Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to jiri.wolf: Opravdu škoda,ale pokud jenom díly vyjdou na 9300 a to ještě z autokelly,tak to asi nemá cenu, pokud to auto není jak z výrobní linky. koukni třeba sem , myslím že za 25000 není co řešit,

Odesláno

Auto bylo po rozsáhlých opravách, takže se to rozhodně oplatí opravit (teda pokud pojišťovna zaplatí adekvátní sumu). Za 25k bych koupil rozhodně něco jiného - ne 205 GTI. Tu tak do 10k, ne víc...

Odesláno

No tak ono je dost velká blbost koukat na plechařinu do Kelly, že. Zajedno ty díly nestojí za nic, sám bych si je nevzal ani zadarmo, za druhé se na tyhle po inzerátech seženou za zlomek peněz. Jestli si děláš kalkulaci podle Kelly, tak to vážně raději neopravuj... P.S. kapotu na 205 tu mám v tmavě šedé metal, dám jí za třetinu toho co jí nabízí Kelly bez barvy :)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

jiri.wolf: :myslim

Ano, to je přesně ta, co bych si nevzal ani zadarmo. Křivá replika v konzervační černé barvě, co nepůjde spasovat, bude se blbě a draze lakovat a za chvíli stejně zrezne...

Odesláno

Oddie: kalkulaci podle kelly jsem udělal abych měl představu, kolik mi musí dát pojišťovna abych vůbec uvažoval že si s tím budu špinit ruce. Jinak většinu dílů doma mám a co nemám tak opravdu seženu originál Peugeot za zlomek ceny....

HugoBoss: kolik nabízíš? (maximálně urazíš :D)

Odesláno

Co je to za rok? Pokud 90 a výš, tak aspoň těch 10 bys dostat měl. Pán nebyl přístupný dohodě, že by to sám zaplatil cash a nepřišel o bonus a neplatil pokutu? Já sundat někoho s takhle starou pixlou, tak bych se ho zeptal, kolik za to vlastně chce, že by se to vůbec nehlásilo....

Odesláno

Oddie: je to 87 - mám to v popisu. Pána jsem se tak nějak na nic neptal - škoda evidentně více než 50k, jednoznačně jeho vina, firemní auto => volal jsem benga... 10k od pojišťovny mě neuspokojí ani v nejmenším...

Hugo: máš tam SZ, tady to řešit nebudeme...

Odesláno

No jo, do podpisu jsem nekoukal... Jestli je to 87, tak věru zázraky nečekej, to by musel být likvidátor extrémně hodný. Co je to za pojišťovnu? Jestli on měl škodu větší než 50 je jeho problém, to bych v potaz nebral, ale když to má firemní, tak by stejně policajty voilat musel.

Odesláno

Pojišťovna je Kooperativa, likvidátor se tvářil velmi příjemně. Otázkou je co stanoví... Vše o čem jsme se bavili může být použito dvousečně... Já jsem si spočítal určitou částku, která je pro mne minimum. Pokud dají míň, tak to asi budu řešit přes právního zástupce...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...