Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Použití chromu je hodně o vkusu. Pěknýmu interiéru většinou chromový doplňky pomůžou, zatímco na exteriéru podle mýho moc chromu spíš škodí. Do zrcátek bych nešel, to už je moc velká plocha, děsně to svítí - nee.

Ale za prahy pochvala - věc pekná i praktická.

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

mě se to taky líbí...víc chromu a už by to bylo přeplácaný...takhle je to podle mně tak akorát;)

Je to skvělý, ale jak říkají jiní - ještě trochu "Cr" a všechno osazenstvo tvýho vozu bude muset jezdit pouze ve slunečních brýlích.

Jinak nic ve zlým.

Odesláno

Přema:

omlouvám se ale bije to do očí už několik příspěvků:

ty jsi

já jsem

on/ona je

oni jsou

vy jste

Dej SI pivo. (sobě)

On se pokadil. (nelze napsat JSE, neexituje).

Btw: patvar "jšes" neexistuje. Ty jsi --- ty "seš" je jihomoravština a nelze tam dávat j-.

Stejně tak já "jsu" je totální blbost. Buď písu Já jsem.. nebo já sem (se dá pochopit).. popř. správně já jsem..

Fakt se omlouvám, já ač lingvista nerad tyto věci opravuju ale tohle je příliš do očí bijící. (Nějaký to téma o čestině tu už bylo)

Chrom - je to pěkný ale mě by zajímala cena.

Co jsem zjišťoval tak 1000 za litý kolo... ve zbrojovce všechno za láhev dobrýho pití (alespoň v Brně).

Odesláno

taky jsem premyslel o chromovani, ale kdyz vidim ty prachy, tak se na to asi vykaslu, pri mnozstvi dilu co bych chtel pochromovat, tak bych se asi nedoplatil. :(

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Přema:

ty jsi

já jsem

on/ona je

oni jsou

vy jste

Dej SI pivo. (sobě)

Btw: patvar "jšes" neexistuje. Ty jsi --- ty "seš" je jihomoravština a nelze tam dávat j-.

Stejně tak já "jsu" je totální blbost. Buď písu Já jsem.. nebo já sem (se dá pochopit).. popř. správně já jsem..

Fakt se omlouvám, já ač lingvista nerad tyto věci opravuju ale tohle je příliš do očí bijící. (Nějaký to téma o čestině tu už bylo)

Co jsem zjišťoval tak 1000 za litý kolo... ve zbrojovce všechno za láhev dobrýho pití (alespoň v Brně).

Nejsi náhodou učitel češtiny??????:myslim:myslim

Jo a kolo je s kovu a ten je levnejší na pochromování,zeptej se na plast u budeš se divit......:o:o

Odesláno

To nevypadá špatně, mně se naopak líbí i ty zrcátka. Můj kluk dělá ve fabrice kde se chromují vodovodní baterie, tak bych mohl mít nachromované celé auto za flašku. :super To si dělám srandu, ale do těch zrcátek asi půjdu taky.

Odesláno

Přema:

ty jsi

já jsem

on/ona je

oni jsou

vy jste

Dej SI pivo. (sobě)

:)

Odesláno

Lingvista není co, ale kdo.

Je to jazykovědec. Pravděpodobně narážka na ty češtinářský vysvětlivky... (mj. všimli jste si toho, že jsem to nebyl JÁ, kdo do toho ryl :) ?)

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Btw: patvar "jšes" neexistuje.

No, to máš pravdu. Ono se to i těžko vyslovuje... :)

Lepší je " JSEŠ" to je lepčí na výslovnost, že jo.......

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Lingvista není co, ale kdo.

Je to jazykovědec. Pravděpodobně narážka na ty češtinářský vysvětlivky... (mj. všimli jste si toho, že jsem to nebyl JÁ, kdo do toho ryl :) ?)

AHA.....:mrk:mrk:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...