Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Cau. Nevite nekdo jaky je rozdil mezi Genius 5.1 5000W a 5005W??? Nejak tam krome designu a toho ze ty repraky jsou takove zesika.

Hm, člověk by řekl že žádnej jen design, ale

5000W: Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz

5005W: Frekvenční rozsah: 40 Hz - 20 kHz

To jsem našel na Netu ve specifikacích;)

Ještě píšou že u nové sestavy je vyšší výkon subwoferu, ale u obou je psaný stejný 75W, satelity mají po 15W jinak ještě by chtělo kouknout kolik vstupů která sestava má, ale jinak jsou asi dobrý obě. Někde jsem četl kdysi v recenzi že u některých kusů brumí trafo více než je zdrávo, tak při koupi poslechnout;)

Odesláno

no, ted me tak jeste napadlo vzit 4000W, sice je to slabsi, ale vypda to moc dobre. Vzdyt, ruku na srdce kdy to clovek zesili na max? :myslim

ale na druhou stranu rodil 50W na subwoofru je dost...

EDIT:

Jinak jsi to napsal naopak 5000W ma rozsah 40 - 20k

a 5005W ma 20 -20k.

[upravil dne 13/11/07 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

no pokud se nepletu, tak novejsi model, tj. 5005W ma zadni repro dvoupasmove proti jednopasmovym u 5000W :myslim

nene, dvoupasmove maji i 5000W

Odesláno

ja mam geniusy 5.1 5000W od min. vánoc. Jednou už šly na výměnu, měsíc po koupi, poněvadž to mělo přeslechy, a nakonec začalo v basáku trvele hučet. Výměna proběhla kupodivu na místě bez jakékoliv reklamačky.. ;) Alfa comp.. :super No od té doby to jede, a to vcelku dost solidně! ikdyž trafa opravu hučí (dělaly to oba) a občas se znovu objevují přeslechy. Ale já mám hroznou smůlu na kupy tak se neděs.

Odesláno

EDIT:

Jinak jsi to napsal naopak 5000W ma rozsah 40 - 20k

a 5005W ma 20 -20k.

[upravil dne 13/11/07 f3Rd@]

No ono to asi bude jinak, ted jsem to ještě procházel a na každým serveru je to jinak, na jednom 40 - 20k a na druhým 20 - 20k jak u starších tak u novějších:myslim

Jinak na Strankách Geniusu uvádějí u 5000w 40 - 20k ale model 5005w tam nějak nemužu najít

[upravil dne 13/11/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tuším že 5005W má silnější subwoofer a to 75W, 5000W má subwoofer 45W:myslim:myslim ale to vážně jenom tuším, myslím že to stejně není pravda. Dost prodejců na netu má informace u obou produktů stejný.

5000W bude taková mírně upravená verze velice zdařilé a hlavně "dřív" prodávané verze 5005W

Jinak podle mě je tam rozdíl hlavně ve tvaru dálkovýho ovládání a uspořádání tlačítek na subwooferu.

Osobně bych při možnosti volby šel do té 5000W.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Tuším že 5005W má silnější subwoofer a to 75W, 5000W má subwoofer 45W:myslim:myslim ale to vážně jenom tuším, myslím že to stejně není pravda. Dost prodejců na netu má informace u obou produktů stejný.

5000W bude taková mírně upravená verze velice zdařilé a hlavně "dřív" prodávané verze 5005W

Jinak podle mě je tam rozdíl hlavně ve tvaru dálkovýho ovládání a uspořádání tlačítek na subwooferu.

:o a ja myslel ze 5005 je novejsi... :myslim A co si myslite o tech 4000W? Vypdaji pekne, ale tech 25W na subwooferu mi prijde hodne malo. Na to ze jsem byl zvykly na 160W subwoofer (ale na max hral tak 1x do roka :D)

Odesláno

Něco jsem našel ohledně specifikací,tady je citace...Tak jsem v specifikaci našel tyhle 3 rozdíly: -novější má inovovaný design -má osazené 8ohm repro namísto laciných 4 ohm tak měli by mít věrohodnější zvuk -už má navíc kabel 3,5mm / 2RCA (např. k discmanu, a tak)

Odesláno

Blby ale je, ze na webu geniusu ty 5005-ky nemaj.

Fusion: Ktery obchod myslis?

No to blbý je, podle designu co znám bych řekl že jsou novější ty 5005W, ale našel jsem kromě 5000W který jsou z tvrdýho dřeva taky jen označení 5000 s poznámkou light wood a to tady

Dále k subwoferu 45W, ten byl u modelu Genius SW-5.1HT kterým to všechno začalo

[upravil dne 13/11/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

Původně zaslal: Vopičí

:o a ja myslel ze 5005 je novejsi... :myslim A co si myslite o tech 4000W? Vypdaji pekne, ale tech 25W na subwooferu mi prijde hodne malo. Na to ze jsem byl zvykly na 160W subwoofer (ale na max hral tak 1x do roka :D)

Tak se musím omluvit.:mad:

Model 5005W je opravdu novější.

Dávám dva odkazy na tyto produkty.

Jsou tam celkem dobře popsaný a je tam i něco ke stažení.

5005W: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=65296

5000W: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=55092

:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...