Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já se přiznám,že jsem to prásknul jedné osobě.... tak jdu poslat fotky na FTP...:):super

Odesláno

Moje máti se docela divila tomu,že jezdíme do Prahy do hospůdky na pokec a na baštu... Ale dnes před našim domem stála zelená 407 SW s pražskou SPZ a s malýma nálepkama "domansky"

Tak na to konto moji máti hlásím po té co koukla z okna: mi jezdíme do Prahy do hospody a pražáci jezdíjou k nám na rozhlednu..":D

Odesláno
Původně zaslal: aka

no, na me koukaj porad divne, ze si vezmu brusle a sednu na vlak a jedu za peugeotakama do havlickova brodu :) ale uz si za ta leta zvykaj :D

my si nezvykáme, my s tebu počítáme;)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Já nevím proč se mi zas při té debatě vybavil vtip ze střední školy:

"Kouříš?"...

"Ano, ale nepolykám ...." :D

Tak už toho nechte.....

:D:D:D

Třeba měl k tomu vybavení nějaký reálný důvod? :aut

Odesláno

Vendulko sleduješ, jaké jsme opravdu mistryně ve "zvrhávání vláken"? Ty to zvrháváš po sportovní linii (bruslení a spol.) a já to zvrhávám jako zvrhlice :D

ještěže nás mají :)

Odesláno

Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti :D a to tve..... :D treba se to taky jendou naucim :D:D

Já myslím, že to se ani učit nemusíš. Ono v těhle věcech je přeci jen o dost příjemnější konat, než o tom jen kecat, a jak známo, většinou ti, kteří o tom moc kecají, tak zrovna moc nekonají... ;)

Odesláno

Ano, princezno, sleduju, jak me zvrhavani je ve vsi pocestnosti :D a to tve..... :D treba se to taky jendou naucim :D:D

a mě s Cacorkou.S budete něco povidat!:D:D:D

Odesláno

Vendulko, né, že bych ti do toho chtěl kecat (jako že chcu :D) ale vypadla ti tam spojka a vlastní jména se píšou s velkým písmenem na začátku - správně má být "... s Jendou"!

Odesláno

Milo, ne ze bych ti do toho chtela kecat(jako ze chci), ale ja velka pismenka uz skoro nepouzivam :) az takove sem prasatko a zadny jenda me opravdu nenapada........ :myslim

Odesláno

Milo, ne ze bych ti do toho chtela kecat(jako ze chci), ale ja velka pismenka uz skoro nepouzivam :) az takove sem prasatko a zadny jenda me opravdu nenapada........ :myslim

Mně taky ne!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mmch velky pismena, carky, hacky a jiny interpunkce nepouzivas protoze pises z mobilu nebo se ti nechce?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...