Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, tak barva by seděla, více detailů (kola, apod) jsem si nevšiml..jinak tu potkávám hodně peugeoťáků, ale samolepku nemá žádný (tak jako já :myslim)

Odesláno

Na Praze 3 Žižkov jsem potkal krásnou bílou 405 s bílýma nárazníkama, na kufru nálepka Gutmann Tuning. Přední nárazník Gutmann(mlha+dálka nebyl) moc jsem ho neprohlížel, jen sem projížděl kolem:-)

Odesláno

\"Petr: Tak jsem dnes udelal alpince prepadovku v praci a ona potvurka mela volno.byli tam jen dve bukvicky v ruzovouckych trickach :D\"

hele, ne každý v růžovém triku je bukvice... někteří to musí nosit jako pracovní trika :D

\"Elton: Tu jsem přepadl několikrát a nikdy nebyla v práci.\"

Eltone co jsi psal tak ses zastavil jen jednou a v práci jsem byla, akorát ses nezeptal a nebo mě nepoznal :P

takže pro příště PŘEPADOVKY HLÁSIT PŘEDEM :D

Odesláno

MirekCC: no v Havířově za labužníkem parkuji často :D dneska jsem tam stál taky :D ale fotku si mi smáznul dřív než jsem se na ni stačil podívat :D

Odesláno

dnes asi v 18:00 spatřena 406ka sedan (červená vínovka) s klubovou nálepkou na víku kufra v pravém rohu u sportovní haly na Dubině...kdopak to byl? :myslim

[Edited on 3/7/12 18:16 by KingSpade]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...