Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jESTLI TI SVITI ZELENA A ZAROVEN CERVENA ZADAVAS SPATNY KOD JESTLI NEZNAS SPRAVNEJ KOD TAK TE TO BUDE STAT 20000KČ PROTOZE MUSI VYMENIT RIDICI JEDNOTKA TAK MI TO REKLI V SERVISE PEUGEOT ALE DELAJI TO NEJACI BORCI ZE SE TO VYMAZE A NAHRAJE ZNOVU S NOVYM KODEM A CHCOU ZA TO ASI 2000KČ TAK MAS NAD CIM PREMYSLET AHOJ

Odesláno
Původně zaslal: Chosé

jESTLI TI SVITI ZELENA A ZAROVEN CERVENA ZADAVAS SPATNY KOD JESTLI NEZNAS SPRAVNEJ KOD TAK TE TO BUDE STAT 20000KČ PROTOZE MUSI VYMENIT RIDICI JEDNOTKA TAK MI TO REKLI V SERVISE PEUGEOT ALE DELAJI TO NEJACI BORCI ZE SE TO VYMAZE A NAHRAJE ZNOVU S NOVYM KODEM A CHCOU ZA TO ASI 2000KČ TAK MAS NAD CIM PREMYSLET AHOJ

a ty víš oněkom kdo to zprovozní,nebo-li odkóóóduje

Odesláno

Zkus dát hledání, ale mám takovej pocit že tady někdo (možná že zrovna Vector) tady přesně popisoval co je potřeba v tý EPROMce změnit. Už je to ale strašně dávno (víc jak rok). Pak už jen sehnat někoho kdo to dokáže udělat. :papa

Tak jsem to našel. :papa

[upravil dne 27/9/07 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Zkus dát hledání, ale mám takovej pocit že tady někdo (možná že zrovna Vector) tady přesně popisoval co je potřeba v tý EPROMce změnit. Už je to ale strašně dávno (víc jak rok). Pak už jen sehnat někoho kdo to dokáže udělat. :papa

já jsem volal ,zatim nemá ten přístroj a kabel a řikal že to stou kalkulačkou ještě prý nedělal .Aspoň co já jsem pochopil.Nevíš jestli je možná stejná řídící jednotka se stejným 10 číslem.V peugeotu mi řekli že ne.Tak nevim co si otom mam myslet.Už ji mam zatim zamluvenou,prý je to číslo schodné podle mého.Tak nevim kdo teď řika pravdu.:(:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: vasek1

Původně zaslal: Dave_k

já jsem volal ,zatim nemá ten přístroj a kabel a řikal že to stou kalkulačkou ještě prý nedělal .Aspoň co já jsem pochopil.Nevíš jestli je možná stejná řídící jednotka se stejným 10 číslem.V peugeotu mi řekli že ne.Tak nevim co si otom mam myslet.Už ji mam zatim zamluvenou,prý je to číslo schodné podle mého.Tak nevim kdo teď řika pravdu.:(:(:(:(

tak jsem to přečetl ,ale nevim kdo mi to sté řídící jednotky přečte.Dal mi kontak na jednu firmu za prahou .Tak tam zkusim zavolat,ale musí to jít přece i jinak.:(:(:(:(

Odesláno

No sice je to takový méně pravděpodobný ale pomoct by mohli, zkus kontaktovat tuhle firmu jestli by nebyli ochotný sdělit kdo pracuje s VAG Comanderem, ten je potřeba na přečtení kódu z EEPROM. Oni ten program prodávají tak by měli vědět kdo ho má, ale těžko říct jestli ti to mužou říct, třeba by mohli, kdyby chtěli, oslovit tu firmu sami a dát jim kontakt na tebe

Programování řídících jednotek se používá zejména pro přečtení nebo zápis hodnot ze sériové EEPROM, kde je uložena hodnota počítadla ujeté vzdálenosti, přístupové údaje pro přizůsobování nových klíču a řídících jednotek, konfigurační udaje apod... K přístupu do paměti EEPROM slouží program VAG Commander.

