Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Dnes jsem potkal na křižovatce Toužimská-Beranových asi okolo 15:05 klubáka. Byla to černá 407 coupe. Vyjížděla z LETOVA.;);)

Nebýt to kupé tak to jsem já :)

Odesláno

Já potkal v PA a NE na trase Praha - Ziar nad Hronom a zpět asi miliardu peugeotů. Pár jich na mě i vesele troubilo a živě gestikulovalo.. :) Opět nikdo odsud?

Odesláno

Vcera v 16:20 sjezd z jizni spojka na sporilov a michli , bila tridverova 206 zadni tuning led lampy a bila samolepka klubu www.peugeot.club.com na zadnim okne .uvnitr hezka slecna .:papa

Odesláno

ja vcera potkal nad muzeem grafitove coupe s napisem na viku od kufru DESTINY. A asi o 5 aut driv jsem potkal 807, podle me to byl Plaz, mel to napsany na viku :D

Odesláno

No to mi řekni, jak jsem tě vyděsil ;-) ? Jen pravdu jsem řekl :-) A schválně, kolikrát tě už stavěl Passat ;-) ?

[Edited on 17/3/13 20:16 by Krt€K]

Odesláno

No to byl záměr ;-) přece se hned neprásknu, když je malá pravděpodobnost, že mě poznáš ;-) A hele, kdybych s tím jezdil jen já, tak bych jí tam klidně dal :-D

Odesláno

Krtek takle po praze válčí? :D Do PHY bez nálepek a jakejkoliv identifikačních znaků :D A to jsem z vánočního srazu měl přes Prahu i vlaječku :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...