Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim vsetkych.

pozeram inzeraty na 406 coupe a niekde je napisane ze to ma xenony aj pri starsich (97) rocnikoch a niekde nie.

ma kazde coupe xenony alebo nie?boli tam rozne vybavy?

Odesláno

xenony se v 97,98 nenabízely ani za příplatek. Pokud tam jsou, tak jsou dodělávané. Xenony se objevovaly v coupé až později. Alesp.dle brožur o P406Coupé.

Odesláno

Chtěl jsem dát xenony i do svého coupé, ale toto auto svítí velmi dobře, a nepoznal jsem nijak velký rozdíl když jsem řídil Superba, který xenony měl.... tak jsem od toho upustil. Je ale pravda, že xenony mnohem lépe vypadají a řidiči rychleji uhýbají z levého pruhu... takže je to spíš frajeřinka...

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

406 kupé nemala nikdy od výroby xenónové svetlá, ani v príplatkovej verzii.

od akeho rocnika myslis?novsie uz urcite mali.poznam u nas v meste jednu ktora to mala od vyroby.ale je to jeden z poslednych rocnikov

Odesláno

ty nové modely již xenony měly... podívám se do jejich brožurek a napíšu přesně od kdy...

Odesláno

Vychádzam podľa katalógu náhradných dielov na ServiceBoxe kde nikde pri svetlách nie je možné objednať nič, čo by súviselo s xenónovými svetlami na 406 kupé. Ani výbojky, ani trafko, nič...Čo by normálne bolo ak by sa montovali od výroby xenóny.

Odesláno

Vychádzam podľa katalógu náhradných dielov na ServiceBoxe kde nikde pri svetlách nie je možné objednať nič, čo by súviselo s xenónovými svetlami na 406 kupé. Ani výbojky, ani trafko, nič...Čo by normálne bolo ak by sa montovali od výroby xenóny.

hm.to je zvlastne

Odesláno

PEKNE NAŠA UČEBNICA PEKNE NEDAJ SA :super:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: @re

Chtěl jsem dát xenony i do svého coupé, ale toto auto svítí velmi dobře, a nepoznal jsem nijak velký rozdíl když jsem řídil Superba, který xenony měl.... tak jsem od toho upustil. Je ale pravda, že xenony mnohem lépe vypadají a řidiči rychleji uhýbají z levého pruhu... takže je to spíš frajeřinka...

No nevím já mám ve své 406tce bixenony(dodělávané) a žádná obyč žárovka neudělá světlo tak jak xenonová výbojka,tak jse mi moc nezdá že superb s xenonama svítí podobně jak coupé s žárovkama......:mrk:mrk:mrk:myslim

Jo a s tím uhýbáním v lévém pruhu máš pravdu,ted jsem letěl s chorvatska,doslova letěl:D a jde vidět jak něco jede moc rychle a má xenony tak to budí trochu respekt.....

[upravil dne 3-9-07 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

No nevím já mám ve své 406tce bixenony(dodělávané) a žádná obyč žárovka neudělá světlo tak jak xenonová výbojka,tak jse mi moc nezdá že superb s xenonama svítí podobně jak coupé s žárovkama......:mrk:mrk:mrk:myslim

určitě budou xenony svítit lépe, ale když to porovnám, tak ve viditelnosti nevidím markantní rozdíl, abych za to dával 5000kč :P

Odesláno

@re: Přestavbová sada už dneska 5000 nestojí a rozdíly jsou i mezi značkami... Třeba taková Fabie je má dost poupravený, aby neoslňovala - ostatně stačí se podívat, jak oslňuje s halogenama. Nekvalitní skoro rovinná zrcadla v parabolách v kombinaci se zvýšeným palubním napětím nejsou to pravé ořechové.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

od akeho rocnika myslis?novsie uz urcite mali.poznam u nas v meste jednu ktora to mala od vyroby.ale je to jeden z poslednych rocnikov

To coupe co je v Snine je model pred faceliftom(bez tej tlamy). Pridavam foto:

[upravil dne 3/9/07 mi16]

post-0-14109596342856_thumb.jpg

Odesláno

mi 16 - presne tuto som myslel, ale kedy si to fotil?

ja som to videl, teda vsimal si az ked to malo tie prehladne svetla vzadu a neviem ci aj nie iny naraznik vpredu.

uz vtedy mala xenony.tak teraz neviem, ale toto novy rocnik jednoznacne potom nebol.aky to vlastne rocnik bol?

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

mi 16 - presne tuto som myslel, ale kedy si to fotil?

ja som to videl, teda vsimal si az ked to malo tie prehladne svetla vzadu a neviem ci aj nie iny naraznik vpredu.

uz vtedy mala xenony.tak teraz neviem, ale toto novy rocnik jednoznacne potom nebol.aky to vlastne rocnik bol?

Není náhodou jeho.... :)

Odesláno

Bohuzial toto auto neje moje:( Ale je to 3.0 v6 s automatickou prevodovkou. Je to asi maximalna mozna vybava.Interier je v hnedej kozi.

TO jozefsv: auto som fotil 10.6.2005 este ked ho mal prvy majitel v sv(asi budes vedet kto to je) Inak v tomto cupatku som sa raz viezol a je to brutal delo len skoda ze automat:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...