peugeotkovic Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Rossík z dneška [upravil dne 17.6.2008 Rossík] [upravil dne 17.6.2008 Rossík] a tam to bílé za plotečkem je co..? Citovat
Rossík Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Rossík z dneška [upravil dne 17.6.2008 Rossík] [upravil dne 17.6.2008 Rossík] a tam to bílé za plotečkem je co..? Opel Kadett D 2.Oi r.v. 1981 Citovat
Stifler Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Marlin juchu, nove brzdy a xenony :mrk Krása. Jen tak dál.... Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Tak taky přidám pár fotek mého denního přibližovadla Takhle auto vypadalo, když jej v lednu kupoval kamarád Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Bohužel následoval sled nešťastných událostí, kdy bylo auto bourané 2x na předek. Kamarád řekl, že už na něj kašle a opravovat jej nechtěl, tak se koncem května dostalo ke mě (bohuž foto zbořeného auta nemán) Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Dva víkendy práce, trochu poklepat porovnat, aby to jakš takš sedělo (nejsem klempář) ale bohužel předek byl hejblej dost a do naprosté rovinky se mi to zatím dostat nepodařilo. Citovat
Maverick Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Ještě to chce vyměnit přední i zadní nárazník, dorovnat karoserii, vyměnit zadní dveře a auto půjde snad komplet do laku do černo-červené kobinace Citovat
Stifler Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Dva víkendy práce, trochu poklepat porovnat, aby to jakš takš sedělo (nejsem klempář) ale bohužel předek byl hejblej dost a do naprosté rovinky se mi to zatím dostat nepodařilo. Vypadá dobře. Má se čile k světu, ty drobnosti ještě doladíš a je to o.k. Citovat
Dundee Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Nojmi: Nevím proč, ale z tvého vozu mám velice smíšené pocity... P.S.: A není to tím, že jsem viděl ty ostatní fotky;) Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Původně zaslal: Nojmi mně se líbí ta fotka jako taková (ta první) modré nebíčko..odlesk v kapotě vozu..nikde ani živáčka.. Jako někde na dovolené u moře v pravé poledne,když jsou všichni před sluncem schovaní..no má to něco do sebe:super:) [upravil dne 26.6.2008 peugeotkovic] Citovat
vix Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Marline, že budeš dávat Xeny na svého veterána... tfuj, jak hluboko jsi klesl ... Citovat
Marlin Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: vix Marline, že budeš dávat Xeny na svého veterána... tfuj, jak hluboko jsi klesl ... kdybyjsi s tim jel v noci,t ak by jsi je dal taky Citovat
jarajarda Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: vix Marline, že budeš dávat Xeny na svého veterána... tfuj, jak hluboko jsi klesl ... kdybyjsi s tim jel v noci,t ak by jsi je dal taky Moje řeč kolego:D Ale do VAZe je nedáááám:aut Citovat
jarajarda Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: Dundee Nojmi: Nevím proč, ale z tvého vozu mám velice smíšené pocity... P.S.: A není to tím, že jsem viděl ty ostatní fotky;) Mno, každému se líbí něco jiného a nemůžu jinak než s Tebou souhlasit Dane.. Trochu to zrtácí právě tu osobitost, kterou 406 má a je to takové naroubování dvou modelů v jeden.. P.S. je to jen můj názor, někomu se standartní auta holt nelíbí a každý má právo si s ním dělat, co uzná za vhodné. [upravil dne 27/6/08 jarajarda] Citovat
sochy Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Chce to tu fotky zase našich 205tek, moje 1.4 winner Citovat
renm Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: Mefisto86 auto půjde snad komplet do laku do černo-červené kobinace chudák garros:myslim ale co už, jinak vypadá docela pěkně, když mi living ukazoval foto tak to bylo tak na díly:D Citovat
Maverick Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Mefisto86 auto půjde snad komplet do laku do černo-červené kobinace chudák garros:myslim ale co už, jinak vypadá docela pěkně, když mi living ukazoval foto tak to bylo tak na díly:D Myslíš chudák kvůli té barevné kobinace, nebo kvůli tomu jak ho living zřídil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.