Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já bych ty diagnozy Mr. Hurvajze nepodceňoval - ví, o čem mluví.

Jinak, diagnoza/diagnostika je super, je to jako technika/technologie ... aneb, už jste někdy slyšeli o fotbalistovi s vynikají kopací technologií ?

azbest - ten je snad už 2-3 pětiletky v brzdách zakázanej, nebo ne ?

Odesláno

A to sem se zapoměl zmínit, že sem si možná nalomil žebro když sem tu jednu stranu uvolňoval.

Ad azbest - je prada, že už je zakázanej v destičkách ale bohužel je tam (stále tuším) i beryllium, což taky není slavná záležitost. Každopádně u destiček bych takovou obavu neměl. Azbest se v česku těžce podceňuje, občas se objeví v Občanským judu jak to někdo v paneláku bourá bez roušky, pobíhají tam rodiny s děckama. Tašky z azbestu už sou taky zakázaný ale stejnak sou všude, veřejný budovy mají často panely z azbestu, tam bych radši nepracoval dýl než 2 dny. Je jen otázkou času kdy přijde vlna odstraňování ale stát (co se týče státních budov) na tyto "blbosti" nemá prostředky.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: Dundee

Mě se podobnym způsobem osypaly ruce po demontáži motoru z Pegasova Míčka. Asi se mi na ně dostala brzdová kapalina při "odborný" demontáži trubky od ABS (prskalo to do vzdálenosti cca 3 metry):D Trvalo 14 dní, než jsem se toho svinstva zbavil:grr

A čím? Nějakým kortikoidem (nebo jak se to píše)?

Dneska sem už radši dělal v rukavicích :)

Kortikoidy??? To snad ne, tohohle svinsta co nejméně:bojim Dle mého názoru, pokud se to nebude zhoršovat, volil bych kalciovou mast (normálně dostání v lékárně), slouží k urychlení hojení a pro tenhle případ bych řekl naprosto ideální:super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...