Přejít na obsah

Altom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Altom's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Altom

    Klimatizace

    1.8 8v 1997
  2. Altom

    Klimatizace

    ha tak ted sem uplne mimo, kde tu nadrzku najdu ?
  3. Tak mě na autíčku praskla trubka a všechno chladivo uteklo ven. Byla prasklá dole u chladiče, zřejmě slabé místo. No nic trubka je opravena a místo chladiva se tam dal pouze vzduch, aby se vyloučilo, že to ještě někde neuniká a nemuselo se tam dávat drahé chladivo. Zatím to už druhý den drží tlak. Jen by mě zajímalo, jestli by se měl nyní zapnout kompresor. Zkoušel jsem to, ale nesepne. Přisuzuji to tomu, že tam je větší tlak vzduchu než by měl být, no nevím. Co myslíte ?
  4. Altom

    Radio

    Děkuji moc, když tak se ozvu.
  5. Altom

    Radio

    Ahoj, mám 306ku s radiem clarion-starší typ na kazety. Měl jsem odpojenou baterku a teď to chce po mě kód, který samozřejmě nemám. V peugeotu za to chtějí dost peněz. Dá se to jinak pořešit než jim cpát 500 kč ? Dík
  6. Altom

    306 rychlost

    Zdravim, jsem majitelem 306ky 1.8 8V XT automat. Auto jede 200, 180 GPS. Do 150 km/h se dá jet, aniž by byl snížen komfort v autě, hlučnost pořád stejná. Jinak stabilně se dá jet 160, motor moc netočí a stačí se chladit automat. Stabilně jet 180-200 raději kvůli automatu nejezdím. Jinak osmiventil má opravdu něco do sebe, stačí mu 1800-2000 otáček na normální jízdu je velmi pružný a tichý. Dělá na mě lepší dojem než 16V.
×
×
  • Vytvořit...