Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VIN kod.....

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny.

Muzete me nekdo poradit jak muzu rozlustit VIN kod me 106-ky? Existuje treba nejaky vyhledavac, kde zadam VIN a vyskoci me o autu vse?

Diky

Odesláno
Původně zaslal: ladak

Snad nejlepší a pouze za zaregistrování jsou informace o konkrétním autě dostupné na http://public.servicebox.peugeot.com/ . Zadáš VIN a vyběhne přímo tvoje auto i se základními výrobními údaji. Je tam i volba jazyka, čeština je také. Ale jen částečně, některé části jsou ve francouzštině.

Přesně tak! Servisbox je super věc hlavně když hledáš katalogový čísla a podobně a máš zadaný VIN neukáže ti to nic navíc než to co máš na autí..:super

Ale aby ti fungoval musíš v prohlížeči povolit vyskakovací okna ;)

[upravil dne 11.9.07 stalmik]

Odesláno

Asi tomu nějak nerozumim. Zaregistroval jsem se tam, přihlásil se, ale nikam se nedostanu. Píše mi to pořád: Vítejte na serveru Service Box pro nezávislé operátory

Jste na stránkáchService Box pro nezávislé operátory.Tato aplikace umožňuje přístup k dokumentaci výrobce. Jakmile se zaregistrujete, budete moci konzultovat všechny služby v nabídce vlevo 'Bezplatné služby'. Pro konzultování technické dokumentace ('Předplacené služby') je však třeba zakoupit předplatné, klikněte laskavě na záložku 'Předplatit si' Co dělám špatně?

Odesláno
Původně zaslal: Falken

Asi tomu nějak nerozumim. Zaregistroval jsem se tam, přihlásil se, ale nikam se nedostanu. Píše mi to pořád: Vítejte na serveru Service Box pro nezávislé operátory

Jste na stránkáchService Box pro nezávislé operátory.Tato aplikace umožňuje přístup k dokumentaci výrobce. Jakmile se zaregistrujete, budete moci konzultovat všechny služby v nabídce vlevo 'Bezplatné služby'. Pro konzultování technické dokumentace ('Předplacené služby') je však třeba zakoupit předplatné, klikněte laskavě na záložku 'Předplatit si' Co dělám špatně?

Musíš mít povolený vyskakovací okna.. A vypnout všechen externí software. Konkrétně funkci POP-UP Blocker.. Ale nejdřív povolit v přehrávači..

Odesláno
Původně zaslal: Falken

:D Jo tomu uplně rozumim. Okna na mě skáčou pořád :D No nic tak já to jdu nějak zkusit, i když nevim o co jde.

no když povolíš ty okna to vyskakování tak po kliknutí na link v menu Náhradní díly vyskočí okno a tam už si vybereš ;)

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Service box je zdarma?

je tam sekce zdarma a sekce placena, nemusis se bat ze se omylem dostanes do placene sekce, bez predplaceneho kreditu te to tam nepusti

zaregistruj se a vyzkousej si to, to bude nejlepsi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...