M.a.R.i Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 to jiri.wolf: Opravdu škoda,ale pokud jenom díly vyjdou na 9300 a to ještě z autokelly,tak to asi nemá cenu, pokud to auto není jak z výrobní linky. koukni třeba sem , myslím že za 25000 není co řešit, Citovat
jiri.wolf Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 Auto bylo po rozsáhlých opravách, takže se to rozhodně oplatí opravit (teda pokud pojišťovna zaplatí adekvátní sumu). Za 25k bych koupil rozhodně něco jiného - ne 205 GTI. Tu tak do 10k, ne víc... Citovat
M.a.R.i Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 to jiri.wolf: Tak to potom jo, nedošlo mi,že vlastně ještě dostaneš peníze od pojišťovny. Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 No tak ono je dost velká blbost koukat na plechařinu do Kelly, že. Zajedno ty díly nestojí za nic, sám bych si je nevzal ani zadarmo, za druhé se na tyhle po inzerátech seženou za zlomek peněz. Jestli si děláš kalkulaci podle Kelly, tak to vážně raději neopravuj... P.S. kapotu na 205 tu mám v tmavě šedé metal, dám jí za třetinu toho co jí nabízí Kelly bez barvy Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 hlavně zdravíčko. BTW: no snad jsi ho neshaněl přes půl roku a koupil jako nebourane , to by mě být na tvém místě nakakalo až až. Citovat
Hugo Boss Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 škoda ho, ale když to jsou jen plechy... doufám že neurazím, ale jestli to budeš chtít prodat, dej vědět .... Citovat
kobra Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Je o pech. Jak jsem již řekl. Každá 205-tka musí mít měněnej PP blatník Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Pata jiri.wolf: Ano, to je přesně ta, co bych si nevzal ani zadarmo. Křivá replika v konzervační černé barvě, co nepůjde spasovat, bude se blbě a draze lakovat a za chvíli stejně zrezne... Citovat
Pata Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 oddie: a jak ja to mam vedet? Chtel jsem jenom pomoct :roll:roll Citovat
oddie Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Jednoduše, podle toho "bez barvy, obyčejná černá" Citovat
jiri.wolf Odesláno 25. říjen 2007 Autor Odesláno 25. říjen 2007 Oddie: kalkulaci podle kelly jsem udělal abych měl představu, kolik mi musí dát pojišťovna abych vůbec uvažoval že si s tím budu špinit ruce. Jinak většinu dílů doma mám a co nemám tak opravdu seženu originál Peugeot za zlomek ceny.... HugoBoss: kolik nabízíš? (maximálně urazíš ) Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Co je to za rok? Pokud 90 a výš, tak aspoň těch 10 bys dostat měl. Pán nebyl přístupný dohodě, že by to sám zaplatil cash a nepřišel o bonus a neplatil pokutu? Já sundat někoho s takhle starou pixlou, tak bych se ho zeptal, kolik za to vlastně chce, že by se to vůbec nehlásilo.... Citovat
Hugo Boss Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 HugoBoss: kolik nabízíš? (maximálně urazíš ) nevim , řekni , třeba sz jestli to sem nechceš psát.... docela bych měl zájem... Citovat
jiri.wolf Odesláno 25. říjen 2007 Autor Odesláno 25. říjen 2007 Oddie: je to 87 - mám to v popisu. Pána jsem se tak nějak na nic neptal - škoda evidentně více než 50k, jednoznačně jeho vina, firemní auto => volal jsem benga... 10k od pojišťovny mě neuspokojí ani v nejmenším... Hugo: máš tam SZ, tady to řešit nebudeme... Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 No jo, do podpisu jsem nekoukal... Jestli je to 87, tak věru zázraky nečekej, to by musel být likvidátor extrémně hodný. Co je to za pojišťovnu? Jestli on měl škodu větší než 50 je jeho problém, to bych v potaz nebral, ale když to má firemní, tak by stejně policajty voilat musel. Citovat
jiri.wolf Odesláno 25. říjen 2007 Autor Odesláno 25. říjen 2007 Pojišťovna je Kooperativa, likvidátor se tvářil velmi příjemně. Otázkou je co stanoví... Vše o čem jsme se bavili může být použito dvousečně... Já jsem si spočítal určitou částku, která je pro mne minimum. Pokud dají míň, tak to asi budu řešit přes právního zástupce... Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Řekl ti tabulkouvou cenu toho auta, nebo ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.