, ale že s sebou vezme i něco jinýho.

Já dopadl podobně a to jsem jen vletěl do škarpy a cestou jsem vzal blatníkem haluzku o průměru cca 7 cm- ten nosník taky neni úplně rovnej, ale neni to takhle hrozný...

Odesláno

Pánové, děkuji za projevený soucit ... Pro mě je to katastrofa :(

Ale jak Píše Pe.tr, kdyby se na to přišlo hned po bouračce, tak by se to neopravovalo... Takhle je asi nejrozumnější řešení to nechat opravit a jezdit s tím, dokud mě někdo nesestřelí na totálku:roll

Jinak ty zprasený kabely, husí krky, plastový dekly a já nevím, co všechno, tak mi dá do krabice a já si je během těch 2-3 měsíců, co to bude opravovat, hezky doma v garáži očistím... Jinak se z toho asi zblázním :grr

Odesláno

tak ja ti poradim v Praze krizovatky, kde se dobre nechas zborit:D

OK, tak se pak domluvíme. Já ještě přemýšlím, jestli to pak nedám na nějaký ty crash testy do Autosalonu na Primě... Třeba, že by s tím někdo testoval srážku s letadlem, tankem apod ...:aut

Jinak disk šlape, jako hodinky:super

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Týýýýýýýý woe, už mám přes 1000 příspěvků a jsem tu jako doma :super:o:D

este abys mel doma i to auto ;)
Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Nebo kdyz zavitas do Brna, tak se projed po hradecke, to je zarucena kvalita, kazdy tyden tu jsou tak 2 totalky.

Ktere misto na Hradecke myslis? :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak po dlouhé době se zase něco s autem děje, takže přikládám aktuální foto. Ty vybroušená místa ukazují, kde to bylo prohnuté...

post-0-14109598889896_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...