dzana.m Odesláno 1. listopad 2007 Odesláno 1. listopad 2007 Určite dorazým ve dvouch moc se těším ještě sem na zimnim klouzaním nebyl tak zatim čago. Citovat
pepan_333 Odesláno 2. listopad 2007 Odesláno 2. listopad 2007 Nazdárek:mrk Do klatov to mám 30 km-to není problém , ale problém jak na 407SW přidělat SNĚHOVOU FRÉZU:myslim Určitě jedu a spím:super už se těším:papa:papa:papa pepan:roker Citovat
Medvěd Odesláno 2. listopad 2007 Autor Odesláno 2. listopad 2007 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: pepan_333 Nazdárek:mrk Do klatov to mám 30 km-to není problém , ale problém jak na 407SW přidělat SNĚHOVOU FRÉZU:myslim Určitě jedu a spím:super už se těším:papa:papa:papa pepan:roker Já myslel, že 407a má sněhovou frézu ve standartní výbavě - proč by jinak měla tak dlóóóúhej čumec s tlamou na požírání toho bílýho svinstva :myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Bohumil Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Kousek od Janovic/Úhlavou bydlí švagr, ale už nemá na zahradě bagr,... Raději dost. Raději nic dopředu neslibuju, dvakrát jsem byl letos přihlášený a nakonec jsem to musel odvolat. Tak uvidím. Možná by se to dalo spojit. Citovat
Fakir Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Pokud budu moct, tak určitě dorazím, mám to z Budějic kousek. Citovat
Schreek Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Pokud nám do toho nevleze něco opravdu vážného, tak rád přijedu i s drahou polovičkou, snad se pro nás ještě najde místo Citovat
Fakir Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Tak to já přijedu bez drahé polovičky, neboť prohlašuje, že cokoliv okolo aut mimo otázky přesunu z místa A do místa B je ztráta času a na srazy se mnou jezdit kategoricky odmítla. Citovat
Medvěd Odesláno 9. listopad 2007 Autor Odesláno 9. listopad 2007 Původně zaslal: Fakir Tak to já přijedu bez drahé polovičky, neboť prohlašuje, že cokoliv okolo aut mimo otázky přesunu z místa A do místa B je ztráta času a na srazy se mnou jezdit kategoricky odmítla. Kde já tohle jenom slyšel?? :myslim:myslim:myslim:myslim Citovat
Vertex Odesláno 9. listopad 2007 Odesláno 9. listopad 2007 Á, Šumava, s největší pravděpodobností se objevím:roker Citovat
Burisek Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 tak tam bych moc rád,uvidíme,Šumavu miluju takže pokud to vyjde a budu mít turnusové volno tak dorazím,teda pokud mi vyjde moje nové vytoužené zaměstnání,konečně bych se mohl zůčastnit poprvé akce Peugeot clubu Citovat
Pata Odesláno 11. listopad 2007 Odesláno 11. listopad 2007 skoda, ze je to tak daleko :roll:roll Citovat
harry.dj Odesláno 13. listopad 2007 Odesláno 13. listopad 2007 aj ked je to daleko tešim sa a "idem prist":papa Citovat
Blizzard Odesláno 14. listopad 2007 Odesláno 14. listopad 2007 2 pata: vem si příklad z harry.dj Citovat
Blackjack Odesláno 15. listopad 2007 Odesláno 15. listopad 2007 Taky bych přijel. Z Plzně to mám "kousek" a navic má druhá polovička kousek za Klatovama bydlí Tak by možná jela se mnou Citovat
1Maza Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Myslím, že letos bude hodně sněhu, takže si to parádně užijeme... Citovat
sucram® Odesláno 20. listopad 2007 Odesláno 20. listopad 2007 rád bych přijel, ale je to pro mne přes celou republiku plánují se i nějaké srazy ve Slezsku? Citovat
paul jane Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 O Slezku nïc nevim ale daleko nedaleko kdyz chces na srazek tak je to celkem jedno kde to je, mi s Plzne taky jezdime na moravu. Doufam jen ze snihu bude dost a ze se povede vsechno. Citovat
Pata Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Blizzard: v mem pripade je problem spis s autem... sucram®: jasne, ale ted uz dlouho nic nebylo, chtelo by to zase neco zorganizovat [upravil dne 21/11/2007 Pata] Citovat
janča205 Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Mě to třeba nevadí,že jezdím přes celou republiku aspoň se pořádně projedu a někam se podívám:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.