Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ajo... No, tak aspoň do budoucna víme, kde může být zakopán pes...

S rozlišováním velkých/malých písmen jsem se setkal u většiny FTP, ale u HTTP? Asi to maj naschvál...

Odesláno

To Pe.Tr, jo tam registraci taky mám. Adresu .../SpareParts jsem využíval pro rychlé orientační zjišťování cen. Do serviceboxu se musím přihlašovat a párkrát kliknout...

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

To Pe.Tr, jo tam registraci taky mám. Adresu .../SpareParts jsem využíval pro rychlé orientační zjišťování cen. Do serviceboxu se musím přihlašovat a párkrát kliknout...

to maš recht , akorat ja se svou pamětí nemusim bojovat s nazvy dilu popř jejich čisly:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: KoNG

Mě to funguje http://www.peugeot.cz/SpareParts/

no nevim , ale lepši je hledani ND a jejich cen na http://public.servicebox.peugeot.com/

registrace zdarma a je tam vše , manualy , total vše ND , ceny za ně, přislušenství , a technicke info o vašem stroji ,stači zadat jen VIN

Po kliknutí na náhr.díly to nic nedělá... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: KoNG

Mě to funguje http://www.peugeot.cz/SpareParts/

no nevim , ale lepši je hledani ND a jejich cen na http://public.servicebox.peugeot.com/

registrace zdarma a je tam vše , manualy , total vše ND , ceny za ně, přislušenství , a technicke info o vašem stroji ,stači zadat jen VIN

Po kliknutí na náhr.díly to nic nedělá... :myslim

mě to facha , se otevře nove okno kde si zvolis na jake auto chceš ty ND

[upravil dne 26/8/07 Pe.Tr]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Už to zase nějak nefunguje (/SpareParts)

Tak jsem laboroval jak získat cenu na seviceboxu. Postup je asi následující: Naklikám si část auta, až se dostanu k jakýmsi výkresům s tabulkou. Na jednotlivé položky lze kliknout. Respektive dvojkliknout, potom se daná položka přesune do košíku a při kliknutí na detail košíku se zobrazí, kolik co stojí. Možná komplikované, ale funkční...

Odesláno

Jak to že to nejde?

Ale on tam ani není ten odkaz na ND...

Vždy byl někde na hl.straně odkaz na náhradní díly... :grr

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jak to že to nejde?

Ale on tam ani není ten odkaz na ND...

Vždy byl někde na hl.straně odkaz na náhradní díly... :grr

ten odkaz sundali cca pred pul rokem;)
Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Původně zaslal: buml

ten odkaz sundali cca pred pul rokem;)

Odkaz možná, ale ceny dílů jsem tam zjišťoval ani ne před dvěma týdny;)

Já taky...

To jsou pěkný blbečci, dali se tam najít zajímavý věci... :grr :grr :grr :grr :grr

Jim tam zavolám a zprdnu je tam. :mad:

Odesláno

no já jenom vím že zde byly uvedeny trošku jiné ceny než na prodejně - vysvětlili mi to tím že se zdražovalo 1.1.2008 a že to nestíhají do online ceníku dávat....možná je to ten důvod možná ne

:xvuljinak třeba tažný na 307 je oproti loňsku o 1000 dražší a svazek kabelů o 400 - tak jsem jim řek at si to strčej někam

[upravil dne 13.2.08 omegaalfa]

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

no já jenom vím že zde byly uvedeny trošku jiné ceny než na prodejně - vysvětlili mi to tím že se zdražovalo 1.1.2008 a že to nestíhají do online ceníku dávat....možná je to ten důvod možná ne

:xvuljinak třeba tažný na 307 je oproti loňsku o 1000 dražší a svazek kabelů o 400 - tak jsem jim řek at si to strčej někam

[upravil dne 13.2.08 omegaalfa]

To jejich zdražování je pěknej průser, když vidím jak zdražili díly co tam ležej 20 let, tak bych z toho taky málem ležel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...