Tantor-BN Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 ked neviem ako sa vola dava sa za radiator aby odrazala teplo...neviem jak sa vola ale byva za takmer kazdym radiatorom Citovat
MilanF1 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 OK, podívám se, my máme starou domácnost, o tomhle nevíme Citovat
bubu333 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Mohl by ten kryt v zimě pomoct k lepšímu topení? Že by se motor tolik neochlazoval. Nevím jak vám ale mě to ve velký zimě moc topit nechce... Citovat
Stifler Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 zdravím kolegu z Turnova. Co se týče zamezování ochlazení, tak to si myslim, že pokud bude, tak minimální, protože důležitější je nápor vzduchu ze předu než ze spodku. Proto se třeba na starší Schadovky typu 120, Favorit, ale viděl jsem to hodně i na Aviích, dával na mřížku mezi světly takový \"potah\", aby se ke chladiči a motoru nedostával ledový vzduch za jízdy a lépe se motor ohříval, takže bych spíš než kryt pod motor doporučoval něco, co bude v zimním období bránit ledovému vzduchu, aby ochlazoval motor ze předu. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Stifler, i ten spodek podle mě bude hrát roli, ale taky jsem přemýšlel, co dopředu, mezi mlhovky, ale bohužel nevím co. Na 307čku je snad \"skandivánvský\" difuzor, prostě kus plastu, který se nacvakne do nárazníku ... něco takového by se mi líbilo Citovat
parlament Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Páni, budem mať laickú otázku.Pred zimou by som chcel kúpiť kryt.Potrebujem komplet,alebo stačí stredný diel? Myslím toto: http://www.krytypodmotor.cz/category.php?kategorie=86 Nemám tam nič. Citovat
Mopař Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Stifler: Tak já asi zkusím ten za těch cca 350 Kč, snad bude pasovat na HDi. Nejraději bych ho ještě \"zateplil\", aby fungoval jako tepelná izolace - v zimě jezdím krátké trasy, aby se motor více ohřál. Na letní vedra bych ho klidně sundával, málokdy se ale dostávám na 90°C bez krytu a kolony jezdím málokdy. Kdo mi poradí, čím ho zateplit? Stačil by koberec? Na tátově bývalé Avii (´97) tam byl nějaký molitan ... [upravil dne 30/8/12 18:25 od MilanF1] Rockwool, neboli čedičová vata. Drží teplo jak blázen a narozdíl od molitanu nehoří, ani se tepelně nedeformuje Citovat
Mopař Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Jo a když na to nalepíš nějakou silnější alu folii tak bude efekt dokonalej Jestli se pro tohle řešení rozhodneš, tak doporučuju dělat v co nejtlustších pracovních rukavicích. Je to horší než laminát... [upravil dne 14/9/12 17:32 od Mopař] Citovat
MilanF1 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Díky za typ, až objednám a přijde ten kryt, musím zjistit, kolik bude místa od motoru, pak bych tam tu vatu asi dal. Alu folie by se snad taky našla. Jenom si říkám, co dát dopředu ... tam ten efekt taky bude ... Citovat
Mopař Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Zatáhnout tou folií před saharama... By mělo stačit až až si myslim, uchladí se ti to skrz masku a sahary v zimě na krátkejch pojezdech beztak nevyužiješ... Ale bacha aby se ti neseply třeba při spuštěný klimošce, to bys měl hodně rychle po parádě a dost možná i po saharách... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Tak jsem dneska konečně objednal ten kryt, konkrétně tento: http://autodily.prodilnu.cz/kryt-motoru-peugeot-306-7-1999-2001-1688625-22605855-121-341-139-19949.html Jsem zvědav, zda bude pasovat Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Jo, pokusím se, až budu ležet pod autem. Ještě musím vymyslet šroubky, aby se to dobře sundávalo. Ale určitě si tam udělám výpustní otvor na olej Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 no, já to mám přišroubované do závitů, které již na autě byly na krytu seděly díry přesně do umístění těchto závitů, takže pohoda. No, já při výměně oleje kryt sundávám, není to žádná zátěž a vše se pak dělá pohodlněji. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Tys tam měl závity? To by bylo fajn. Já tam původně kryt měl, je ho tam asi 5% pozůstatek Stibto kupoval nějaký kryt, na díry mu to sedělo, ale má tam normálně šroub s matkou, což není moc pohodlné, když se protáčí = práce ve dvou. Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 no, stopro vim, že byly závity vzadu, vepředu se to, myslím, monutje do rámu sahary nebo něčeho takového a tam jsou jen díry, do kterých lze použít šroub i bez matky a sedí tam, jako v závitu. Ale teď si nejsem úplně jistej. Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Uvidím, až se na to vrhnu ... já vpředu mám kousek toho krytu, ale nezkoumal jsem, jak drží. Já bych to chtěl bez matek, protože zezhora se tam nejde dostat, jako u Tomáše, mám trošku větší motor Ale u tebe to bude stejné Citovat
Stifler Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 U mně jedině odspodu, ale vzhledem k tomu, že mám k dispozici téměř dva metry hlubokou jámu, tak to nemusím řešit... ...zatím... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Já mám zase nájezdy, zvednou mi auto asi o 30 cm, takže ležka v pohodě. Jáma by byla taky, u táty, ale nájezdy jsou rychlejší. Citovat
ferrari Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 No, ja tam takisto žiadne závity nemám, len diery...dokonca mi to v zadnej časti ani nepasuje, resp. to tam ide nejak čudne, lebo to neviem nasadiť...chcelo by to fotky namontovaného krytu.....mne to ale v zadnej časti nijako nechcelo sadnúť... EDIT - kukám, že Machy fotky dal, no musím to ešte raz kuknúť...tiež mám z AG auto... [upravil dne 9.10.2012 19:14 od ferrari] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.