Ferry Odesláno 14. říjen 2007 Odesláno 14. říjen 2007 Původně zaslal: Honzin A Ferry bylo to obroušení okem znát? Já tam mám taky závislost na teplotě, tak jsem taky usuzoval na elektroniku toho čidla, ale jak Tě tak poslouchám... no obrouseni bylo znat az po otreni oleje a fakt dukladnem prohlidnuti, na prvni pohled kdyz jsem to vyndal z prevodovky tak jsem to nepoznal, dokonce jsem tam to ozubene kolecko vratil s novym cidlem a pak se divil ze mi to dela i po vymene jinyho cidla co jsem sehnal na vrakaci za 500 Citovat
Burisek Odesláno 16. říjen 2007 Odesláno 16. říjen 2007 Původně zaslal: MUF Ahoj, taky mám problém s tachometrem. Rafička vystřeluje jak o závod a kilometry to taky neukazuje. Jde o špatné čidlo na převodovce. Na Peugeota 406 2.1 td stojí 2700kč, tak buď nějakej vrakáč, nebo sáhnout hluboko do kapsy.... To bych nedělal,vyzkoušej jiný tachometr nebo jinou tu elektronickou krabičku ( černá u spolujezdce ) ! Tu bych zkusil nejdřív,mě se například ukazatel kilometrů rozběhl až po jiné krabičce,sehnal jsem jí v Jesenici u Prahy,a pak bych laboroval dál,já například sháním jinej tachometr,ten bude asi v háji ! Citovat
golias Odesláno 19. říjen 2007 Odesláno 19. říjen 2007 No já jsem kupoval cely budíky za 2000.-- na vrakáču a dělají to prej hodne Sagemy, ale koupil jsem ten samej ajde to tak nevim. Nevýhoda je že má najeto 270000.-- Neví někdo jak to nechat stočit? Citovat
ondrej09 Odesláno 20. říjen 2007 Odesláno 20. říjen 2007 Ahojte, co sa tachometru tyka, som to uz vzdal, auto mam uz cez pol roka ale tachometer sa mi opravit nepodarilo. - prepajkovanie ticiek - zacal ist otackomer, tachometer ako kedy sa mu chcelo - vymena ozubeneho kolecka - ziadna zmena, povodne vyzeralo ok - vymena cidla na prevodovke - ziadna zmena - znou prepajkovanie ticiek - vzdal som to serem ho, ale az mi niekto da radu ako to odsranit poslem dotycnemu pietikylo, s tym ze uz to bude funkce - Kupim cele budiky PONUKNKITE Francuz je uzasny tachometer ma sere vysostne Citovat
Dave_k Odesláno 20. říjen 2007 Odesláno 20. říjen 2007 Původně zaslal: golias No já jsem kupoval cely budíky za 2000.-- na vrakáču a dělají to prej hodne Sagemy, ale koupil jsem ten samej ajde to tak nevim. Nevýhoda je že má najeto 270000.-- Neví někdo jak to nechat stočit? Pokud máš starej model tak stačí v budíkách přehodit celou tu krabičku s displejem na počítání km. Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2007 Odesláno 20. říjen 2007 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: golias No já jsem kupoval cely budíky za 2000.-- na vrakáču a dělají to prej hodne Sagemy, ale koupil jsem ten samej ajde to tak nevim. Nevýhoda je že má najeto 270000.-- Neví někdo jak to nechat stočit? Pokud máš starej model tak stačí v budíkách přehodit celou tu krabičku s displejem na počítání km. omyl nestaci, displej jen zobrazuje, nema v sobe pamet s kilometrama, ta je na zakladni desce budiku, jedine se mrknout do annonce a obvolat inzeraty, je jich tam spousta Citovat
golias Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 No tak to jsem se teda nepodival jak budu mit chvilku tak se mrknu, bo 270000 km je hodně Citovat
Dave_k Odesláno 22. říjen 2007 Odesláno 22. říjen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: golias No já jsem kupoval cely budíky za 2000.-- na vrakáču a dělají to prej hodne Sagemy, ale koupil jsem ten samej ajde to tak nevim. Nevýhoda je že má najeto 270000.-- Neví někdo jak to nechat stočit? Pokud máš starej model tak stačí v budíkách přehodit celou tu krabičku s displejem na počítání km. omyl nestaci, displej jen zobrazuje, nema v sobe pamet s kilometrama, ta je na zakladni desce budiku, jedine se mrknout do annonce a obvolat inzeraty, je jich tam spousta Vidíš a já myslel že to je právě všechno v jednom. Tak se omlovám za mystifikaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.