Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

negrbob: :) jo takhleee :) ja koukal, ze mas mas v popisu 307, tak jsem to ted nepobral. jinak auticko mas uzasny :D me uplne strasne fascinovalo, ze jsem se nemohl divat na cestu :)

Odesláno
Zhruba tak měsíc potkávám v Jihlavě stříbrnou pětidvéřovou 106, na hlínách s třídírou a dneska koukám, klubová sámoška na zadní dveřích v trojúhelníku.... nemáte někdo tucha, co je to za člena ? :)
stribrna 106... to bude bratranek.to je peklo to auto :)
Odesláno

No na 1.1 to bylo zajímavý, ale na ježdění to moc nebylo, vevnitř by ti po 20km praskla hlava :D Jinak aktuálně stejně nejezdí protže tomu doopravdy praskla hlava :( mohli by sme dát někdy scuka někde v ji

Odesláno
Možná to mohla být i Goldinka

to sme mohli být klidně oba :D ale čas by odpovídal jen vectorovi :))

[upravil dne 20/5/12 20:56 od Goldinka]

Odesláno

dneska po domluvě se Stibtem sraz na Qčku(benzinka v modřanech) na wapce, najednou přijel i strejda kopec a gronholm, pak přesun na \"minisraz\" kluků z Tuningu průhonice, kde jsme se pokochali vkusem i nevkusem

Odesláno

jj, pruhonice jsou husty, nekteri frajeri, co tam jezdej s tema skopkama jsou fakt kruty :D

Odesláno
to sme mohli být klidně oba :D ale čas by odpovídal jen vectorovi :))

Minulý týden asi dvakrát kolem deváté asi už nevím přesně :papa

[upravil dne 21/5/12 11:59 od Regan]

Odesláno

nevim me se Tuning srazik celkem libil nektery auta moc fajn a lidi mi prisli v pohode, nic nenormalniho .... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...