MirasCC Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Použití chromu je hodně o vkusu. Pěknýmu interiéru většinou chromový doplňky pomůžou, zatímco na exteriéru podle mýho moc chromu spíš škodí. Do zrcátek bych nešel, to už je moc velká plocha, děsně to svítí - nee. Ale za prahy pochvala - věc pekná i praktická. Citovat
myryn Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Původně zaslal: Tommy306 mě se to taky líbí...víc chromu a už by to bylo přeplácaný...takhle je to podle mně tak akorát;) Je to skvělý, ale jak říkají jiní - ještě trochu "Cr" a všechno osazenstvo tvýho vozu bude muset jezdit pouze ve slunečních brýlích. Jinak nic ve zlým. Citovat
Pata Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 zrcatka taky nemusim, ale jinak parada :mrk:mrk Citovat
Fusion Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 Přema: omlouvám se ale bije to do očí už několik příspěvků: ty jsi já jsem on/ona je oni jsou vy jste Dej SI pivo. (sobě) On se pokadil. (nelze napsat JSE, neexituje). Btw: patvar "jšes" neexistuje. Ty jsi --- ty "seš" je jihomoravština a nelze tam dávat j-. Stejně tak já "jsu" je totální blbost. Buď písu Já jsem.. nebo já sem (se dá pochopit).. popř. správně já jsem.. Fakt se omlouvám, já ač lingvista nerad tyto věci opravuju ale tohle je příliš do očí bijící. (Nějaký to téma o čestině tu už bylo) Chrom - je to pěkný ale mě by zajímala cena. Co jsem zjišťoval tak 1000 za litý kolo... ve zbrojovce všechno za láhev dobrýho pití (alespoň v Brně). Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 tak to je škoda že tu nemame někoho original od Jablunkova, páč to by JSI se asi pokakal:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. září 2007 Odesláno 3. září 2007 taky jsem premyslel o chromovani, ale kdyz vidim ty prachy, tak se na to asi vykaslu, pri mnozstvi dilu co bych chtel pochromovat, tak bych se asi nedoplatil. Citovat
Přema Odesláno 4. září 2007 Autor Odesláno 4. září 2007 Původně zaslal: Fusion Přema: omlouvám se ale bije to do očí už několik příspěvků: ty jsi já jsem on/ona je oni jsou vy jste Dej SI pivo. (sobě) On se pokadil. (nelze napsat JSE, neexituje). Btw: patvar "jšes" neexistuje. Ty jsi --- ty "seš" je jihomoravština a nelze tam dávat j-. Stejně tak já "jsu" je totální blbost. Buď písu Já jsem.. nebo já sem (se dá pochopit).. popř. správně já jsem.. Fakt se omlouvám, já ač lingvista nerad tyto věci opravuju ale tohle je příliš do očí bijící. (Nějaký to téma o čestině tu už bylo) Chrom - je to pěkný ale mě by zajímala cena. Co jsem zjišťoval tak 1000 za litý kolo... ve zbrojovce všechno za láhev dobrýho pití (alespoň v Brně). Nejsi náhodou učitel češtiny??????:myslim Jo a kolo je s kovu a ten je levnejší na pochromování,zeptej se na plast u budeš se divit......:o Citovat
vitin Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 To nevypadá špatně, mně se naopak líbí i ty zrcátka. Můj kluk dělá ve fabrice kde se chromují vodovodní baterie, tak bych mohl mít nachromované celé auto za flašku. To si dělám srandu, ale do těch zrcátek asi půjdu taky. Citovat
mifa Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Pěkný,moc pěkný,do zrcátek bych nešel,ale není to moje autí,takže házet kamenem nebudu:super Citovat
Aluška Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Moc pěkné , až na ty zrcátka, to mi připadá už moc . Citovat
Přema Odesláno 5. září 2007 Autor Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: petr307 je to super, az na lingvistu... Co je lingvinista?????:myslim:myslim Citovat
petr307 Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Fusion Přema: omlouvám se ale bije to do očí už několik příspěvků: ty jsi já jsem on/ona je oni jsou vy jste Dej SI pivo. (sobě) On se pokadil. (nelze napsat JSE, neexituje). Btw: patvar "jšes" neexistuje. Ty jsi --- ty "seš" je jihomoravština a nelze tam dávat j-. Stejně tak já "jsu" je totální blbost. Buď písu Já jsem.. nebo já sem (se dá pochopit).. popř. správně já jsem.. Fakt se omlouvám, já ač lingvista nerad tyto věci opravuju ale tohle je příliš do očí bijící. (Nějaký to téma o čestině tu už bylo) Chrom - je to pěkný ale mě by zajímala cena. Co jsem zjišťoval tak 1000 za litý kolo... ve zbrojovce všechno za láhev dobrýho pití (alespoň v Brně). Citovat
Ticcino Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Lingvista není co, ale kdo. Je to jazykovědec. Pravděpodobně narážka na ty češtinářský vysvětlivky... (mj. všimli jste si toho, že jsem to nebyl JÁ, kdo do toho ryl ?) Citovat
Ticcino Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Fusion Btw: patvar "jšes" neexistuje. No, to máš pravdu. Ono se to i těžko vyslovuje... Citovat
bigosak Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Ticcino Původně zaslal: Fusion Btw: patvar "jšes" neexistuje. No, to máš pravdu. Ono se to i těžko vyslovuje... Lepší je " JSEŠ" to je lepčí na výslovnost, že jo....... Citovat
Přema Odesláno 5. září 2007 Autor Odesláno 5. září 2007 Původně zaslal: Ticcino Lingvista není co, ale kdo. Je to jazykovědec. Pravděpodobně narážka na ty češtinářský vysvětlivky... (mj. všimli jste si toho, že jsem to nebyl JÁ, kdo do toho ryl ?) AHA.....:mrk:mrk Citovat
boltn 406 Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 fakt super. vypadáto dost dobře :super:super:super Citovat
PaloLM Odesláno 5. září 2007 Odesláno 5. září 2007 chlapi to je asi tak isto ako keď sa rozpráva originál východniar so záhorákom, to by ste otvárali oči.............., ale aj tak si všetci rozumieme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.