Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdravim, jsem majitelem 306ky 1.8 8V XT automat. Auto jede 200, 180 GPS. Do 150 km/h se dá jet, aniž by byl snížen komfort v autě, hlučnost pořád stejná. Jinak stabilně se dá jet 160, motor moc netočí a stačí se chladit automat. Stabilně jet 180-200 raději kvůli automatu nejezdím. Jinak osmiventil má opravdu něco do sebe, stačí mu 1800-2000 otáček na normální jízdu je velmi pružný a tichý. Dělá na mě lepší dojem než 16V.

• O 5 týdnů později...
Guest sobolman306
Odesláno

ja 170 po rovince, 306 1,.9td (99)pude asi i na 180 a i víc

• O 4 měsíce později...
Odesláno

kamos jel 205, ja vedle nej na motorce 210 ale o moc sem ho nepredjizdel, takze asi nejaky tolerance :)

uvidim az udelam tesneni kolik da ta moje :cool:

jeho auto je uplne seriovy, akorat ma preskly tesneni pod hlavou, v ty dobe to bylo jeste relativne ok;)

[upravil dne 26/11/08 stres3dcz]

Odesláno
Původně zaslal: sobolman306

ja 170 po rovince, 306 1,.9td (99)pude asi i na 180 a i víc

s tdckom si dal 180? ved to som ja dal miernym dole kopcom z z 1,9 hladkym dizlom :) tych 165-170 da narovinke a to na kolieskach 165/70 r13 ;)

[upravil dne 27.11.2008 riderRLM]

Odesláno

Já jezdim tak 120 (víc tomu nedávám :D)

Ale auto se mi zdá nějaký líný - jedu sám do kopce (né nějakýho pruďáku) a musím podřadit na čtyřku, protože otáčky klesaj pod 2000 :( To je jak u Favorita :nevim (Filtr novej, olej novej, benzín tam taky je). Není to žádnej tahoun :(

Co čekat od \"jednačtyřky\" se 150.tisícema

Co myslíte, pomohli by nový svíčky? Četl jsem o svíčkách IridiumPower

[upravil dne 29.11.2008 dolly1010]

Odesláno

MNE TO POTOM IDE NEJAK VELMI DOBRE AZ MI JE TO PODOZRIVE.PO DIALNICI 4 OSOBY V AUTE 180 TRVALO TO TIEZ DOST DLHO ALE DRZALO.

1.4 R.V. 99 NAJAZDENYCH 79000 KM

JE TO NORMALNE???

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Moje 1,4 udělá 180km/h na rovině, potřebuje ale dost místa :-( Z kopečka jsem byl na 195Km//h, samozřejmě podle tacho. Ale jelikož mám větší kola, než Peugeot původně zamýšlel, tak tachometr ukazuje přesně. Na motoru jsou drobné úpravy. Svíčky Denso iridium, kit sání s otevřeným filtrem, sport výfuk.

Odesláno

Pri zmene rozmeru kol prichadzi ku skresleni :)

Je to celkem logicke, nechapu proc by potom peugeot pridal do auta nejaky kola ktere majou jasnou odchilku, a doufal, ze novy majitel si da vetsi kola aby mnel tachometr presne hodnoty :)

Odesláno

tak jsem pred silvestrem zkusil na dalnici \"co to da\" a v plnym osazeni lidma s plnym kufrem na rovince kolem 165km/h a auto se chovalo jak oby nic. pak uz to bylo spis ve mne ze jsem nechtel s blbnout kdyz vezu i dalsi lidi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...