Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

soft od MS mam zdarma ze skoly (pouzivam jen XP + .NET, kdyz bylo treba)... doufejme, ze nikdy neprijde doba, kdy bych od nich musel cokoliv koupit - pokud pomineme treba Age of Empires... :D

Office je otresny, jedu na OpenOfficech uz nekolik let, Frontpage apod nechci ani komentovat... :P

jsem zastance otevrenych formatu (nekdy az moc...), osobne jsem velice zvedavy, jak to bude vypadat na linuxove scene behem nekolika pristich let...

Uz ted je linux na urovni dnesnich Vist, v nekterych vecech ji predci, pro me minimalne v cene, atd... ale to by bylo na dlouhy flame :aut:D:D:D :super

Edit: jinak mam dva OS: XP + Ubuntu z cehoz Ubuntu me dostava cim dal tim vice... :mad:

[upravil dne 29/9/2007 Pata]

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Já si např. oblíbil Microsoft OneNote. Ale znám kluka, který by nikdy nepřijal práci u armády, policie a Microsoftu (a ani nepoužívá jejich software) :D

Odesláno

Při té příležitosti upozorním na "Microsoft Office 2007 pro studenty a domácnosti" za cenu 1690Kč vč. DPH.

Nabídka není určena pouze pro studenty, nýbrž i pro domácnosti (licence platí až pro 3 PC v rámci jedné domácnosti), jediným omezením je: "Tento software nesmíte používat pro komerční účely (pro podnikání)."

Více:

http://www.microsoft.com/cze/office/suites/home/studenth.mspx

Odesláno

nastesti nemusim zadny soft kupovat, ono taky kdyz si clovek precte tu jejich EULA (smlouva s koncovym uzivatelem) tak je mu jen spatne. Nesmis nic a plat:grr ee, at se deti Billoviny nauci ve skole a ja je doma naucim open source, alespon budou mit rozhled v obojim svete a lepsi startovaci podminky do budoucna;)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Při té příležitosti upozorním na "Microsoft Office 2007 pro studenty a domácnosti" za cenu 1690Kč vč. DPH.

Ale pozor, jedná se prý o časově omezenou akci (ale konec akce jsem se od nikoho ještě nedozvěděl :D ). V této verzi mi chybí Outlook.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Kurt

Ale pozor, jedná se prý o časově omezenou akci (ale konec akce jsem se od nikoho ještě nedozvěděl :D ). V této verzi mi chybí Outlook.

To víš, že to nějakej konec mít bude. ;)

Náš distributor uvádí: "V období od 1. 10. 2007 do 28. 2. 2008 snižujeme o 50% cenu sady Microsoft Office 2007 pro studenty a domácnosti ".

Outlook to nemá, ale to stejně mnoho lidí domů nepotřebuje. Pokud potřebuje a má studenta, sáhne po Office 2007 Standard studentské licenci (cca o 700Kč dražší): http://www.licenceprostudenty.cz/Office/Office-2007-All-Lng-MVL-CD.aspx

Na téhle nabídce je spíše pěkně vidět, že je to odpověď na zdarma dostupný balík OpenOffice (jenž také nic takového jako Outlook neobsahuje).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No já nevím ale dát dva a půl za kompletní office 07 mi připadá skvělý. Mladá studuje a všichni po nich chtějí práce právě v officáckých programech

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...