Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nekteri ridici nejsou normalni....

Recommended Posts

Odesláno

se pak nediv ,ze ma skoda takovy prodej,kdyz jich tolik zrusej novejch=na pojistku:D

v lete proti me vyjela z otacky pani ,na rovine a kus (400-500m)predemnou, a pekne po anglicku nalevo. Sem myslel ze nejakej znamej blbne,ale ona porad proti, tak blikam a pomalu zpomaluju az sem zastavil a troubil a ona se teda vratila kousek predemnou zpet, ale minula me ani se nepodivala. Tak sem to otocil a vycistil FAP:D babu predjel a pomalu zastavil na prostredku,aby neujela. Ta na me koukala vysmata co asi chci,sem ji to vysvetlil ,ale myslim ze byla ozrala nebo zfetla. Bohuzel mela Peugeot 307:grr.

Kdybych mel jeste facko tak ji to aspon odru.:aut

Odesláno

A to já jsem si dneska lehce zaprasil, a ještě k tomu v Německu :) Takhle když jedete od Regensburgu na Rozvadov, odbočíte na tu dálnici co vede přímo už k Rozvadovu, tak ta začíná takovým lehkým stoupáním. Přede mnou v pravém kamion, nějakých min. 200m před ním další. I Berlingo nebohé začal Němec štvát k předjetí toho prvního, takže kamión jede do kopce nějakých 60-70, Berlingo s bídou o 10 víc. Tak předpokládám, že za kamionem uhne, abych jej mohl předjet, i ejhle - Němec s Berlingem zdá se hodlá v levém zůstat ještě dalších 5 minut, než dojede i ten další kamion. Tak jsem se nejprv přiblížil na 2 metry, a když to jako náznak nestačilo, vzal jsem jej prostě zprava. Vzhledem k tomu, že jsem jej do kopce zcela bez problémů a s rezervou předjel s velkou pixlou, co má na dvě tuny váhy pouhých 66kW, tak si asi dovedete představit, jak mu to (ne)jelo - ale i tak se mohl po.... No fuj, jsem já to ale pirát, takhle předjíždět zprava :) ale sám zásadně levý pruh neblokuju, takže když to udělá někdo mně, servítky si neberu.

Jinak co jste tu psali s kamionem, že vás natlačil do svodidel - pokud mi při předjíždění vjede před nos, že se dá jen přibrzdit, nemám problém, klidně ho i pustím, pokud by mě ale někam vyloženě natlačil, nemám naopak problém jej následně zastavit, a patřičně vysvětlit, že mě to poněkud popudilo (a to nikoliv nadávkami...).

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A to já jsem si dneska lehce zaprasil, a ještě k tomu v Německu :) Takhle když jedete od Regensburgu na Rozvadov, odbočíte na tu dálnici co vede přímo už k Rozvadovu, tak ta začíná takovým lehkým stoupáním. Přede mnou v pravém kamion, nějakých min. 200m před ním další. I Berlingo nebohé začal Němec štvát k předjetí toho prvního, takže kamión jede do kopce nějakých 60-70, Berlingo s bídou o 10 víc. Tak předpokládám, že za kamionem uhne, abych jej mohl předjet, i ejhle - Němec s Berlingem zdá se hodlá v levém zůstat ještě dalších 5 minut, než dojede i ten další kamion. Tak jsem se nejprv přiblížil na 2 metry, a když to jako náznak nestačilo, vzal jsem jej prostě zprava.

s 309?:mrk:D

Odesláno

Jo, jasně, 309 má 66kW a dvě tuny :D Tu 309 by mi Němci ani nepustili přes hranice, bych tak tipnul... jo a mimochodem, 309 asi půjde z domu, je na ní zájemce, co by jí potřeboval, tak zas budu bez auta na zimu. I když, už mám zas v pácu jinou hračku, ale neprozradím :)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

No, vzhledem k tomu, že to s čím jezdím většinou stejně dávno není Peugeot :) ale jako druhé auto doma bude buď ta 309, a nebo něco podobného.

309 gti16 :myslim

Odesláno

No tu už jsem taky zvažoval, ale to bych musel nejprv některá auta vypráskat pryč, než bych si to od Bohouše vzal... takže pořád ještě můžeš být rychlejší ;) Jinak ta 309, co mi momentálně doma trochu přebývá (sice nepřekáží, ale moc využitá není), je obyč. pětidvéřová 1,9D...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...