Radek Hurvajz Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 Původně zaslal: Pata MUDr. Radek Hurvajz - doktoraaa :D:D Nech si toho jo:grr:D:D:D:D Citovat
vix Odesláno 25. září 2007 Odesláno 25. září 2007 já bych ty diagnozy Mr. Hurvajze nepodceňoval - ví, o čem mluví. Jinak, diagnoza/diagnostika je super, je to jako technika/technologie ... aneb, už jste někdy slyšeli o fotbalistovi s vynikají kopací technologií ? azbest - ten je snad už 2-3 pětiletky v brzdách zakázanej, nebo ne ? Citovat
Fusion Odesláno 25. září 2007 Autor Odesláno 25. září 2007 A to sem se zapoměl zmínit, že sem si možná nalomil žebro když sem tu jednu stranu uvolňoval. Ad azbest - je prada, že už je zakázanej v destičkách ale bohužel je tam (stále tuším) i beryllium, což taky není slavná záležitost. Každopádně u destiček bych takovou obavu neměl. Azbest se v česku těžce podceňuje, občas se objeví v Občanským judu jak to někdo v paneláku bourá bez roušky, pobíhají tam rodiny s děckama. Tašky z azbestu už sou taky zakázaný ale stejnak sou všude, veřejný budovy mají často panely z azbestu, tam bych radši nepracoval dýl než 2 dny. Je jen otázkou času kdy přijde vlna odstraňování ale stát (co se týče státních budov) na tyto "blbosti" nemá prostředky. Citovat
Supersonic Odesláno 26. září 2007 Odesláno 26. září 2007 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Dundee Mě se podobnym způsobem osypaly ruce po demontáži motoru z Pegasova Míčka. Asi se mi na ně dostala brzdová kapalina při "odborný" demontáži trubky od ABS (prskalo to do vzdálenosti cca 3 metry) Trvalo 14 dní, než jsem se toho svinstva zbavil:grr A čím? Nějakým kortikoidem (nebo jak se to píše)? Dneska sem už radši dělal v rukavicích Kortikoidy??? To snad ne, tohohle svinsta co nejméně Dle mého názoru, pokud se to nebude zhoršovat, volil bych kalciovou mast (normálně dostání v lékárně), slouží k urychlení hojení a pro tenhle případ bych řekl naprosto ideální Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.