Radek Hurvajz Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: Chosé Mě to delal v Prostějově Co sem dát kontakt, takhle mu moc nepomužeš Citovat
vasek1 Odesláno 3. říjen 2007 Autor Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Chosé Mě to delal v Prostějově Co sem dát kontakt, takhle mu moc nepomužeš[/quote nemají pobočku třeba v Praze.?????? Citovat
vasek1 Odesláno 4. říjen 2007 Autor Odesláno 4. říjen 2007 tak jsem dnes proměřoval napájení a je to vpořádku.zkoušel jsem dnes asi tak 400 kódů a nic.Tak mi jich zbejvá eště moře.počkam do pondělí a uvidime.:(:( Citovat
vasek1 Odesláno 9. říjen 2007 Autor Odesláno 9. říjen 2007 Původně zaslal: Chosé Mě to delal v Prostějově dával jsi jim tam celé auto nebo jenom řídící jednotku s klávesnicí????????:( Citovat
OK406 Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Musel asi dát celé auto, aby to mohli následně i vyzkoušet. Alespoň si myslím. Citovat
vasek1 Odesláno 10. říjen 2007 Autor Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: OK406 Musel asi dát celé auto, aby to mohli následně i vyzkoušet. Alespoň si myslím. tak si odvezl jenom řídící jednotku s tou kalkulačkou a před chvílí mi volal ,že zítra to přiveze a zkusíto.Ten kód jak mi zjištovali na Kladně byl blbej,protože na té RJ je uloženej uplně jinej,tak sem to moch zadávat dokola a hledat poruchu jinde a bylo by to prt platný.Tak se těšim na zítra .Doufam že pofrčí jako před tím,nebo ještě líp a příští týden mi sundaj konečně tu sádru z tý bouračky tak to pěkně projedu.Ale hlavně opatrně.Už se těšim jak malej vašek.:) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2007 Odesláno 10. říjen 2007 Původně zaslal: vasek1 Původně zaslal: OK406 Musel asi dát celé auto, aby to mohli následně i vyzkoušet. Alespoň si myslím. tak si odvezl jenom řídící jednotku s tou kalkulačkou a před chvílí mi volal ,že zítra to přiveze a zkusíto.Ten kód jak mi zjištovali na Kladně byl blbej,protože na té RJ je uloženej uplně jinej,tak sem to moch zadávat dokola a hledat poruchu jinde a bylo by to prt platný.Tak se těšim na zítra .Doufam že pofrčí jako před tím,nebo ještě líp a příští týden mi sundaj konečně tu sádru z tý bouračky tak to pěkně projedu.Ale hlavně opatrně.Už se těšim jak malej vašek.:) No tak hlavně aby to šlapalo;) Citovat
vasek1 Odesláno 12. říjen 2007 Autor Odesláno 12. říjen 2007 tak je to stále nepojízdné.Teť prozměnu svítí obě dvě letky červená a zelená současně a když vypnu klíček tak už nesvítí ani jedna.Přijede zase v neděli.Asi to budeme muset odtáhnout k němu.Tak zase bude špatnej výkend prozměnu.:(:(:(:( Citovat
vasek1 Odesláno 15. říjen 2007 Autor Odesláno 15. říjen 2007 tak jsi to včera odvezli.Diagnostika motoru ,abs,airbagu vše v pořádku žadnou chybu to nehlásí.Tak bude chyba někde jinde.Svítí červená se zelenou současně.:(:(:( Citovat
vasek1 Odesláno 24. říjen 2007 Autor Odesláno 24. říjen 2007 tak mi dnes volal, prý je to už pojízdné.ještě nevím cenu. tak doufám že už bude vše v pohodě.nekomunykovala rj s klávesnící.počítač nic neukázal. Citovat
Ferry Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: vasek1 tak mi dnes volal, prý je to už pojízdné.ještě nevím cenu. tak doufám že už bude vše v pohodě.nekomunykovala rj s klávesnící.počítač nic neukázal. tak gratulace, urcite dej vedet detaily. no ale jestli nekomunikovala klavesnice s RJ tak asi byly jeste nejaky draty zlomeny ne ? Citovat
vasek1 Odesláno 27. říjen 2007 Autor Odesláno 27. říjen 2007 nekomunikovala řídící jednotka s klávesnicí.přerušený obvody pod palubkou.takže at si zadal jaký koliv kód tak nic.už to funguje.Zkoušel jsem to uněj po zadání kódu odpojit a pak jsem to vrátil zpátky a vše funguje tak jak má.Tak a teď to horší.Cena 5000kč.Ale myslím že ve značkovém servise bych dal mnohem víc a víc.Na to že tu u mě byl dvakrát svým autem a pak to odtáhnul k sobě tak myslím že můžu být s cenou velice spokojený.Protože je mezi námi vzdálenost asi 25km.Tak už to stojí v garaži.Ještě udělat zimní výměnu náplní a pneu a bude to snad už konečně v cajku.:aut:papa:potlesk:super Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. říjen 2007 Odesláno 27. říjen 2007 Původně zaslal: vasek1 nekomunikovala řídící jednotka s klávesnicí.přerušený obvody pod palubkou.takže at si zadal jaký koliv kód tak nic.už to funguje.Zkoušel jsem to uněj po zadání kódu odpojit a pak jsem to vrátil zpátky a vše funguje tak jak má.Tak a teď to horší.Cena 5000kč.Ale myslím že ve značkovém servise bych dal mnohem víc a víc.Na to že tu u mě byl dvakrát svým autem a pak to odtáhnul k sobě tak myslím že můžu být s cenou velice spokojený.Protože je mezi námi vzdálenost asi 25km.Tak už to stojí v garaži.Ještě udělat zimní výměnu náplní a pneu a bude to snad už konečně v cajku.:aut:papa:potlesk:super No hlavně že jezdíš, paráda:super Asi bych ted změnil Kod na 1111 a odpojil to:myslim [upravil dne 27/10/07 Radek Hurvajz] Citovat
vasek1 Odesláno 27. říjen 2007 Autor Odesláno 27. říjen 2007 už jsem to tak udělal .změnil jsem kód .Dvakrát jsem to zkusil a už tam není ,odpojil jsem to a namontuju tam jinej imobilizér.HURÁ sláva zlatý český ručičky a pak že si musim koupit novou řídící jednotku.Jak mi radili v peugeotu.Holt stim mají asi malé zkušenosti tady u nás na Příbrami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.