Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem v Modricich u toho noveho duchodaku asi potkal odee-ho? Porad jsem si rikal ze tu 106 od nekud znam a pak se me vybavil ten avatar tady na foru :D mimo jine moc hezka 106 az na to kridlo na vratech

Odesláno

Žide! :grr:D To křídlo tam bylo od blbouna co to měl předemnou a celolak je zatím plán do budoucna, takže se to bojím sundat. Momentálně to používám jako parkovištní identifikátor-třebaq u hypru už se mi to mnohokrát osvědčilo, akorát si musím vždycky kousek povyskočit, páč to auto je tak nízký, že je schovaný ikdyž stojí za skateboardem:D Cos dělal v Modřicách?

[upravil dne 7/11/12 17:03 od odee]

Odesláno

flakal se, byl jsem v nařadi EXTE a pak to vzal modricema do obchodaku. Ale musim rict ze auto je fakt neprehlednutelny. Za to me v te me sede ibize nepozna ani vlastni matka :D

Odesláno

Já sem si říkal, že sem nepotkal žádnýho zajímavýho Puga ráno tam v tech místech:D A teď čtu v podpise, že se Pug vydal do věčných ropných lovišť, tak to opožděně přeju upřímnou soustrast..

Odesláno

dneska jsem kolem devatý viděl v chýni tmavě modrou 807 s velkejma stříbrnejma lebkama na bocích, vim ze jsem ji videl na profilovce, ale čí je si fakt nevybavim.

Odesláno

Jééj Tomajdo, že si nepřišel nebo o sobě nějako nedal vědět :myslim

Mohli jsme někde bokem hodit kec, měl jsem čas :nevim

[upravil dne 9/11/12 22:22 od ChouLu]

Odesláno

no právě já byl na otočku v Brně tak jsem se ještě chtěl stavit natankovat a ty zrovna když já jsem přijel tak si zrovna odjížděl :( pak už jsem valil zpátky na Prahu tak snad někdy příště :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...