Adresa: http://www.auto-diagnostika.cz/?p=productsList&iCategory=6&sName=-TACHO,-IMMO,-AUTOKL%CD%C8E

[upravil dne 27/9/07 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No sice je to takový méně pravděpodobný ale pomoct by mohli, zkus kontaktovat tuhle firmu jestli by nebyli ochotný sdělit kdo pracuje s VAG Comanderem, ten je potřeba na přečtení kódu z EEPROM. Oni ten program prodávají tak by měli vědět kdo ho má, ale těžko říct jestli ti to mužou říct, třeba by mohli, kdyby chtěli, oslovit tu firmu sami a dát jim kontakt na tebe

Programování řídících jednotek se používá zejména pro přečtení nebo zápis hodnot ze sériové EEPROM, kde je uložena hodnota počítadla ujeté vzdálenosti, přístupové údaje pro přizůsobování nových klíču a řídících jednotek, konfigurační udaje apod... K přístupu do paměti EEPROM slouží program VAG Commander.

Adresa: http://www.auto-diagnostika.cz/?p=productsList&iCategory=6&sName=-TACHO,-IMMO,-AUTOKL%CD%C8E

to je asi prodejna jenom na ten počítač,nebo se mílim

Odesláno

No vždyť píšu že prodávají ten program. Ale mohli by vědět kontakt na firmu která s tím programem pracuje, a tím by ti pomohli, stačilo by kdyby ti na tu firmu dali kontakt;) No ale ted koukám jestli to není jen pro koncern VW:(, ale diagnostiku pro Peugeot prodávají taky, já bych to zkusil

Odesláno

No vždyť píšu že prodávají ten program. Ale mohli by vědět kontakt na firmu která s tím programem pracuje, a tím by ti pomohli, stačilo by kdyby ti na tu firmu dali kontakt;)

to jedobrej nápad.Já to nepochopil.Já má také dvě adresy www.t-expert.cz koukni na to napiš.

Odesláno

No tihle to přímo dělají -

Peugeot / Citroen

- zjištění kódu klávesnicového imobilizéru

- zjištění / nastavení kódu login z jednotky imobilizéru

- zjištění / nastavení kódu login z jednotky motoru

- zjištění / nastavení kódu login v modulu BSI

- přehrání imobilizéru z původní jednotky do jiné

No a cena je taky příjemná-

Imobilizéry

Zjištění kódu login

diagnostikou (pouze koncern VW) - 500,-

z klíče (pouze Renault) - 1000,-

z přístrojové desky - 1000,-

z ŘJ motoru - 1000,-

z ImmoBoxu - 1000,-

z modulu BSI, BCU, UCH - 1500,-

Odesláno

Peugeot / Citroen

Imobilizéry

Zjištění kódu login

z ŘJ motoru - 1000,-

z ImmoBoxu - 1000,-

tak co myslíš .Já tam zkusim zavolat a doufam že to vyjde .Držte palce.

Odesláno

Peugeot / Citroen

Imobilizéry

Zjištění kódu login

z ŘJ motoru - 1000,-

z ImmoBoxu - 1000,-

tak co myslíš .Já tam zkusim zavolat a doufam že to vyjde .Držte palce.

Zkus to, mužeš jedině ušetřit za jinou jednotku, nic se tím asi zkazit nedá
Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

a kde alebo aky typ ma imobilizeru ma 406 coupe?nikde ziadny kod nezadavam a kluc od auta mam taky ako je sfoteny na prvej strane tohto vlakna

Máš imobilizer v klíči;)

post-0-14109596588589_thumb.jpg

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

a kde alebo aky typ ma imobilizeru ma 406 coupe?nikde ziadny kod nezadavam a kluc od auta mam taky ako je sfoteny na prvej strane tohto vlakna

Máš imobilizer v klíči;)

som si myslel ale uz ste ma tak s tymi tlacitkami vylakali ze som v to prestal dufat.:D dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...