Dundee Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Je to zvláštní, ale už to nějak není 205:( Ale ta čirá vypadá takhle daleko lépe, než bez úprav vložená do karoserie. Jaká čirá? Já žádnou nevidim:myslim Jediná čirá, kterou vidim, je na Whitetigerově Téčku;) Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: jarajarda Je to zvláštní, ale už to nějak není 205:( Ale ta čirá vypadá takhle daleko lépe, než bez úprav vložená do karoserie. Jaká čirá? Já žádnou nevidim:myslim Jediná čirá, kterou vidim, je na Whitetigerově Téčku;) Myslím obrázek v příspěvku 25.1. 14:13 Whitetiger. Čirá/čočky. Citovat
Vopičí Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: gogogo Mám ho na ponku:) Aha, tak to jo, to chválím:D, taky se chystám na něco podobného;):papa Citovat
MatrixChose Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Proste jsem to nevydrzel a musel ty kola zkusit Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 to Matrix: Jojo, to důvěrně znám, před zimou jsem si koupil nový ALU a musel jsem je tam dát aspoň na tejden pro ten pocit...:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda to Matrix: Jojo, to důvěrně znám, před zimou jsem si koupil nový ALU a musel jsem je tam dát aspoň na tejden pro ten pocit...:D:D Ja se na ne doma fakt uz nemohl koukat, to samy s alarmem, valel se tady doma a ja nemel kde. A nakonec mi to nedalo a prekopal jsem celou garaz (nepouziva se a je zahazena vsim moznym) abych si tam mohl zajet. Vrata jsem stejne nezavrel pze mi koukala trochu p*del, ale to me uz tolik nezajimalo. Proste jsem musel :D Citovat
Dundee Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Myslím obrázek v příspěvku 25.1. 14:13 Whitetiger. Čirá/čočky. Ano, Whitetiger ale nemá 205, nýbrž 405 T16;) Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: jarajarda Myslím obrázek v příspěvku 25.1. 14:13 Whitetiger. Čirá/čočky. Ano, Whitetiger ale nemá 205, nýbrž 405 T16;) Aaaaa, krutý omyl, kouknul jsem na fotku výše, gogogo s 205 a spojil si to s tou druhou co je ale whitetigera... Tak to se omlouvám za blud, vůbec jsem z tý fotky nepoznal že je to 405, jak je to ve tmě Myslel jsem že je to 205 s čirou, jinou maskou a spojlerem:D:D:D Citovat
Whitetiger Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 no ospravedlnenie sa prijíma. To foto som robil len tak na rýchlo a po tme. ked budu lepsie foto tak ich tu dám. Citovat
Stifler Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Whitetiger no ospravedlnenie sa prijíma. To foto som robil len tak na rýchlo a po tme. ked budu lepsie foto tak ich tu dám. Dej sem fotky ze všech stran. Vypadá to fakt velice povedeně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Whitetiger umyjem ho, vylestím a dam. my chcem ale vidět tvoje auto:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Whitetiger umyjem ho, vylestím a dam. my chcem ale vidět tvoje auto:D Petre...je sice po 22h ale.......................:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Whitetiger umyjem ho, vylestím a dam. my chcem ale vidět tvoje auto:D Petre...je sice po 22h ale.......................:D on si začal:D aty , jako malej Jarda , rejpale:D Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Whitetiger umyjem ho, vylestím a dam. my chcem ale vidět tvoje auto:D Petre...je sice po 22h ale.......................:D on si začal:D aty , jako malej Jarda , rejpale:D Hele hele, to že máš větší auto neznamená že seš automaticky větší:D Tak jakýpak malej:D Citovat
jarajarda Odesláno 27. leden 2008 Odesláno 27. leden 2008 to Linkisek: Hel to je provokace, 2x Indiana:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.