usiusi Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Ahoj, mám 206 1,4 HDI 2003, po velkém lijáku začala svítit kontrolka ABS, a svítí stále. Brzdový pedál je tvrdý,brzdy funkční,ale ABS ne,kapalina v pořádku.Co mám podniknout? Díky za rady. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. září 2007 Odesláno 7. září 2007 Původně zaslal: usiusi Ahoj, mám 206 1,4 HDI 2003, po velkém lijáku začala svítit kontrolka ABS, a svítí stále. Brzdový pedál je tvrdý,brzdy funkční,ale ABS ne,kapalina v pořádku.Co mám podniknout? Díky za rady. nevim odkud jsi ale my ted v Praze a okoli zaznamenaly par kradeži abs čidel ze zadnich brzd , je to jen na jednom sroubku , vim minimalne o čtyřech 206 tkách. jinak by to mohlo byt vadne cidlo abs , chce to zajet na diagnostiku, nemusi to byt u konsesionaře pač tohle zvladne i obyč uni diagnostika Citovat
Přema Odesláno 8. září 2007 Odesláno 8. září 2007 Svítí ti všechny žárovky na brzdových světlech...???? I to může rožnout ABS. Kámoš dal dozadu diodové žárovky a okamžitě se mu rožlo ABS,má to menší odběr proudu tak proto a se špatnou žárovkou je to to samé.... Citovat
MrVain Odesláno 10. září 2007 Odesláno 10. září 2007 skus pozriet ABS čidla na kolesach a vyčistiť ich,ak sa tam dostala voda pripade nečistoty po daždi,pripadne konektory na čidlach Citovat
usiusi Odesláno 10. září 2007 Autor Odesláno 10. září 2007 Vyzkouším všechno,jak mi radíte a pak napíšu,jak to dopadlo. Citovat
mora Odesláno 11. září 2007 Odesláno 11. září 2007 Tak to mame asi stejny problem akorat ja na 407. a taky to bylo po velkym lijaku a ted to dela porad.dneska jsem dal auto do servisu tak uvidime co na to reknou a kolik to bude stat. Citovat
Alek Odesláno 11. září 2007 Odesláno 11. září 2007 ABS se rozsvítí i při vadném čidle/kontaktu brzdových světel u pedálu....u některých modelů jsou 2 konektory na jednou čidle...jeden konektro pro světla a druhý pro ABS..... Citovat
Jantar Odesláno 20. září 2007 Odesláno 20. září 2007 ahoj, me to u 405 udelalo take po desti. Stacilo chcipnout motor a znovu nastartovat a uz se znovu nerozsvitilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.