Driver Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 No řekl bych, že si ještě láme hřbet ve 106 Tedy pokud jsem o víkendu viděl tu správnou 106ku Citovat
MJSytic Odesláno 16. leden 2008 Autor Odesláno 16. leden 2008 Driver: Hele, radši si běž pořadně nahřát stěny bytu, ať se ti nezkroutí podlaha, jo ... Pe.tr: Vše při starém ... Dnes mu budu muset zavolat. O víkendu se neozval ... Asi dělá na tom fačku:D Rozčilovat se už nebudu. Prostě ho pak jenom sejmu:nevim [upravil dne 16.1.08 MJSytic] Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Tak auto je ve stavu horším než blbém , zjištěno že oba přední nosníky jsou zlomené v urovni uchyceni tlumičů. Takže MJ se ještě minimalně měsíc bude krčit v 106tce , ˇale s luxusnima koberečkama:D Citovat
Dundee Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Pe.Tr: A to si ten mechoš nevšiml toho, že jsou ty nosníky pod uchycením blatníků zohýbaný? Je to celkem okatý... Přijde mi trochu divný i to, do jakých míst je ten předek stříkanej (jako by části blatníků byly sundaný při lakování) Citovat
buml Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 a ma to cenu to vubec davat do kupy, vzdyt ta oprava prijde na vic nez koupit jiny:( ja bych z nej vytlouk prachy a pryc stim Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: buml a ma to cenu to vubec davat do kupy, vzdyt ta oprava prijde na vic nez koupit jiny:( ja bych z nej vytlouk prachy a pryc stim už jsou v tom nasypany dost prachy a navic je to tak opravene (myslim to predchozi zbastleni a nastřik vseho i kabelu) že je to prodejny max tak za 40 tisic , na dily to nema cenu . ted uz bude investice jen za praci za montaz demontaz motoru , kvuli rovnani za tepla, to vyndavani dela jina firma proto ty penize, ten co to nalakoval blbe to strikne znovu gratis a ten bastlir taky nedostane ani korunu . jinak to auto se po oprave dojezdi do smrti pac to senevyplati cokoliv stim špekulovat. Dundee: u strany rozvodu to videt je u strany prevodovky jen ze spoda pac je nad tim drzak prevodovky. jinak samozrejme po kazde bouracce takove teda, se dava auto na stolici a tam se na takove ohnti přijde , ale pokud je to oprava samodomo tak je to - no asi tak no. Citovat
buml Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 tak to je husty, njn co clovek nadela, tak hlavne aby uz to dali dokupy tak jak to ma bejt;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: buml tak to je husty, njn co clovek nadela, tak hlavne aby uz to dali dokupy tak jak to ma bejt;) počítá se cca měsic ,ale i to mi přijde že se nestihne:( Citovat
Dundee Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Dundee: u strany rozvodu to videt je u strany prevodovky jen ze spoda pac je nad tim drzak prevodovky. ...pokud je to oprava samodomo tak je to - no asi tak no. No vidíš, já kdybych si toho všiml (jakože u těch rozvodů je to fakt do očí bijící), tak okamžitě sundám oba blatníky, abych si to prohlídl pořádně. Spíš bych je sundal už z principu, že se určitě neohne jen blatník, ale že s sebou vezme i něco jinýho. Já dopadl podobně a to jsem jen vletěl do škarpy a cestou jsem vzal blatníkem haluzku o průměru cca 7 cm- ten nosník taky neni úplně rovnej, ale neni to takhle hrozný... Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 no Dundee , ono to zas tak viditelne neni a s te fotku 100% nee, až tak bych mu zas nekřivdil ikdyž podil viny na tom nese z 99% Citovat
MJSytic Odesláno 17. leden 2008 Autor Odesláno 17. leden 2008 Pánové, děkuji za projevený soucit ... Pro mě je to katastrofa Ale jak Píše Pe.tr, kdyby se na to přišlo hned po bouračce, tak by se to neopravovalo... Takhle je asi nejrozumnější řešení to nechat opravit a jezdit s tím, dokud mě někdo nesestřelí na totálku:roll Jinak ty zprasený kabely, husí krky, plastový dekly a já nevím, co všechno, tak mi dá do krabice a já si je během těch 2-3 měsíců, co to bude opravovat, hezky doma v garáži očistím... Jinak se z toho asi zblázním Citovat
buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 tak ja ti poradim v Praze krizovatky, kde se dobre nechas zborit:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Nebo kdyz zavitas do Brna, tak se projed po hradecke, to je zarucena kvalita, kazdy tyden tu jsou tak 2 totalky. Citovat
MJSytic Odesláno 17. leden 2008 Autor Odesláno 17. leden 2008 Původně zaslal: buml tak ja ti poradim v Praze krizovatky, kde se dobre nechas zborit:D OK, tak se pak domluvíme. Já ještě přemýšlím, jestli to pak nedám na nějaký ty crash testy do Autosalonu na Primě... Třeba, že by s tím někdo testoval srážku s letadlem, tankem apod ... Jinak disk šlape, jako hodinky:super Citovat
buml Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 tak super to sem rad ze je ok i u tebe;) Citovat
MJSytic Odesláno 23. leden 2008 Autor Odesláno 23. leden 2008 Týýýýýýýý woe, už mám přes 1000 příspěvků a jsem tu jako doma Citovat
Ferry Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Původně zaslal: MJSytic Týýýýýýýý woe, už mám přes 1000 příspěvků a jsem tu jako doma este abys mel doma i to auto Citovat
Demo Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Nebo kdyz zavitas do Brna, tak se projed po hradecke, to je zarucena kvalita, kazdy tyden tu jsou tak 2 totalky. Ktere misto na Hradecke myslis? Citovat
MJSytic Odesláno 5. únor 2008 Autor Odesláno 5. únor 2008 Tak po dlouhé době se zase něco s autem děje, takže přikládám aktuální foto. Ty vybroušená místa ukazují, kde to bylo prohnuté... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.