Pe.Tr Odesláno 28. září 2007 Odesláno 28. září 2007 a nebo takhle...nezvldnute řizeni v prudší zatáčce. Citovat
p406b Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 se pak nediv ,ze ma skoda takovy prodej,kdyz jich tolik zrusej novejch=na pojistku:D v lete proti me vyjela z otacky pani ,na rovine a kus (400-500m)predemnou, a pekne po anglicku nalevo. Sem myslel ze nejakej znamej blbne,ale ona porad proti, tak blikam a pomalu zpomaluju az sem zastavil a troubil a ona se teda vratila kousek predemnou zpet, ale minula me ani se nepodivala. Tak sem to otocil a vycistil FAP:D babu predjel a pomalu zastavil na prostredku,aby neujela. Ta na me koukala vysmata co asi chci,sem ji to vysvetlil ,ale myslim ze byla ozrala nebo zfetla. Bohuzel mela Peugeot 307:grr. Kdybych mel jeste facko tak ji to aspon odru. Citovat
oddie Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 A to já jsem si dneska lehce zaprasil, a ještě k tomu v Německu Takhle když jedete od Regensburgu na Rozvadov, odbočíte na tu dálnici co vede přímo už k Rozvadovu, tak ta začíná takovým lehkým stoupáním. Přede mnou v pravém kamion, nějakých min. 200m před ním další. I Berlingo nebohé začal Němec štvát k předjetí toho prvního, takže kamión jede do kopce nějakých 60-70, Berlingo s bídou o 10 víc. Tak předpokládám, že za kamionem uhne, abych jej mohl předjet, i ejhle - Němec s Berlingem zdá se hodlá v levém zůstat ještě dalších 5 minut, než dojede i ten další kamion. Tak jsem se nejprv přiblížil na 2 metry, a když to jako náznak nestačilo, vzal jsem jej prostě zprava. Vzhledem k tomu, že jsem jej do kopce zcela bez problémů a s rezervou předjel s velkou pixlou, co má na dvě tuny váhy pouhých 66kW, tak si asi dovedete představit, jak mu to (ne)jelo - ale i tak se mohl po.... No fuj, jsem já to ale pirát, takhle předjíždět zprava ale sám zásadně levý pruh neblokuju, takže když to udělá někdo mně, servítky si neberu. Jinak co jste tu psali s kamionem, že vás natlačil do svodidel - pokud mi při předjíždění vjede před nos, že se dá jen přibrzdit, nemám problém, klidně ho i pustím, pokud by mě ale někam vyloženě natlačil, nemám naopak problém jej následně zastavit, a patřičně vysvětlit, že mě to poněkud popudilo (a to nikoliv nadávkami...). Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 Původně zaslal: oddie A to já jsem si dneska lehce zaprasil, a ještě k tomu v Německu Takhle když jedete od Regensburgu na Rozvadov, odbočíte na tu dálnici co vede přímo už k Rozvadovu, tak ta začíná takovým lehkým stoupáním. Přede mnou v pravém kamion, nějakých min. 200m před ním další. I Berlingo nebohé začal Němec štvát k předjetí toho prvního, takže kamión jede do kopce nějakých 60-70, Berlingo s bídou o 10 víc. Tak předpokládám, že za kamionem uhne, abych jej mohl předjet, i ejhle - Němec s Berlingem zdá se hodlá v levém zůstat ještě dalších 5 minut, než dojede i ten další kamion. Tak jsem se nejprv přiblížil na 2 metry, a když to jako náznak nestačilo, vzal jsem jej prostě zprava. s 309? Citovat
oddie Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 Jo, jasně, 309 má 66kW a dvě tuny Tu 309 by mi Němci ani nepustili přes hranice, bych tak tipnul... jo a mimochodem, 309 asi půjde z domu, je na ní zájemce, co by jí potřeboval, tak zas budu bez auta na zimu. I když, už mám zas v pácu jinou hračku, ale neprozradím Citovat
oddie Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 No, vzhledem k tomu, že to s čím jezdím většinou stejně dávno není Peugeot ale jako druhé auto doma bude buď ta 309, a nebo něco podobného. Citovat
zoby Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: oddie No, vzhledem k tomu, že to s čím jezdím většinou stejně dávno není Peugeot ale jako druhé auto doma bude buď ta 309, a nebo něco podobného. 309 gti16 Citovat
oddie Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 No tu už jsem taky zvažoval, ale to bych musel nejprv některá auta vypráskat pryč, než bych si to od Bohouše vzal... takže pořád ještě můžeš být rychlejší Jinak ta 309, co mi momentálně doma trochu přebývá (sice nepřekáží, ale moc využitá není), je obyč. pětidvéřová 1,9D... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.