aka Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 hele hele! to jde jen kdyz je duvod a ten neni! Citovat
Medvěd Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Důvod????????????????????? Ten se VŽDYCKY najde ................................... :papa:D:papa:D:D:D:D:D [upravil dne 4/11/2007 Medvěd] Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 já se přiznám,že jsem to prásknul jedné osobě.... tak jdu poslat fotky na FTP... Citovat
aka Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Predsedo!!! v cem je to podporujes?!:o Citovat
KoudaK Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 Moje máti se docela divila tomu,že jezdíme do Prahy do hospůdky na pokec a na baštu... Ale dnes před našim domem stála zelená 407 SW s pražskou SPZ a s malýma nálepkama "domansky" Tak na to konto moji máti hlásím po té co koukla z okna: mi jezdíme do Prahy do hospody a pražáci jezdíjou k nám na rozhlednu..":D Citovat
aka Odesláno 4. listopad 2007 Odesláno 4. listopad 2007 no, na me koukaj porad divne, ze si vezmu brusle a sednu na vlak a jedu za peugeotakama do havlickova brodu ale uz si za ta leta zvykaj Citovat
Bohouš Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Sraz super Jsem vyléčený kuřák, takže můj názor na kouření je jasný A také jsem věděl o výpravě z Moravy :D:D teda až na Michala :roll Citovat
aka Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 nebylo by jednodussi zjistit, kdo to nevedel? :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Já nevím proč se mi zas při té debatě vybavil vtip ze střední školy: "Kouříš?"... "Ano, ale nepolykám ...." Tak už toho nechte..... :D:D Citovat
mk405 Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: aka no, na me koukaj porad divne, ze si vezmu brusle a sednu na vlak a jedu za peugeotakama do havlickova brodu ale uz si za ta leta zvykaj my si nezvykáme, my s tebu počítáme;) Citovat
oddie Odesláno 5. listopad 2007 Odesláno 5. listopad 2007 Původně zaslal: Netopýrka Já nevím proč se mi zas při té debatě vybavil vtip ze střední školy: "Kouříš?"... "Ano, ale nepolykám ...." Tak už toho nechte..... :D:D Třeba měl k tomu vybavení nějaký reálný důvod? Citovat
Netopýrka Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Vendulko sleduješ, jaké jsme opravdu mistryně ve "zvrhávání vláken"? Ty to zvrháváš po sportovní linii (bruslení a spol.) a já to zvrhávám jako zvrhlice ještěže nás mají Citovat
Vvitty Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 jak zvrhle. jeste ze nam Slecna nezvrhava vlakno z vysociny Citovat
aka Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti a to tve..... treba se to taky jendou naucim :D Citovat
oddie Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: aka Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti a to tve..... treba se to taky jendou naucim :D Já myslím, že to se ani učit nemusíš. Ono v těhle věcech je přeci jen o dost příjemnější konat, než o tom jen kecat, a jak známo, většinou ti, kteří o tom moc kecají, tak zrovna moc nekonají... Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. listopad 2007 Odesláno 6. listopad 2007 Původně zaslal: aka Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti a to tve..... treba se to taky jendou naucim :D a mě s Cacorkou.S budete něco povidat!:D:D Citovat
Mila_S Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Původně zaslal: aka Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti a to tve..... treba se to taky jendou naucim :D Vendulko, né, že bych ti do toho chtěl kecat (jako že chcu ) ale vypadla ti tam spojka a vlastní jména se píšou s velkým písmenem na začátku - správně má být "... s Jendou"! Citovat
aka Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Milo, ne ze bych ti do toho chtela kecat(jako ze chci), ale ja velka pismenka uz skoro nepouzivam az takove sem prasatko a zadny jenda me opravdu nenapada........ Citovat
Mila_S Odesláno 7. listopad 2007 Odesláno 7. listopad 2007 Původně zaslal: aka Milo, ne ze bych ti do toho chtela kecat(jako ze chci), ale ja velka pismenka uz skoro nepouzivam az takove sem prasatko a zadny jenda me opravdu nenapada........ Mně taky ne!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mmch velky pismena, carky, hacky a jiny interpunkce nepouzivas protoze pises z mobilu nebo se ti nechce? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.